Prijzen van trouwringen in 2022

Wat betaalt u momenteel voor uw trouwringen?

De prijzen van trouwringen in 2022 zijn de laatste jaren flink gestegen. Dit komt door de hoge goudprijzen. Zodra er onrust is op de financiële markten wordt er vaak meer belegt in goud. Daarbij komt dat landen als China ook veel goud inkopen. De huidige onrust in Oekraïne werkt ook niet echt mee. Prijzen van producten gaan omhoog over de hele linie. Er wordt bij Circles zoveel mogelijk met dagkoersen gewerkt.

Prijzen trouwringen bi color trouwringen met diamanten in randzetting

Hoe houdt u uw ringen toch betaalbaar?

Gelukkig heeft Circles Trouwringen een configurator. Daar kunt u uw ringen helemaal naar wens aanpassen. Dit geldt zowel voor de bewerkingen als voor de kleuren goud en materialen. Ook de prijs verandert mee met de aanpassingen. Wij kunnen dus een bepaald model ring in verschillende prijsklasse leveren afhankelijk van de vraag van de consument. Dit komt omdat er keuze is uit verschillende materialen zoals: Goud 9, 14 of 18 karaat, platina 950, platina 600, palladium 950, zilver/palladium, zilver. Al deze materialen hebben andere prijzen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij al uw wensen vervullen.

De configurator Circles Trouwringen Zwijndrecht-078-6200966

Trouwringen Titanium en Zirkonium

Sinds kort kunnen wij u een leuke collectie aanbieden gemaakt van Titanium en Zirkonium aanbieden, verfraaid met mooie briljant geslepen diamanten. Deze materialen zijn een stuk goedkoper dan edelmetalen zoals goud, Platina en Palladium. Bel gerust voor meer informatie.

De set prijzen hiervan bedragen €898,- per set.

Voor prijzen van de overige edelmetalen zoals goud en platina moet u even contact opnemen met Circles Trouwringen.

Circles Trouwringen voor betaalbare trouwringen van ongekende kwaliteit!

U bent zich aan het voorbereiden op de aanschaf van trouwringen? Kom dan zeker eens langs bij Circles en ervaar hoe leuk het kan zijn om trouwringen uit te zoeken! Wij nemen alle tijd voor u, komt u er niet direct uit dan plannen we een tweede sessie in. Wij adviseren u met veel kennis en passie. Daarnaast zijn de mogelijkheden ongekend. De prijzen van trouwringen in 2022 bepaalt u bij Circles voor een groot deel zelf!

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle winkel. Maak online een afspraak of bel met 078-6200966.

Tot snel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Trouwringen speciaalzaak Circles Trouwringen Interieur Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen