Speciaalzaak

Circles Trouwringen specialist

Het vinden van de juiste speciaalzaak voor trouwringen kan soms erg lastig zijn. Maar: zoek niet verder! Welkom bij Circles trouwringen in Zwijndrecht. Wij zijn sinds 1996 specialist op het gebied van trouw- en verlovingsringen. Trouwringen speciaalzaak Circles biedt de mogelijkheid om een persoonlijke keuze te maken uit een uitgebreide collectie van diverse soorten trouwringen. Dit doet u in alle rust op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. In de ochtend, middag of avond kunt u een afspraak maken. Maar ook in het weekeinde. En of dit nu 5 minuten duurt of een paar uur, als speciaalzaak zorgen wij ervoor dat het uitzoeken van de ringen een bijzondere start is naar een mooie trouwdag. Op de zaterdag adviseren wij om een afspraak te maken, het kan dan druk zijn.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Onderscheid zich

Circles trouwringen onderscheidt zich van andere juweliers door een zeer uitgebreide eigen collectie, die is samengesteld uit het beste wat op trouwringen gebied voorhanden is. De ringen die wij aanbieden zijn daarnaast ook aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De voorbeelden die u op onze website vindt, zijn leverbaar in alle kleurcombinaties en in verschillende breedtes. Ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Wij investeren ook veel tijd en aandacht aan u als aanstaand bruidspaar, en vinden het erg belangrijk dat u ook na het huwelijk op een mooie dag bij Circles terugkijkt. Kortom, voor een trouwringen speciaalzaak bent u bij Circles aan het juiste adres.

bicolor-trouwringen-met-sprokjesachtige-zetting-van-diamanten-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen en ontwerpen

Het ontwerpen van trouwringen kan in ons configuratieprogramma. Werkelijk alles aan de trouwring is hier aan te passen. Dikte, breedte, vorm, legering, diamanten, noem maar op! Er is keuze uit verschillende collecties zoals: Sickinger, EGF, Mokume Gane of Luce di Luna. Kortom, mogelijkheden te over. Tevens is het mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid van Circles trouwringen te laten vervaardigen. Wij hebben hiernaast nog een fantastische lijn verlovingsringen in huis, helemaal aan te passen wat betreft kleur en grootte van de diamanten.

Uw bezoek aan Circles

Circles heeft een onderscheidende collectie trouwringen in haar winkel. Het is mogelijk om samen met een deskundige de ringen te personificeren. Een persoonlijke tekst, of de vingerafdruk? Er is erg veel mogelijk, trouwringen die zich onderscheiden van de rest. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bekijken!

Uiteraard onder het genot van een kop koffie of een glaasje wijn.

Tot ziens in Zwijndrecht!

Nog vragen over Circles en de mogelijkheden die wij bieden? Maak online een afspraak of neem dan contact met ons op via tel nummer 078-6200966, wij staan u graag te woord!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen