Circles Trouwringen

De rol van mangaan in de wereld van trouwringen

Mangaan: een witmaker van geelgoud

Mangaan speelt een rol in de trouwringen wereld, vooral wanneer het aankomt op het transformeren van geelgoud naar een witte tint. Deze transformatie vindt vooral plaats door middel van legeringen, Mangaan wordt op verschillende locaties zoals Zuid-Afrika en Oekraïne gewonnen. Deze landen zijn toonaangevend in de mangaanproductie, goed voor zo’n 80% van de wereldvoorraad. Hoewel de oceaanbodem rijk is aan mangaanknollen, is de winning hiervan economisch niet rendabel door de diepte en de concentratie van deze grondstof.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Trouwringen met Mangaan worden geel

Bij het kiezen van trouwringen is de kwaliteit van het materiaal van essentieel belang. Mangaan kan geelgoud een witte glans geven, maar trouwringen kunnen na verloop van tijd hun witte kleur verliezen en langzaam een gele tint krijgen. Daarom kiest Circles bewust voor het gebruik van palladium als bijzet bij het vervaardigen van witgouden trouwringen, wat de duurzaamheid van de witte kleur garandeert. Circles zet standaard 20% palladium in, om ervoor te zorgen dat de trouwringen hun schoonheid behouden. Dit is een belangrijk detail om te overwegen bij de aankoop, aangezien mangaan weliswaar goedkoper is, maar de trouwringen uiteindelijk hun kleur kunnen verliezen.

Witgouden trouwringen uit de collectie van Circles trouwringen in Zwijndrecht

Creativiteit  in het ontwerpen van Trouwringen

De keuzevrijheid in het ontwerpen van trouwringen is onbeperkt met ons configuratieprogramma. Dit maakt het mogelijk om elk aspect van de trouwring aan te passen – van de dikte tot breedte, en van de vorm tot de legering en eventuele diamanten. Met collecties zoals Sickinger, EGF, Mokume Gane, en Luce di Luna, biedt Circles een breed scala aan opties. Bovendien is het mogelijk om een uniek ontwerp te laten realiseren door de goudsmid van Circles. De collectie bevat ook een prachtige lijn verlovingsringen, die volledig op maat gemaakt kunnen worden wat betreft kleur en grootte van de diamanten.

Deskundig advies bij de keuze van uw trouwring

Voordat u besluit tot de aankoop van witgouden trouwringen, is het raadzaam om gedegen advies in te winnen. Het is belangrijk om te weten of de ringen met mangaan of palladium gelegeerd zijn. Circles benadrukt het belang van kwaliteit boven prijs en nodigt u uit voor een persoonlijk en deskundig advies. Herma en Wilfried de Nobel staan klaar voor een gedegen advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken zonder later spijt te krijgen van uw aankoop. U bent geheel vrijblijvend welkom om ons assortiment te komen bekijken. Maak online een afspraak, of bel met 078-6200966. U kunt natuurlijk altijd binnenlopen maar houd op zaterdag rekening met een wachttijd.

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen