De trouwringen configurator, exclusieve modellen voor scherpe prijzen

De trouwringen configurator De trouwringen configurator is een fantastische tool door Circles in 2010 naar Nederland gehaald. Naast de mogelijkheden van ambachtelijke door de goudsmid gemaakte ringen is het nu ook mogelijk om zelf trouwringen samen te stellen.  zoals Sickinger, Mokume Gane, Couture, Memoire, maar het neusje van de zalm is de Eduard G. fidel collectie. Ringen van top kwaliteit, knalhard en prachtig afgewerkt. Op de iPhone is het niet te doen om te configureren, het overzicht is te klein. Ga hiervoor naar de iPad of je desktop en leef je hier helemaal uit. Heb je vragen? Kom je er niet uit? Bel dan even met Circles op telefoon nummer 078-6200966 voor hulp, of maak een afspraak voor een gratis workshop.

 

De Trouwringen Configurator

 

Eenmaal een model uitgekozen plaats je deze in de configurator waar hij helemaal is samen te stellen, zie het screenshot hierboven. Bij het profiel is er keuze uit verschillende vormen van trouwringen, de kleuren en afwerking zijn aan te passen. Zoals wit-, rood-, geel- of roségoud met de afwerkingen mat, hamerslag, ijsmat, gestraald of geslepen. In het linker menu is het mogelijk om de ring in meerdere banen op te delen, er is dan ook een optie om de kleuren te veranderen. Het toepassen van voegen, zoals bijvoorbeeld een U of V voeg of een golfvoeg, erg leuk om mee te experimenteren! Bij Diamantzetting-varianten tonen zie je de ring met de verschillende opties van diamanten zoals rondom, een rail of pavé zetting, met een Briljant, Baquette of een hartvormige diamant, leef je uit en ontwerp je eigen ring die niemand anders heeft!

 

De trouwringen configurator

 

Ben je klaar met het ontwerpen van je eigen trouwringen dan kan je ze opslaan in jouw favorieten. In het overzicht krijg je te zien wat je ontworpen hebt. Zoals je in de afbeelding hierboven ziet, de ringmaat, de naam die er aan is gegeven, de afwerking, prijs, de zuiverheid van de diamanten en de afmeting hiervan, de kleur goud en de legering en het artikel nummer waaronder jouw model wordt opgeslagen. Rechtsboven is de totaalprijs voor de set ringen te zien. Bestellen doe je uiteindelijk bij Circles in de winkel, wij kunnen dan laten zien hoe e.e.a. eruit gaat zien, de maat nemen en toelichten wat er verder nog allemaal mogelijk is. Dat doen we in alle rust en wij nemen hier alle tijd voor. Het kan tijdens openingstijden, maar ook s’avonds en in het weekeinde, maak hiervoor even een afspraak met ons, of bel met 078-6200966.

De trouwringen configurator – Collecties:

De configurator is alleen beschikbaar op desktop

Design EGF

De trouwringen configurator - EGF classic - Circles TRouwringen

EGF Memoire

De trouwringen configurator EGF Alliance - Circles trouwringen

EGF Tijdloos

EGF tijdloos - Circles Trouwringen

EGF Fantasie

EGF fantasie - Circles Trouwringen

Sickinger

De configurator Sickinger - Circles trouwringen

Safari

De configurator Safari - Circles trouwringen

 

Mokume Gane

De configurator Mokume Gane - Circles trouwringen

Verlovingsringen

De configurator verlovingsringen - Circles trouwringen