Trouwringen goedkoop

Circles Trouwringen heeft trouw-, relatie- en verlovingsringen in alle prijsklassen.  Daarbij hangt het er sterk vanaf welke verschillende factoren je laat meewegen, zoals de kwaliteit van het materiaal en de diamanten, het soort legering en de zetmethodes. Deze factoren samen bepalen in feite of trouwringen goedkoop zijn of niet. Aan alles hangt een prijskaartje. Een dunne trouwring met weinig diamanten en gemaakt van 9 karaat goud is nu eenmaal minder kostbaar dan een dunne trouwring met een betere kwaliteit diamanten en gemaakt van 14 karaat goud. Daarbij speelt ook bijzet een grote rol, ofwel: waarmee is de gouden ring hard gemaakt? De bijzet mangaan mag dan wel een stuk goedkoper zijn dan palladium, maar uiteindelijk wordt het eerstgenoemde materiaal na een aantal maanden gelig. Dit is natuurlijk erg zonde!

Trouwringen goedkoop- kwaliteit

Trouwringen goedkoop rood- en witgoud - CirclesWat voor de één duur is, kan voor een ander budgettair weer relatief goedkoop zijn. Circles streeft ernaar om ten alle tijden alle trouwringen kwalitatief hoogwaardig de deur uit te laten gaan. Dit kan door een goed en gedegen advies. Zo is het tegenwoordig mogelijk om in plaats van een witgouden trouwring te kiezen voor een trouwring van palladium 950, palladium 500 of zilver-palladium, ook hoogwaardige en slijtvaste materialen maar wel een stuk voordeliger. Op deze manier is het ook mogelijk om zelf de trouwringen goedkoop te maken.

Trouwringen goedkoop- prijzen

De prijzen van trouwringen schommelen momenteel met de dag. Wil je dus een exacte prijs van goedkope trouwringen weten, neem dan contact op met Circles. Een andere optie is om te kijken bij onze eduard G. fidel collectie. Hier staan prijzen vermeldt die elke dag worden aangepast. Zo krijg je vast een idee van wat jouw droomring kost. Door de ringen aan te passen aan jouw eigen wensen, verandert ook de prijs. Probeer bijvoorbeeld het materiaal eens te veranderen en zie wat dit met de prijs doet.

Trouwringen goedkoop- Aanbiedingen

Trouwringen goedkoop geelgoud 6mm. Ook in rood-, rosé- of witgoud. - Circles TrouwringenCircles heeft overigens ook regelmatig aanbiedingen bij de aanschaf van trouwringen, zoals bijvoorbeeld één gratis vingerafdruk bij het liken en het schrijven van een stukje op onze Facebook pagina. Houd voor de meest actuele aanbiedingen onze Facebook pagina in de gaten Één advies bij het zoeken naar goede goedkope trouwringen: ga geen appels met peren vergelijken maar vraag een gedegen advies over de gebruikte materialen, gewicht en legeringen!

Veel succes bij de zoektocht naar jullie droomring!

Nog vragen over de actuele prijzen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Contact opnemen

TOP