Circles Trouwringen

Eigen ontwerp trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen? Dan staat u aan de vooravond van één van de belangrijkste dagen van uw leven. Bij een bruiloft horen natuurlijk trouwringen. Bent u nog op zoek naar een prachtexemplaar, maar kunt u niets vinden dat volledig naar uw smaak is? Circles maakt het mogelijk een eigen ontwerp te realiseren. Onze goudsmid ontwerpt voor u desgewenst de mooiste designs.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Configureer zelf de trouwringen

Circles trouwringen is de expert op dit gebied. Door een eigen ontwerp maakt u de ringen wel heel uniek! Doe dit door een ring te ontwerpen via het configuratiesysteem, in samenspraak met onze goudsmid of door een vingerafdruk in de trouwring te laten zetten. Persoonlijker kan het niet! Binnen het configuratie systeem kunt u kiezen uit verschillende collecties zoals: Eduard G. fidel, Sickinger, Mokume Gane, Safari enz. Uit deze collecties kan een keuze gemaakt worden uit trouwringen die u vervolgens zelf kunnen bewerken. Zo is het ook mogelijk om binnen elk budget een prachtring te ontwerpen.

Herma met klanten en configurator-Circles Trouwringen

Kom langs of maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een eigen ontwerp trouwringen? Kom dan vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden. Wij stellen dan samen met u een eigen ontwerp samen. Circles ligt aan de Oude Maas in Zwijndrecht. Wij kijken tegen een levend schilderij aan, n.l. de oude geveltjes van Dordrecht aan de andere kant van het water. Een romantischer plekje om trouwringen te gaan kijken bestaat bijna niet!

Nog vragen over de mogelijkheden tot het maken van uw eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op, of maak online een afspraak. Wij staan u graag te woord!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen