Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen met diamant in semi spanzetting - Circles TrouwringenJullie zijn op zoek naar witgouden trouwringen, nu dan zijn jullie bij Circles aan het goede adres! Wij hebben witgouden trouwringen in heel veel verschillende modellen en mogelijkheden. Er is een keuze uit verschillende collecties. Veel van de witgouden trouwringen zijn ook nog aan te passen aan jullie eigen wensen. Lees hier verder over witgouden trouwringen of ga direct naar de collecties!

 Witgouden trouwringen -Bijzet

Door het gebruik van bijzet maak je van geelgoud mooie witgouden trouwringen die hard en sterk zijn. Deze bijzet is vaak mangaan, nikkel of palladium. Voor nikkel hebben Witgouden trouwringen - Circles ringen specialist Zwijndrechtveel mensen een allergie. Hierdoor wordt deze bijzet slechts weinig gebruikt in het vervaardigen van witgouden trouwringen.

Mangaan is lang de meest gebruikte optie geweest. Het nadeel hiervan is echter dat de witgouden ring na verloop van tijd weer gelig wordt. En dat wil je niet als je kiest voor witgouden trouwringen! Daarom gaat Circles altijd voor het toevoegen van 20% palladium aan het goud.

Palladium komt uit de platina reeks en is zoals gezegd een sterk en erg hard materiaal. Het voordeel is dat palladium goedkoper is dan platina en het ervoor zorgt dat witgoud ook echt wit blijft. Circles gaat daarbij altijd voor 20% palladium. Je weet dan zeker dat je een top kwaliteit witgouden trouwring aanschaft.

Witgouden trouwringen - Legeringen

Wat verder van belang is om te weten over trouwringen in witgoud, dat dit in verschillende legeringen beschikbaar is. Met de legering wordt het aantal karaat bedoeld. Het 14 karaat goud is de meest gebruikte standaard in Nederland. Dit wil zeggen dat 585/1000 puur goud is en de rest bijzet. De bijzet wordt gebruikt om de trouwringen hard en sterk te maken. Goud is namelijk van zichzelf vrij zacht. Tegenwoordig is het gezien de hoge goudprijzen ook mogelijk om voor 9 karaat witgouden trouwringen te kiezen. Dit wil zeggen dat 375/1000 puur goud is. Omdat dit minder dan de helft is, mag dit officieel geen witgoud genoemd worden. Kwalitatief gezien is dit materiaal echter vergelijkbaar met het 14 karaat goud. Ook de kleur verschilt niet bij de verschillende legeringen witgouden trouwringen.

Witgouden trouwringen - bewerking

Trouwringen witgoud met 3 moissanieten van Vinx - Circles TrouwringenSteeds meer aanstaande bruidsparen kiezen voor witgouden trouwringen, eventueel in combinatie met andere kleuren goud zoals rood-, rosé- of geelgoud. Witgouden trouwringen kunnen in verschillende bewerkingen geleverd worden zoals mat, gepolijst, hamerslag of gestraald. Elke bewerking geeft weer een geheel eigen uitstraling. Witgouden trouwringen heeft Circles van Edel Design, Vinx Hollands Glorie, Fischer, Sickinger en EGF. Er is de keuze uit honderden modellen die ook aan jullie wensen zijn aan te passen zodat je altijd een unieke en ambachtelijke trouwring om je vinger hebt.

Witgouden trouwringen - eduard G. fidel

Kijk voor witgouden trouwringen ook eens in ons trouwringen configuratie programma EGF. Hierin is het mogelijk je eigen droomringen samen te stellen. Laat je inspireren door de verschillende pagina's met ringen, zet deze in de configurator en pas de ringen aan jullie wensen aan. Al de modellen trouwringen in dit programma zijn te leveren in witgoud. Alles is aan te passen:  kleur, legering, dikte, breedte, lijnen, diamanten, noem maar op. Ben je klaar? Print jullie witgouden trouwringen uit en kom hiermee naar de winkel.

Gezamenlijk bekijken we dan wat jullie in gedachten hebben. Wij laten jullie de kleuren, modellen en stenen zien en doen we de laatste bewerkingen. Ook bij ons in de winkel kan je onder deskundige begeleiding aan de slag. We nemen hiervoor altijd alle tijd en aandacht. Het uitzoeken van witgouden trouwringen doe je namelijk maar één keer. Maak er dus een leuke beleving van!

Nog vragen over het materiaal witgoud? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Contact opnemen

TOP