Circles Trouwringen

Ontdek de diversiteit in legeringen voor Trouwringen

Legeringen vormen de basis van veel sieraden, met name trouwringen, door hun unieke mix van metalen die zowel de kleur als de eigenschappen beïnvloeden. Bij het combineren van goud met metalen als zilver of palladium, ontstaan er variaties zoals witgoud. Voeg koper toe aan goud, en de warme tinten van roodgoud of roségoud komen tot leven. Het goudgehalte, vaak uitgedrukt in karaat, is bepalend voor de waarde van de legering, waarbij bijvoorbeeld 14 karaat goud 58,5% puur goud bevat. Nieuw in de collectie is de legering Sunset gold.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

De legeringen en hun mogelijkheden

Ondanks de hoge goudprijzen, biedt Circles Trouwringen alternatieve legeringen die uw droomring binnen bereik brengen. Kies bijvoorbeeld voor palladium, een sterk, wit edelmetaal dat veel weg heeft van witgoud, of voor een zilver-palladium legering waardoor het zilver zijn schoonheid behoudt, harder maakt en voorkomt dat het zwart wordt. Deze opties bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als alternatief voor witgoud.

Legeringen: EGF trouwringen in rood met witgoud uit de collectie van Circles Trouwringen

De charme van legeringen in onze collectie

Circles Trouwringen pronkt met de Luce di Luna collectie, waarin betaalbare trouwringen schitteren in zilver palladium, 9 karaat witgoud, geelgoud en roodgoud. De Gerstner’s Black and White serie speelt met een mix van palladium 500 en 9 karaat witgoud, wat een unieke donkere glans geeft. Met ons ontwerpprogramma kunt u zelf met de verschillende legeringen experimenteren en de prijzen worden direct aangepast, zodat u meteen ziet wat uw voorkeurslegering kost. Titanium is ook een optie, hoewel het vanwege de hardheid minder geschikt is voor het aanpassen van de ringmaat op lange termijn.

Persoonlijk advies over legeringen

Voor wie op zoek is naar trouwringen en zich wil verdiepen in de wereld van legeringen, staat Circles Trouwringen klaar met professioneel advies. Gevestigd in Zwijndrecht, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek waarin we samen de perfecte legering voor uw trouwringen vinden. Kom eens geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak via onze planner. U bent van harte welkom!

Legeringen: mTrouwringen Flora van Fischer collectie Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen