Circles Trouwringen

Trouwringen Barendrecht

Barendrecht, gelegen in onze mooie provincie Zuid-Holland, ligt op het gebied van drie ambachtsheerlijkheden, Oost-Barendrecht, West-Barendrecht en Carnisse. Het is tevens de geboorteplaats van Herma de Nobel, eigenaresse van Circles trouwringen. Al vanaf 1997 voorziet zij aanstaande bruidsparen uit Barendrecht van trouwringen. Circles is de oudste trouwringen speciaalzaak van Nederland, gevestigd aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Een bijzondere locatie aan de Oude Maas, uitkijkend op de mooie oude geveltjes van Dordrecht. Een prachtige locatie om een romantische dag te beleven. Na een bezoek aan Circles, wat een echte beleving is, kunt u heerlijk uit eten bij een van de top restaurants. Dus een bezoek meer dan waard!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Ontwerp zelf uw trouwringen in onze configurator

De configurator, daar heeft u vast wel eens van gehoord. Het is een ontwerp programma voor trouwringen. Hierin kunt u zelf de ring van uw dromen samenstellen. Bijna alles is mogelijk! Verander de breedte, dikte, legering, kleur, diamanten en nog veel meer. Zo maakt u een ring die u werkelijk nergens anders vind. En dat zo dicht bij Barendrecht! Wist u dat Circles trouwringen als eerste in 2010 gestart is met dit programma? De ervaring hiermee is dus erg groot, niet onbelangrijk bij het ontwerpen. In de configurator werken wij onder andere met de collecties van EGF, trouwringen van de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit die u als “leek” aan de buitenkant niet ziet, maar geloof ons, het verschil is er wel degelijk! Dit heeft alles te maken met hardheid, hoe is de ring samengesteld, blijft hij mooi? De zuiverheid van diamanten en de zettingen hiervan zijn ook van groot belang. Is een diamant slecht gezet dan is de kans op verlies groot. Probeer zelf eens met de configurator aan de slag te gaan en kom er achter hoe leuk het is om met dit programma te werken! Mocht het u niet lukken, kom dan gezellig naar de winkel en ontwerp samen met ons uw droomringen. Bovendien hebben wij veel van de modellen en alle verschillende profielen in huis, dus u kunt gelijk zien hoe de ring om uw vinger staat!

Herma met klanten en configurator-Circles Trouwringen

De vingerafdruk, persoonlijker kan het niet!

Al sinds 1998 levert Circles trouwringen met vingerafdrukken. Toch erg bijzonder, de vingerafdruk van uw partner in de trouwringen. Dit is mogelijk in veel verschillende modellen en legeringen, zoals wit-, geel-, rood of geelgoud. Maar ook platina, river platina en palladium zijn een erg goed alternatief voor witgoud: harde materialen waar de afdrukken goed in blijven staan. Wilt u uw ouders verrassen? Dan is het ook mogelijk om een hanger te schenken als aandenken aan deze mooie dag!

Trouwringen in het bicolor met vingerafdruk-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen Barendrecht – Prijzen

Prijzen van trouwringen vergelijken is het vergelijken van appels met peren. Twee bijna identieke ringen in de regio Barendrecht daar kan een prijsverschil in zitten van honderden euro’s. Dat is niet voor niets, prijzen van trouwringen worden bepaald door o.a. het gewicht van de ringen. Hoe breder en dikker, hoe zwaarder en dus kostbaarder. Over duur wil ik eigenlijk niet schrijven, duur is iets als u niet krijgt waar voor u betaald. Een “goedkope” ring kan dus ook “duur” zijn! Naast het gewicht van de ringen is ook de legering van belang. De legering is het metaal waar een ring uit wordt samengesteld, dat kan met hoogwaardige kostbare metalen maar ook met goedkopere metalen zoals Mangaan. En uiteraard niet te vergeten de zuiverheid van diamanten en de kwaliteit van zettingen. Ga dus niet over één nacht ijs maar laat u goed voorlichten!

De route naar trouwringen specialist Circles in Zwijndrecht

Barendrecht en Zwijndrecht liggen op een steenworp afstand van elkaar. Te bereiken via de A16 of binnendoor vanaf Barendrecht via de polders van Rijsoord. Kijk op onze contactpagina voor de route naar Circles dé trouwringen specialist uit de regio. Het ligt in het oude centrum. Parkeren is geen probleem, plaatsen genoeg.

Wij ontvangen u graag in onze winkel en laten u, geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden van onze schitterende collectie trouwringen en verlovingsringen zien.

Herma en Wilfried de Nobel.

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen