Over Circles

In de warme en intieme sfeer die Circles uitstraalt, voel je je direct welkom. In een rustige ambiance staan aandacht voor de klant en inleving in de wensen op de voorgrond. We willen ontdekken wie onze klanten zijn. Wat hen werkelijk raakt. Wij luisteren naar hun plannen voor één van de mooiste dagen in hun leven, en zorgen ervoor dat je in alle rust en weloverwogen de juiste keuzes maakt voor de aanschaf van de trouwringen. Wij vragen je waar jullie interesses liggen en of jullie je al georiënteerd hebben.

Heb je al een keuze gemaakt? Dan gaan wij daarop verder. Heb je nog geen idee? Dan laten we alle mogelijkheden rustig de revue passeren. We nemen uitgebreid de tijd om samen met jullie te zoeken naar de trouwring die bij je past. Die je een leven lang met plezier draagt. Een trouwring van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor een duurdere of een goedkopere uitvoering. Daarvoor staan wij garant. Ervaar Circles.

Dutch wedding awards - Circles Trouwringen

Aan het Veerplein onder de rook van Rotterdam is in Zwijndrecht gevestigd dé speciaalzaak op het gebied van trouwringen, Circles. Met de grootste collectie trouw, relatie, vriendschapsringen en bruidssieraden van Nederland. Circles is bewust niet in het centrum van een stad gevestigd, zodat de winkel optimaal bereikbaar is. In plaats daarvan vind je Circles op een prachtige plek aan de Oude Maas met aan de overkant de mooie stad Dordrecht.

Op het Veerplein en aan de kade zijn volop parkeermogelijkheden. Ook de aanwezigheid van goede restaurants maakt een bezoek aan het Veerplein meer dan de moeite waard. Romantiek ten top dus en dat combineert toch geweldig met het uitzoeken van trouwringen! Dus kom eens gezellig langs of maak een afspraak wanneer het jullie het beste uitkomt!

Een bezoek brengen aan Circles? Daar gaat wel wat tijd in zitten. Waar het ene stel een uur aan tafel zit, hebben anderen soms wel drie uur nodig. Tijd die wij jullie graag geven. Dit lijkt lang, maar jullie zijn wel op zoek naar een symbool dat je de rest van het leven gaat dragen. Wij vinden dat hier veel aandacht aan besteed moet worden en dat jullie bezoek aan Circles een beleving is. Een trouwring kopen doe je eenmaal in je leven, een moment waar jullie na het huwelijk nog met veel plezier aan terug denken!

"Waar liefde tintelt, bruist het bestaan"

TOP