Circles Trouwringen

Mangaan en trouwringen

Mangaan is een materiaal waarmee geelgoud wit gemaakt kan worden. Dit materiaal komt op veel plaatsen in de aardkorst voor, maar de kwaliteit van het erts is vaak matig. De beste bronnen zijn gevonden in Zuid-Afrika en Oekraïne.

Samen leveren deze twee gebieden ongeveer 80% van de totale jaarlijkse wereldproductie. Op de bodem van de oceanen wordt mangaan in enorme hoeveelheden aangetroffen in de vorm van mangaanknollen, maar de winning hiervan is economisch niet aantrekkelijk door de grote diepte waarop deze knollen zich bevinden en de geringe hoeveelheid per oppervlakte-eenheid.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Trouwringen met Mangaan worden geel

Mangaan en trouwringen gaan eigenlijk niet samen. Hoewel nog steeds leveranciers van trouwringen met mangaan geelgoud wit maken, wordt de klant bijna nooit vertelt dat ringen na ongeveer een jaar dragen langzaam gelig worden. Daar bent u dan natuurlijk niet echt blij mee. Om deze reden maakt Circles witgouden trouwringen met palladium als bijzet. Circles gaat altijd voor een bijzet palladium van 20%, de ringen blijven dan mooi wit en hard. Mangaan is wel wat goedkoper, maar daar staat dan het nadeel van het geel worden tegenover.

Witgouden trouwringen uit de collectie van Circles trouwringen in Zwijndrecht

Trouwringen en ontwerpen

Het ontwerpen van trouwringen kan in ons configuratieprogramma. Werkelijk alles aan de trouwring is hier aan te passen. Dikte, breedte, vorm, legering, diamanten, noem maar op! Er is keuze uit verschillende collecties zoals: Sickinger, EGF, Mokume Gane of Luce di Luna . Kortom, mogelijkheden te over. Tevens is het mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid van Circles trouwringen te laten vervaardigen. Wij hebben hiernaast nog een fantastische lijn verlovingsringen in huis, helemaal aan te passen wat betreft kleur en grootte van de diamanten.

Bezint voor u begint!

Circles adviseert u zich goed voor te laten lichten door een deskundige bij de aanschaf van witgouden trouwringen. Zijn de ringen met palladium of mangaan gelegeerd? Laat u geen appels voor peren verkopen! Bij aanschaf goedkoper maar u krijgt er gegarandeerd spijt van! Wilt u een goed en uitgebreid advies? Kom dan langs bij ons of maak online een afspraak. U krijgt een deskundig advies op maat!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen