Circles Trouwringen

Trouwringen palladium

Palladium, een prachtig nog niet zoveel gebruikt trouwringen. Het wordt o.a. gebruikt om geelgoud wit te maken. In tegenstelling tot bij het gebruik van mangaan blijft dit materiaal wél wit. Witgouden trouwringen met palladium worden dus niet naar verloop van tijd geel. Laat u dus goed voorlichten en vergelijk geen appels met peren.

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

 11 of 20% Palladium in de trouwringen?

Bij Circles is het in principe mogelijk om te kiezen voor 11% of 20% palladium. Hoe hoger het gehalte, hoe beter de kwaliteit. Circles kiest meestal voor 20% tenzij de u een lager gehalte wenst. De ringen zijn dan ietwat goedkoper, maar het verschil is eigenlijk te verwaarlozen. Daarom adviseren wij altijd om voor top kwaliteit te kiezen! Palladium is ook in bi- of tri color trouwringen te verwerken, in combinatie met geel-, rood-, of roségouden

Trouwringen-palladium-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen palladium 500 en 950

Circles heeft trouwringen van palladium 950 en 500. De 500 legering heeft een wat grijzige tint. De 950 legering is net zo mooi wit als witgoud, het voordeel is echter dat het materiaal harder is dan witgoud. Het is dus een goed alternatief, zeker als er een vingerafdruk in gezet moet worden. Wilt u echt een knalharde trouwring? Kies dan voor platina of River platina. River platina is witter dan gerhodineerd witgoud en heeft ook een hoog soortelijk gewicht.

Nog vragen over trouwringen palladium? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Herma en Wilfried de Nobel

Trouwringen-palladium-met-randzetting-collectie-Circles-trouwringen-Zwijndrecht-078-6200966
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen