Trouwringen Dordrecht

Hebben jullie trouwplannen en woon je in Dordrecht of de omgeving hiervan? Dan zit het met de keuze van trouwringen wel goed! In Zwijndrecht, aan de overkant van Dordrecht, is al sinds 1997 Circles Trouwringen gevestigd. Een winkel die jullie echt een keer moeten bezoeken in de aanloop naar jullie huwelijk. Wij doen ons uiterste best om van het uitzoeken van de trouwringen een bijzonder moment te maken. Samen met Herma of Wilfried, eigenaren van Circles, ga je samen op zoek naar die ene prachtige set droomringen. Want onderscheidend willen jullie natuurlijk zijn. Geen ringen waarvan twaalf in een dozijn bestaan. Het uitzoeken van trouwringen is een groot moment in jullie leven. Daarom geven wij jullie graag in een heerlijk rustige sfeer alle tijd en aandacht aan jullie. Tijdens het oriënteren schenken we een heerlijke kop cappuccino, thee of een lekker glas wijn om vast in de stemming te komen voor die prachtige dag die er aan gaat komen.

Trouwringen Spijkenisse - Roodgoud-carbon met rozenpatroon - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen specialist in Dordrecht, de Configurator

Trouwringen Ridderkerk - geel met witgoud en diamant rondom - Circles Trouwringen

Bij Circles is een enorme collectie trouwringen aanwezig, aangevuld met een mooie ambachtelijke lijn trouwringen van Hollandse goudsmeden. In principe keuze genoeg. Er is echter nog meer mogelijk... In 2010 zijn wij met de trouwringen configurator begonnen: het mooiste en tot nu toe meest geavanceerde ontwerpprogramma ter wereld. Na een keuze uit één van de pagina’s met trouwringen kan je deze in het programma tot in detail bewerken. Werkelijk alles is aan te passen: breedte, dikte, profiel, kleur, aantal stenen en nog veel meer. Dit kan thuis via onze website, maar ook bij ons in de winkel onder begeleiding van deskunidg advies, inclusief Apple iMacs voor een mooi grafisch effect. Daarbij staan veel van de modellen en alle verschillende profielen bij ons in de winkel, zodat je ook kunt zien hoe de ring om je vinger staat. Niet slagen bij Circles is eigenlijk onmogelijk!

Trouwringen Dordrecht, de vingerafdruk, een uniek concept.

Dan de meest unieke uitvinding van Circles: de vingerafdruk van je partner in de ringen, aan de binnen- of buitenkant! De vingerafdruk kan gezet worden in veel modellen in de kleuren rood-, rosé-, wit- of geelgoud en ook in platina, palladium en palladium-zilver. Desgewenst is het mogelijk diamantjes aan de ring toe te voegen.

Trouwringen Ridderkerk - Vingerafdruk trouwringen witgoud met roodgouden buitenbanen - Circles

Trouwringen Rotterdam - Prijzen

Trouwringen Dordrecht - multicolor - Circles Trouwringen

Bij Circles Trouwringen vind je een ruime sortering alternatieve en exclusieve trouwringen. En in elke prijsklasse is Circles absoluut concurrerend wat betreft prijs en kwaliteit. Door de mogelijkheid zelf je trouwringen te ontwerpen en samen te stellen, heb je die prijs voor een belangrijk deel ook zelf in de hand. Bijvoorbeeld door te variëren met de dikte, de breedte, de legering en - als je daarvoor kiest - de kwaliteit van de diamanten. Bij Circles slaag je altijd voor betaalbare trouwringen.
Bovendien garanderen de persoonlijke aandacht en het deskundig advies van Circles Trouwringen dat je de juiste keuze maakt bij de aanschaf van jullie trouwringen. En je bent bij ons verzekerd van een goede aftersale. De prijzen van trouwringen zijn afhankelijk van de goudprijzen op het moment. De Acredo configurator geeft een indicatie, maar let wel op: de legering van de trouwringen heeft invloed op de prijzen. Deze kun je instellen van 9 tot 18 karaats goud. Maar het is ook mogelijk om te kiezen uit platina, palladium, palladium-zilver of zilver.

De route van Dordrecht naar Circles in Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein No.10 in Zwijndrecht, in een prachtig oud straatje wat uitkijkt op Dordrecht. De meeste inwoners van Dordrecht weten het Veerplein wel te vinden: aan de Dordtse zijde stap je op de Waterbus en vaar je makkelijk naar de overkant om aan te meren aan de kop van het Veerplein. Circles bevindt zich aan de rechterzijde.

Kom je met de auto? Bekijk dan hier wat de snelste route is.

Het Veerplein is een mooi plekje om er gelijk een romantisch uitstapje van te maken. Eerst gezellig trouwringen uitzoeken en daarna uit eten in één van de gezellige en uitstekende restaurants op het Veerplein!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kom je dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Hebben jullie nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

TOP