Circles Trouwringen

Een nieuwe legering, River Platina!

Platina kennen de meeste mensen wel, het hardste en ook meest kostbare edelmetaal wat er in de handel is. Het soortelijk gewicht is hoog met als gevolg dat je ook echt iets in je handen hebt. Platina 950 is een erg mooi edelmetaal, gepolijst heeft het een zacht grijsachtige gloed. Doordat het zo hard is erg goed te gebruiken om er bijvoorbeeld een vingerafdruk of een andere gravure in te zetten.

Klassieke witgouden trouwringen-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Trouwringen geelgoud met River platina-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

River Platina

Onze hofleverancier EGF is nu op de markt gekomen met River Platina. Een prachtig witte Platina legering. Goud is leverbaar als grijze variant dan is het door en door gekleurd, de spierwitte variant is gerodineerd, er zit een klein laagje rodium overheen wat er later ook af kan slijten. Nu is er dus de keuze om i.p.v. witgoud te kiezen voor River Platina, net zo hard als de standaard variant alleen veel witter. Prachtig in combinatie met bijvoorbeeld 18 karaat roodgoud.

Circles Trouwringen, leverancier van River Platina

In 1998 kwam Circles Trouwringen met de vingerafdruk op de markt, in 2010 lanceerde we de trouwringen configurator in Nederland. Op dat moment konden bruidsparen zelf de trouwringen gaan ontwerpen. We zij er nu trots op dat we samen met EGF in Nederland nu River Platina mogen presenteren. Laat je eens voorlichten over dit prachtige slijtvaste materiaal, een maal in handen ben je verkocht!

Meer weten over River Platina? Kom langs om in alle rust de mogelijkheden te bekijken. Hartslag? Vingerafdruk? Zelf ontwerpen? De mogelijkheden zijn oneindig. U vindt ons aan de Oude Maas in Zwijndrecht, een top locatie met een magnifiek uitzicht en gezellige restaurants. Parkeren voor de deur! Maak zelf een afspraak of bel met 078-6200966.

Tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen