Trouwringen palladium

Palladium, een prachtig nog niet zoveel gebruikt materiaal voor trouwringen. Het wordt o.a. gebruikt om geelgoud wit te maken. In tegenstelling tot bij het gebruik van mangaan blijft dit materiaal wél wit. Witgouden trouwringen met palladium worden dus niet naar verloop van tijd geel. Laat u dus goed voorlichten en vergelijk geen appels met peren.

Trouwringen Spijkenisse - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

 11 of 20% Palladium in de trouwringen?

Witgouden trouwringen - Circles Trouwringen

Bij Circles is het in principe mogelijk om te kiezen voor 11% of 20% palladium. Hoe hoger het gehalte, hoe beter de kwaliteit. Circles kiest meestal voor 20% tenzij de u een lager gehalte wenst. De ringen zijn dan ietwat goedkoper, maar het verschil is eigenlijk te verwaarlozen. Daarom adviseren wij altijd om voor top kwaliteit te kiezen! Palladium is ook in bi- of tri color trouwringen te verwerken, in combinatie met geel-, rood-, of roségoud.

Trouwringen Palladium 950 en 500

Circles heeft trouwringen van palladium 950 en 500. De 500 legering heeft een wat grijzige tint. De 950 legering is net zo mooi wit als witgoud, het voordeel is echter dat het materiaal harder is dan witgoud. Het is dus een goed alternatief, zeker als er een vingerafdruk in gezet moet worden. Wilt u echt een knalharde trouwring? Kies dan voor platina of river platina. River platina is witter dan geordineerd witgoud en heeft ook een hoog soortelijk gewicht.

Nog vragen over trouwringen palladium? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Herma en Wilfried de Nobel

Trouwringen palladium - Mooie gepolijste modellen trouwringen met elegante zetting - Circles Trouwringen
TOP