Circles Trouwringen

De Trouwringen Configurator

De trouwringen configurator is een fantastische tool door Circles in 2010 naar Nederland gehaald. Naast de mogelijkheden van ambachtelijke door de goudsmid gemaakte ringen is het nu ook mogelijk om zelf trouwringen samen te stellen.  De ontwerper Eduard G. Fidel heeft trouwringen van top kwaliteit ontworpen, knalhard en prachtig afgewerkt. U vindt ze in de collecties onder de namen: Mokume Gane, Klassiek met één diamant, diamant zettingen, klassiek zonder diamant, hoogtepunten, parelvoegen, creatief of de prachtige collectie Carbon trouwringen. Heeft u vragen? Komt u er niet uit? Bel dan even met Circles op telefoon nummer 078-6200966 voor hulp, of maak een afspraak voor een gratis workshop.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Ontwerp uw ringen in verschillende kleuren goud en materialen!

Eenmaal een model uitgekozen plaats u deze in de configurator waar hij helemaal is samen te stellen, zie het screenshot hieronder. Bij het profiel is er keuze uit verschillende vormen van trouwringen, de kleuren en afwerking zijn aan te passen. Zoals wit-, rood-, geel– of roségoud met de bewerkingen mat, hamerslag, ijsmat, gestraald of geslepen. In het linker menu is het mogelijk om de ring in meerdere banen op te delen, er is dan ook een optie om de kleuren te veranderen. Het toepassen van voegen, zoals bijvoorbeeld een U of V voeg of een golfvoeg, erg leuk om mee te experimenteren! Bij Diamant zettingen-varianten tonen zie je de ring met de verschillende opties van diamanten zoals rondom, een rail of pavé zetting, met een Briljant, Baquette of een hartvormige diamant, leef je uit en ontwerp je eigen ring die niemand anders heeft!

Configureer uw eigen ringen! - Circles Trouwringen Zwijndrecht-078-6200966

Kom langs bij Circles en bestel uw eigen ontworpen modellen.

Bent u klaar met het ontwerpen van uw eigen trouwringen dan kunt u ze opslaan in uw favorieten. In het overzicht krijgt u te zien wat u ontworpen heeft. Zoals u in de afbeelding hierboven ziet, de ringmaat, de naam die er aan is gegeven, de afwerking, prijs, de zuiverheid van de diamanten en de afmeting hiervan, de kleur goud en de legering en het artikel nummer waaronder uw model wordt opgeslagen. Rechtsboven is de totaalprijs voor de set ringen te zien.

Set ringen de trouwringen configurator-Circles Trouwringen-Zwijndrecht-078-6200966

Bestellen doet u uiteindelijk bij Circles in de winkel, wij kunnen dan laten zien hoe e.e.a. eruit gaat zien, de verschillende profielen, parelvoegen en bewerkingen. Vervolgens nemen wij uw maat op en lichten toe wat er allemaal nog meer mogelijk is, bijvoorbeeld de gravures en hoe u het beste met de ringen om kunt gaan. Dat doen we in alle rust en wij nemen hier alle tijd voor. Trouwringen uitzoeken doet u maar éénmaal in uw leven, een emotioneel moment waar tijd en aandacht aan moet worden geschonken! Het moet een moment zijn waar u later nog met veel plezier aan terug denkt! Het kan tijdens openingstijden, maar ook s’avonds en in het weekeinde, maak hiervoor even een afspraak met ons, of bel met 078-6200966.

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen