Circles Trouwringen

Prijzen van trouwringen

KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

De prijs van een verlovingsring of trouwring wordt hoofdzakelijk bepaalt door de materialen die zijn gebruikt. Ook de hoeveelheid speelt hierbij een rol. De stelregel luidt: ‘hoe dikker en breder de ring des te hoger de waarde en daarmee ook de prijs’. Wij van Circles vinden kwaliteit belangrijk. Kwaliteit ongeacht de breedte of dikte van een ring. Want wij willen dat u naar huis gaat met het allerbeste. Met minder nemen wij geen genoegen. Kies daarom bij Circles uit een groot assortiment aan kwaliteitsringen. En bepaal tenslotte zélf uw prijs!

Set EGF witgouden trouwringen nieuwe collectie 2023-Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Ringen van zilver tot platina

Prijs tussen de €300,- en €1500,-
EGF trouwringen in rood met witgoud uit de collectie van Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Afgebeeld model rood/witgoud

Prijs tussen de €4000,- en €7500,-
Bicolor trouwringen-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Afgebeeld model bicolor

Prijs tussen de €1300,- en € 2700,-
Witgouden trouwringen uit de collectie van Circles trouwringen in Zwijndrecht

Afgebeelde ringen van Platina

Prijs tussen de €5000,- en € 5500,-
Circles Trouwringen

 

Waardoor wordt de prijs van een trouwring bepaald?

Onze ringen worden gemaakt van de beste materialen. Het toevoegen van een bepaald materiaal aan een ring heet bijzetten. De zogeheten ‘bijzet’ is van invloed op de prijs van de ring. Zo dankt witgoud zijn witte kleur aan het ‘bijzetten’ van mangaan of palladium. Circles heeft ervoor gekozen met palladium te werken. Een duurder maar ook beter alternatief. Uw ring is hierdoor niet alleen witter van kleur maar blijft ook nog langer mooi door een aanzienlijke hogere hardheid. Maximale kwaliteit gaat hand in hand met zeer tevreden klanten.

Heeft u altijd al van een geelgouden trouwring gedroomd? Of gaat uw voorkeur uit naar witgoud? Liefst een gladde gepolijste ring zonder tierlantijnen? Of toch een glinsterende diamant? Het is aan u welke materialen er worden gebruikt. Zelfs het aantal karaat laten wij aan u over. Gaat u voor 14 karaat goud? Of toch liever voor 18 of 22 karaat?  Bij ons is alles mogelijk. En wij adviseren u bij elke keuze.

Zilver: Is geen edelmetaal, hierdoor goedkoper dan goud maar wel kwetsbaarder, doordat het materiaal zachter is.

Geel-, wit-,rood- of roségoud: Zijn edelmetalen, gaan geen verbinding aan met de buitenlucht. Harder dan zilver door het procedé. Prijziger dan zilver of staal.

Staal, titanium: De meest goedkope optie voor een kleiner budget. Bij dit materiaal is het niet mogelijk om de ringen na een aantal jaar in maat aan te passen. Eigenlijk geen optie voor trouwringen. Wel leverbaar.

Platina of River platina: Duurder maar ook beter! Uw ring is hierdoor niet alleen witter van kleur maar blijft ook nog langer mooi door een aanzienlijke hogere hardheid. Het soortelijk gewicht is hoog. River platina heeft dezelfde eigenschap als platina maar is spierwit.

Bicolor of tricolor:

U kunt uw ringen ook in meerdere kleuren laten vervaardigen. Dit brengt meer werk met zich mee en is daarom kostbaarder.

HET GEWICHT VAN DE RING

Let voor het gewicht van de ring vooral op de breedte en dikte van de ring. Deze bepalen uiteindelijk het gewicht.
Gulden regel: hoe hoger het gewicht, hoe duurder de ring.

DE STEEN

Kiest u voor een kleine diamant? Gaat u voor een grote diamant?
Of misschien wel meerdere! Ook dit heeft invloed op de prijs van de trouwringen.

EXTRA BEWERKINGEN?

Wilt u uw ring gepolijst, mat of misschien wel geslepen? Of kiest u bijvoorbeeld voor gravures?
Dan heeft dit ook invloed op de prijs. Maar u kunt rekenen op vakwerk én een resultaat!