Circles of love

Over Circles Trouwringen

Een cirkel heeft geen einde, dat weet iedereen. Het is om die reden dat een ring symbool staat voor liefde en het huwelijk. Een overeenkomst tussen twee geliefden om in voor- en tegenspoed bij elkaar te blijven. Een afspraak om lief en leed met elkaar te delen. Tot in eeuwigheid. Een wederzijds voornemen een prachtige reis te maken en de vele mooie momenten samen te koesteren. Bij zo’n intense verbintenis hoort een ring. Een bijzondere ring. Een ring die symbool staat voor eeuwige liefde. Een ring die u raakt wanneer u er naar kijkt. Elke keer weer. Daarom nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan Circles in Zwijndrecht, dé speciaalzaak op het gebied van bijzondere trouwringen. Lees meer over onze geschiedenis.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

De Symboliek van de ring

Wij van Circles weten als geen ander welke rol de ring speelt in het huwelijk. Zij staat symbool voor de oneindige liefde tussen u en uw partner. Een stukje symboliek voor één van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Die symboliek vindt u bij ons. Een ring volledig afgestemd op uw persoonlijkheid want bij Circles staat de klant centraal. Wij willen ontdekken wie u bent, wat u raakt en wat u belangrijk vindt in een ring. U zult zien dat wij op ideeën komen waarvan u niet dacht dat ze mogelijk waren. Durft u de uitdaging aan?

Ringen voor iedere fase in uw leven

Naast trouwringen kunt u bij Circles ook terecht voor verlovingsringenvriendschapsringen en bruidssieraden. Nergens anders vindt u zo’n compleet en uniek assortiment. Circles hecht ontzettend veel waarde aan kwaliteit. U zult dat zien wanneer u onze collecties bekijkt. Wij bieden de hoogste kwaliteit sieraden in elke prijsklasse. Want wij willen dat onze klanten, ongeacht hun budget, naar huis gaan met het allerbeste. Simpel gezegd: met minder nemen wij geen genoegen. U toch ook niet?

gelegen op een prachtige locatie

Circles is gevestigd in Zwijndrecht, aan de rand van de Oude Maas onder de rook van Rotterdam. Aan de overkant ligt één van de oudste steden van Nederland, Dordrecht. De prachtige Onze-Lieve-Vrouwenkerk van deze stad kunt u vanaf onze winkellocatie perfect zien liggen. De romantiek begint dus al voordat u bij ons binnen stapt! Maak gerust een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen en ervaar Circles zelf.

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen