Trouwringen Goedkoop

Circles Trouwringen heeft trouw-, relatie- en verlovingsringen in alle prijsklassen.  Daarbij hangt het er sterk vanaf welke verschillende factoren u laat meewegen, zoals de kwaliteit van het materiaal en de diamanten, het soort legering en de zetmethodes. Deze factoren samen bepalen in feite of trouwringen goedkoop zijn of niet. Aan alles hangt een prijskaartje. Een dunne trouwring met weinig diamanten en gemaakt van 9 karaat goud is nu eenmaal minder kostbaar dan een dunne trouwring van een betere kwaliteit diamanten en gemaakt van 14 karaat goud. Daarbij speelt ook de bijzet een grote rol, ofwel: waarmee is de gouden ring hard gemaakt? De bijzet mangaan mag dan wel een stuk goedkoper zijn dan palladium, maar uiteindelijk wordt het eerstgenoemde materiaal na een aantal maanden gelig. Dit is natuurlijk erg zonde!

Trouwringen goedkoop - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Wat is duur, wat is goedkoop?

Trouwringen goedkoop - Circles Trouwringen specialist

Vaak wordt er gezegd dat ringen "duur" zijn, maar dat klopt meestal niet, althans niet bij Circles omdat wij alleen met topproducten werken. Een ring is duur als u niet krijgt waarvoor u betaald heeft, bijvoorbeeld een witgouden ring die na een jaar geel wordt, of als de zettingen slecht zijn. Koopt u een ring bij Circles dan is deze niet "duur" omdat u een top product geleverd krijgt wat zijn prijs meer dan waard is. Zo ook met goedkoop, een ring die u goedkoop aanschaft kan later wel eens duurkoop worden! Als u merkt dat na een jaar de ringen gelig worden er stenen uitvallen of er abnormale beschadigingen optreden. Bij de prijs van een ring moet u er ook rekening mee houden hoeveel aandacht u krijgt, bij een goede specialist zit u zomaar een paar uur aan tafel en wordt u niets opgedrongen. Ook na het huwelijk kunt u bij een specialist altijd terecht!

De kwaliteit van goedkope trouwringen

Wat voor de één duur is, kan voor een ander budgettair weer relatief goedkoop zijn. Circles streeft ernaar om ten alle tijden alle trouwringen kwalitatief hoogwaardig de deur uit te laten gaan. Dit kan door een goed en gedegen advies. Zo is het tegenwoordig mogelijk om in plaats van een witgouden trouwring te kiezen voor een trouwring van river platina of palladium 950, palladium 500, zilver, of zilver-palladium, ook hoogwaardige en slijtvaste materialen maar wel een stuk voordeliger. Op deze manier is het ook mogelijk om zelf de trouwringen goedkoop te maken.

Trouwringen tri color - Luce di Luna - Circles Trouwringen

Trouwringen goedkoop en prijzen

Bicolor trouwringen wit met geelgoud - Circles Trouwringen - Circles Trouwringen specialisten

De prijzen van trouwringen schommelen momenteel met de dag. Wilt u dus een exacte prijs van goedkope trouwringen weten, neem dan contact op met Circles. Een andere optie is om te kijken bij onze eduard G. fidel collectie ( ontwerp uw eigen ring ). Hier staan prijzen vermeldt die elke dag worden aangepast. Zo krijgt u vast een idee van wat uw droomring kost. Door de ringen aan te passen aan uw eigen wensen, verandert ook de prijs. Probeer bijvoorbeeld het materiaal eens te veranderen en zie wat dit met de prijs doet!

Aanbiedingen bij Circles Trouwringen

Circles heeft overigens ook regelmatig aanbiedingen bij de aanschaf van trouwringen, zoals bijvoorbeeld een gratis vingerafdruk bij het liken en het schrijven van een stukje op onze Facebook pagina of gratis diamanten in de ring t.w.v. een bedrag. Houd voor de meest actuele aanbiedingen onze Facebook pagina in de gaten. Één advies bij het zoeken naar goede goedkope trouwringen: ga geen appels met peren vergelijken maar vraag een gedegen advies over de gebruikte materialen, gewicht en legeringen!

Veel succes bij de zoektocht naar uw droomring!

Herma en Wilfried de Nobel

Circles Trouwringen specialist - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
WAt is een ring met vingerafdruk? - Vingerafdruk ring - Circles Trouwringen
TOP