Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Heeft u vragen over onze trouwringen, prijzen of de trouwringen configurator? Vul dan het onderstaande contact formulier in of bel met 078-6200966. Wij staan u graag te woord.

Aanstaande bruidsparen, Het is weer mogelijk om een afspraak te maken in de winkel voor het bestellen van trouwringen en reparaties! Mocht u andere vragen hebben over trouwringen en verlovingsringen cq de mogelijkheden om deze te bestellen neem dan even contact op met Circles: 078-6200966. Alle ringen die u in onze website vindt zijn telefonisch te bestellen. Voor verlovingsringen verwijzen wij u naar de webshop van Circles Art&Jewelry. ( zie button op deze pagina ). U vindt hier een zeer uitgebreide collectie! I.v.m. drukte na februari adviseren wij om alvast online een afspraak te maken voor na deze periode! Vol vertrouwen op naar een mooie toekomst! Lees hier meer!

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Dinsdag 22 juni zijn wij gesloten!

Verder op afspraak, ook s'avonds.

Zondag alleen op afspraak.

Circles Trouwringen
Veerplein 14
3331LE Zwijndrecht
Tel: 078-6200966
info@circles-trouwringen.nl

Buiten deze openingstijden is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken van maandag t/m zondag.
Bel hiervoor naar Herma of Wilfried. 078 6200 966.

Bent u tevreden? Laat het ons weten via Facebook!

wetenswaardigheden

Regelmatig schrijven de adviseurs van Circles artikelen over trouwringen. Deze artikelen geven meer achtergrond over de verschillende mogelijkheden die er op dit gebied zijn.

TOP