Circles Trouwringen

Pak uw kans, ga voor platina!

Het zijn vreemde tijden, wij bij Circles hebben veel meegemaakt, maar dat de prijs van platina net zo hoog is bij Circles als 14 karaat goud is wel heel extreem! De crisis van een paar jaar geleden heeft ervoor gezorgd dat de goudprijzen enorm stegen, zo’n zelfde fenomeen doet zich nu voor met de Corona crisis. De goudprijzen zijn de hoogste in 9 jaar! Dit maakt dat het momenteel zeer interessant is om te kiezen voor platina i.p.v. 14 karaat witgoud. U heeft hiermee één van de meest kwalitatieve edelmetalen, hard en met een hoog soortelijk gewicht! Mocht u voor bi-color kiezen, een combinatie van rood-, geel-, rosé met witgoud, dan is het mogelijk om voor een combinatie met platina te kiezen. Vraag hier gerust naar bij een bezoek aan onze winkel.

Trouwringen prijzen -Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Platina en EGF

De zeer interessante aanbieding bij Circles wat betreft platina geldt voor de collecties van EGF en Sickinger. Er zijn nog steeds veel winkels die enorm hoge prijzen berekenen voor het platina. Circles heeft door de unieke samenwerking met EGF, onze hofleverancier sinds 24 jaar, de unieke mogelijkheid om platina voor dezelfde prijs te leveren als 14 karaat witgoud. Egf is het neusje van de zalm op het gebied van trouwringen, de mogelijkheden zijn enorm. Door het plaatsen in onze configurator is het tevens mogelijk om de ringen helemaal aan uw wensen, en dus aan uw budget aan te passen!

bicolor Edeldesign trouwringen uit de collectie van Circles Trouwringen
Sfeer impressie-website Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Vingerafdrukken in platina

De vingerafdrukken in trouwringen, een vondst van Circles, is natuurlijk prachtig en uniek om deze in de trouwringen te laten zetten. Het is ook belangrijk dat hier een slijtvast materiaal voor wordt gekozen. De kwaliteit van de afdrukken is zo hoog dat wij eigenlijk weinig mensen terugzien waarbij de vingerafdruk eruit is gesleten. Het is natuurlijk afhankelijk hoe de ringen gebruikt worden en of hier zorgvuldig mee wordt omgesprongen. Gezien de prijsontwikkeling is het nu zeer interessant om te kiezen voor platina om de vingerafdrukken in te laten zetten. Platina heeft een hoog soortelijk gewicht, maar is bovendien enorm hard! Er moet dan wel heel erg slordig met de ringen omgegaan worden willen de afdrukken er uit slijten. Dus ook hier, pak uw kans en ga voor platina!

Bezoek aan Circles trouwringen

U bent van harte welkom in onze winkel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Wij nemen uitgebreid de tijd bij het uitzoeken van trouwringen, houdt u daar dus rekening mee. Het beste is even een afspraak te maken via onze online afspraken planner. Komt u gewoon spontaan naar onze winkel dan laten wij u niet staan, het kan dan even ietsje langer duren maar uiteindelijk helpen wij u met veel passie en deskundigheid!

Heeft u vragen over platina en de mogelijkheden? bel dan even met ons: 078-6200966. Grijp uw kans!

Wij verwelkomen u graag in onze mooie en sfeervolle winkel!

Herma en Wilfried de Nobel

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen