Winkelpagina

Winkelpagina - Circles TrouwringenIn de warme en intieme sfeer die Circles uitstraalt, voel je je direct welkom. In een rustige ambiance staan aandacht voor de klant en inleving in de wensen op de voorgrond. We willen ontdekken wie onze klanten zijn. Wat hen werkelijk raakt. Wij luisteren naar hun plannen voor één van de mooiste dagen in hun leven, en zorgen ervoor dat je in alle rust en weloverwogen de juiste keuzes maakt voor de aanschaf van de trouwringen. Wij vragen je waar jullie interesses liggen en of jullie je al georiënteerd hebben.

 

Winkelpagina - aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen Zwijndrecht

Herma aan het werk met klanten op de configurator

 

 

Heb je al een keuze gemaakt? Dan gaan wij daarop verder. Heb je nog geen idee? Dan laten we alle mogelijkheden rustig de revue passeren. We nemen uitgebreid de tijd om samen met jullie te zoeken naar de trouwring die bij je past. Die je een leven lang met plezier draagt. Een trouwring van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor een duurdere of een goedkopere uitvoering. Daarvoor staan wij garant. Ervaar Circles.

 

 

Winkelpagina - Eigenaren Circles TrouwringenKom eens gezellig langs om je vrijblijvend te oriënteren bij Circles. Wij zijn te bereiken op 078-6200966, het is mogelijk om zelf een afspraak te maken. Vul voor meer infomatie ons contact formulier in. Wie weet tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel.