Circles Trouwringen

Trouwringen Dordrecht

Heeft u trouwplannen en woont u in Dordrecht of de omgeving hiervan? Dan zit het met de keuze van trouwringen wel goed! In Zwijndrecht, aan de overkant van Dordrecht, is al sinds 1997 Circles Trouwringen gevestigd. Een winkel die u echt een keer moeten bezoeken in de aanloop naar uw huwelijk. Wij doen ons uiterste best om van het uitzoeken van de trouwringen een bijzonder moment te maken. Samen met Herma of Wilfried, eigenaren van Circles, gaat u samen op zoek naar die ene prachtige set droomringen. Want onderscheidend wilt u natuurlijk zijn. Geen ringen waarvan er twaalf in een dozijn bestaan. Het uitzoeken van trouwringen is een groot moment in uw leven. Daarom geven wij u graag in een heerlijk rustige sfeer alle tijd en aandacht. Tijdens het oriënteren schenken wij een heerlijke kop cappuccino, thee of een lekker glas wijn om vast in de stemming te komen voor die prachtige dag die er aan gaat komen.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Trouwringen specialist in Dordrecht, de Configurator

Bij Circles is een enorme collectie trouwringen aanwezig, aangevuld met een mooie ambachtelijke lijn trouwringen van Hollandse goudsmeden. In principe keuze genoeg. Er is echter nog meer mogelijk… In 2010 zijn wij met de trouwringen configurator begonnen: het mooiste en tot nu toe meest geavanceerde ontwerpprogramma ter wereld. Na een keuze uit één van de pagina’s met trouwringen kunt u deze in het programma tot in detail bewerken. Werkelijk alles is aan te passen: breedte, dikte, profiel, kleur, aantal stenen en nog veel meer. Dit kan thuis via onze website, maar ook in de winkel onder begeleiding en een deskundig advies, inclusief Apple iMacs voor een mooi grafisch effect. Daarbij staan veel van de modellen en alle verschillende profielen bij ons in de winkel, zodat u ook kunt zien hoe de ring om uw vinger staat. Niet slagen bij Circles is eigenlijk onmogelijk!

Exclusieve trouwringen-Egf--Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht-Rotterdam 078-6200966

Trouwringen Dordrecht, de vingerafdruk, een uniek concept.

Dan de meest unieke uitvinding van Circles: de vingerafdruk van je partner in de ringen, aan de binnen- of buitenkant! De vingerafdruk kan gezet worden in veel modellen in de kleuren rood-, rosé-, wit- of geelgoud en ook in platina, River Platina, palladium en palladium-zilver. Desgewenst is het mogelijk diamantjes aan de ring toe te voegen.

De vingerafdruk ring collectie Circles Trouwringen

Trouwringen Dordrecht – Prijzen

Bij Circles Trouwringen vindt u een ruime sortering alternatieve en exclusieve trouwringen. En in elke prijsklasse is Circles absoluut concurrerend wat betreft prijs en kwaliteit. Door de mogelijkheid zelf uw trouwringen te ontwerpen en samen te stellen, heeft u die prijs voor een belangrijk deel ook zelf in de hand. Bijvoorbeeld door te variëren met de dikte, de breedte, de legering en – als u daarvoor kiest – de kwaliteit van de diamanten. Bij Circles slaagt u altijd voor betaalbare trouwringen.
Bovendien garanderen de persoonlijke aandacht en het deskundig advies van Circles Trouwringen dat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van uw trouwringen. En u bent bij ons verzekerd van een goede aftersale. De prijzen van trouwringen zijn afhankelijk van de goudprijzen op het moment. De configurator geeft een indicatie, maar let wel op: de legering van de trouwringen heeft invloed op de prijzen. Deze kunt u instellen van 9 tot 18 karaat goud. Maar het is ook mogelijk om te kiezen uit platina, palladium, palladium-zilver of zilver.

De route van Dordrecht naar Circles in Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, in een prachtig oud straatje wat uitkijkt op Dordrecht. De meeste inwoners van Dordrecht weten het Veerplein wel te vinden: aan de Dordtse zijde stapt u op de Waterbus en vaart u makkelijk naar de overkant om aan te meren aan de kop van het Veerplein. Circles bevindt zich aan de rechterzijde.

Komt u met de auto? Bekijk dan hier wat de snelste route is.

Het Veerplein is een mooi plekje om er gelijk een romantisch uitstapje van te maken. Eerst gezellig trouwringen uitzoeken en daarna uit eten in één van de gezellige en uitstekende restaurants op het Veerplein!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs en beleef de sfeer zelf. Heeft u nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of maak online een afspraak!

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen