Trouwringen Palladium

Trouwringen palladium met mooie grote diamant in briljanstslijpsel - Circles TrouwringenPalladium, een prachtig nog niet zoveel gebruikt materiaal voor trouwringen. Vaak wordt het materiaal gebruikt om geelgoud wit te maken. In tegenstelling tot bij het gebruik van mangaan blijft dit material wél wit. Witgouden trouwringen worden dus niet naar verloop van tijd geel.

 

Trouwringen palladium 11 of 20%

Trouwringen palladium met elegante zetting - Circles TrouwringenBij Circles is het in principe mogelijk om te kiezen voor 14% of 20% palladium. Hoe hoger het gehalte, hoe beter de kwaliteit. Circles kiest meestal voor 20% tenzij de klant een lager gehalte wenst. De ringen zijn dan ietwat goedkoper, maar het verschil is eigenlijk te verwaarlozen. Daarom adviseren wij altijd om voor top kwaliteit te kiezen!

 

 

Trouwringen Palladium 950 en 500

Trouwringen palladium - Circles TrouwringenCircles heeft ook trouwringen van palladium 950 en 500. De 500 legering heeft een wat grijzige tint. De 950 legering is net zo mooi wit als witgoud, het voordeel is echter dat het materiaal harder is dan witgoud. Het is dus een goed en goedkoper alternatief, zeker als er een vingerafdruk in gezet moet worden.

Nog vragen over trouwringen palladium? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Contact opnemen

TOP