Circles Trouwringen

Legeringen

Legeringen zijn samenstellingen van materialen waaruit een ring is opgebouwd. Dat kan bijvoorbeeld zijn goud met zilver of palladium, je krijg dan witgouden trouwringen. Als goud met koper wordt vermengd krijg je roodgoud of roségoud.Het goudgehalte bepaald de bijzet. Dat wil zeggen: de hoeveelheid puur goud in verhouding met het zilver, palladium, koper of andere bijzet. Zo is 14 karaat goud 585/1000e puur goud en is de rest bijzet.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Mogelijkheden in legeringen

Op dit moment is de goudprijs, waardoor veel mensen denken dat het niet voor iedereen mogelijk is om de ring van uw dromen te kiezen. Circles trouwringen heeft hier echter een oplossing op gevonden! Zo kunt u bijvoorbeeld voor een ander materiaal cq legering dan witgoud kiezen. De meeste witgouden ringen zijn namelijk ook in palladium te leveren, een hard wit edelmetaal welke veel lijkt op witgoud. Hiernaast werken wij ook vaak met het materiaal zilver-palladium: zilver dat gelegeerd is met palladium. Door deze vermenging blijft het zilver mooi, het is harder en slaat het niet zwart uit. Prijs technisch mooie alternatieven voor witgoud en waar de kwaliteit altijd voorop blijft staan.

EGF trouwringen in rood met witgoud uit de collectie van Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Legeringen in onze collectie

Wij hebben met de collectie van Luce di Luna een heel mooie betaalbare lijn trouwringen in huis, opgebouwd uit zilver palladium, 9 karaat witgoud, geelgoud en roodgoud.

Daarnaast is ook de collectie Black and White van Gerstner opgebouwd uit alternatieve legeringen. Deze ringen worden gemaakt uit een combinatie van palladium 500 met witgoud 9 karaat. Dit palladium 500 geeft een mooie donkere gloed en is zeker de moeite waard! U kunt ook eens aan de slag gaan met ons ontwerpprogramma, waarin u met de verschillende legeringen kunt spelen. Rechts bovenin verandert de prijs telkens mee met iedere aanpassing die u maakt. Zo weet u precies wat de door u gekozen legering kost.

Tot slot is titanium ook een optie, hoewel de keuze hiervoor niet direct aan te raden is voor het maken van trouwringen. Dit komt omdat titanium zo hard is, dat op termijn de ringen niet meer groter of kleiner gemaakt kunnen worden. Bij Circles is titanium alleen verwerkt in sommige ringen van Vinx Hollands Glorie.

Meer advies over legeringen?

U staat op het punt om trouwringen uit te zoeken en wil graag een uitgebreid advies over de mogelijkheden van legeringen en trouwringen dan bent u van harte welkom bij Circles Trouwringen. Wij zijn gevestigd aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Kom langs of maak een afspraak, wij adviseren u deskundig bij uw zoektocht naar een set prachtige trouwringen!

Trouwringen Flora van Fischer collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen