Circles Trouwringen

Witgouden Trouwringen

Op zoek naar witgouden trouwringen? Dan bent u bij Circles aan het goede adres! Wij hebben trouwringen in heel veel verschillende legeringen, modellen en mogelijkheden. Er is keuze uit verschillende collecties. Veel van de witgouden trouwringen zijn ook nog aan te passen aan uw eigen wensen. Lees hier verder over witgouden trouwringen of ga direct naar de collecties!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Van geel naar witgoud, de bijzet

Door het gebruik van bijzet worden er van geelgoud mooie witgouden trouwringen gemaakt die hard en sterk zijn. Deze bijzet is vaak mangaan, nikkel of palladium. Voor nikkel hebben veel mensen een allergie. Hierdoor wordt deze bijzet slechts weinig gebruikt in het vervaardigen van witgouden trouwringen.
Mangaan is lang de meest gebruikte optie geweest. Het nadeel hiervan is echter dat de witgouden ring na verloop van tijd weer gelig wordt. En dat wil je niet als je kiest voor witgouden trouwringen!
Palladium komt uit de platina reeks en is zoals gezegd een sterk en erg hard materiaal. Palladium is kostbaarder dan Platina, het zorgt ervoor dat witgoud ook echt wit blijft. Circles gaat daarbij altijd voor 20% palladium. U weet dan zeker dat u een top kwaliteit witgouden trouwring aanschaft.

Hoe worden geelgouden ringen wit gemaakt?

Bij Circles wordt geelgoud ten alle tijden met palladium wit gemaakt. Dit materiaal komt uit de platina reeks en is in koude vorm een hard materiaal, wat ervoor zorgt dat witgoud ook mooi wit blijft. Circles gaat daarbij i.p.v. 11% altijd voor 20% palladium bijzet en levert hiermee de best kwalitatieve trouwringen in witgoud welke mogelijk zijn. U kunt voor 9 karaat witgoud te kiezen. Hoewel dit eigenlijk geen goud genoemd mag worden omdat minder dan de helft puur goud gebruikt wordt, is dit een alternatief voor duurdere 14 en 18 karaat witgouden trouwringen. Naast onze prachtige trouwringen collectie hebben wij natuurlijk ook op het gebied van witgouden verlovingsringen veel te bieden!

Welke witgouden legeringen zijn beschikbaar

Wat verder van belang is om te weten over trouwringen in witgoud, dat dit in verschillende legeringen beschikbaar is. Met de legering wordt het aantal karaat bedoeld. Het 14 karaat goud is de meest gebruikte standaard in Nederland. Dit wil zeggen dat 585/1000 puur goud is en de rest bijzet, bij 18 karaat is dit 750/1000. Bijzet wordt gebruikt om de trouwringen hard en sterk te maken. Goud is namelijk van zichzelf vrij zacht. De bijzet kan bestaan uit zilver, palladium, koper, daarnaast kunnen ringen nog gerhodineerd worden, er komt dan een erg harde witte laag rhodium overheen. Het is mogelijk om voor platina te kiezen, het hardste en zwaarste edelmetaal wat er bestaat. Sinds kort kan Circles dit ook in een spierwitte uitvoering leveren, namelijk River platina.

De afwerking van uw witgouden ringen

Steeds meer aanstaande bruidsparen kiezen voor witgouden trouwringen, eventueel in combinatie met andere kleuren goud zoals rood-, rosé- of geelgoud. Trouwringen kunnen in verschillende bewerkingen geleverd worden zoals mat, gepolijst, hamerslag of gestraald. Elke bewerking geeft weer een geheel eigen uitstraling. Witgouden trouwringen heeft Circles van Edel Design, Vinx Hollands Glorie, Fischer, Sickinger, Ruesch en EGF. Er is een keuze uit honderden modellen die ook aan uw wensen zijn aan te passen zodat u altijd een unieke en ambachtelijke trouwring om uw vinger heeft.

EGF, onderscheid in kwaliteit

Kijk voor witgouden trouwringen ook eens in ons trouwringen configuratie programma EGF. Hierin is het mogelijk uw eigen droomringen samen te stellen. Laat u inspireren door de verschillende pagina’s met ringen, zet deze in de configurator en pas de ringen aan uw wensen aan. Al de modellen trouwringen in dit programma zijn te leveren in witgoud. Alles is aan te passen: kleur, legering, dikte, breedte, lijnen, diamanten, noem maar op. Is uw ontwerp klaar? Print uw creatie uit en kom hiermee naar de winkel.
Gezamenlijk bekijken we dan wat u in gedachten heeft. Wij laten u de legeringen, modellen en stenen zien en doen wij de laatste bewerkingen. U kunt bij ons in de winkel onder deskundige begeleiding aan de slag. Wij nemen hiervoor altijd alle tijd en aandacht. Het uitzoeken van witgouden trouwringen doet u namelijk maar één keer. Maak er dus een leuke beleving van!

Nog vragen over het materiaal witgoud? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Herma en Wilfried de Nobel