Onze winkel

In de warme en intieme sfeer die Circles uitstraalt, voel u zich direct welkom. In een rustige ambiance staan aandacht voor de klant en inleving in uw wensen op de voorgrond. Wij willen ontdekken wie onze klanten zijn. Wat hen werkelijk raakt. Wij luisteren naar hun plannen voor één van de mooiste dagen in het leven, en zorgen ervoor dat u in alle rust en weloverwogen de juiste keuzes maakt voor de aanschaf van de trouwringen. Wij vragen waar uw interesses liggen en of u zich al georiënteerd heeft.

Winkelpagina - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Laat u deskundig adviseren

De configurator - aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen Zwijndrecht

Heeft u al een keuze gemaakt? Dan gaan wij daarop verder. Heeft u nog geen idee? Dan laten wij alle mogelijkheden rustig de revue passeren. We nemen uitgebreid de tijd om samen met u te zoeken naar de trouwring die bij u past. Die u een leven lang met plezier draagt. Een trouwring van hoge kwaliteit. Of u nu kiest voor een duurdere of een goedkopere uitvoering. Daarvoor staan wij garant. Ervaar Circles.

Maak een afspraak of kom gezellig langs!

Kom eens gezellig langs om u vrijblijvend te oriënteren bij Circles. Wij zijn te bereiken op 078-6200966, het is mogelijk om zelf een afspraak te maken. Vul voor meer infomatie ons contact formulier in. Wie weet tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel.

Circles Trouwringen specialist - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
TOP