Circles Trouwringen

Eigen ontwerp trouwringen – creëer uw unieke symbool van liefde

Vind of ontwerp de perfecte trouwringen

Gaat u trouwen? Bereid u voor op een van de meest bijzondere dagen van uw leven met uw eigen ontwerp trouwringen. Een bruiloft is niet compleet zonder de perfecte ringen. Zoekt u iets speciaals dat helemaal bij uw smaak past? Bij Circles kunt u uw droomringen werkelijkheid laten worden met onze persoonlijke ontwerpservice. U kunt werkelijk alles aanpassen, dikte, breedte, diamanten, legeringen en uiteindelijk de prijs!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Maak uw trouwringen persoonlijk en uniek

Circles Trouwringen staat bekend als dé specialist in trouwringen. Maak uw ringen uniek met een persoonlijk ontwerp, of het nu gaat om een design via ons configuratiesysteem, in samenwerking met onze ervaren goudsmid, of door het toevoegen van een vingerafdruk voor die persoonlijke touch. Ons configuratiesysteem biedt toegang tot diverse collecties, waaronder Eduard G. fidel, Sickinger, Mokume Gane, Safari en meer. Binnen deze collecties kunt u ringen selecteren en aanpassen naar uw wens, zelfs met uw eigen budget.

Herma met klanten en configurator-Circles Trouwringen

Bezoek ons voor een eigen ontwerp trouwringen workshop

Geïnteresseerd in eigen ontwerp trouwringen? Bezoek ons vrijblijvend of maak een afspraak tijdens onze openingstijden. Samen met u creëren we een ontwerp dat uw liefdesverhaal vertelt. Gelegen aan de Oude Maas in Zwijndrecht, biedt Circles een romantische setting met uitzicht op de historische gevels van Dordrecht – de perfecte achtergrond voor het kiezen van uw trouwringen.

Heeft u vragen over het ontwerpen van uw trouwringen? Neem contact met ons op of boek online een afspraak. Wij helpen u met plezier uw ideale ringen te realiseren!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen