Mangaan en trouwringen

Mangaan is een  materiaal waarmee geelgoud wit gemaakt kan worden. Dit materiaal komt op veel plaatsen in de aardkorst voor, maar de kwaliteit van het erts is vaak matig. De beste bronnen zijn gevonden in Zuid-Afrika en Oekraïne.

Samen leveren deze twee gebieden ongeveer 80% van de totale jaarlijkse wereldproductie. Op de bodem van de oceanen wordt mangaan in enorme hoeveelheden aangetroffen in de vorm van mangaanknollen, maar de winning hiervan is economisch niet aantrekkelijk door de grote diepte waarop deze knollen zich bevinden en de geringe hoeveelheid per oppervlakte-eenheid.

Mangaan en trouwringen - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen met Mangaan worden geel

Trouwringen Titanium - Solide platina trouwringen met diamant van 0.03ct-Circles Trouwringen

Mangaan en trouwringen gaan eigenlijk niet samen. Hoewel nog steeds veel leveranciers van trouwringen met mangaan geelgoud wit maken, wordt de klant bijna nooit vertelt dat ringen na ongeveer een jaar dragen langzaam gelig worden. Daar bent u dan natuurlijk niet echt blij mee. Om deze reden maakt Circles witgouden trouwringen met palladium als bijzet. Circles gaat altijd voor een bijzet palladium van 20%, de ringen blijven dan mooi wit en hard. Mangaan is wel wat goedkoper, maar daar staat dan het nadeel van het geel worden tegenover.

Trouwringen met Mangaan? Bezint voor u begint!

Circles Trouwringen specialist - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen

Circles adviseert u zich goed voor te laten lichten door een deskundige bij de aanschaf van witgouden trouwringen. Zijn de ringen met palladium of mangaan gelegeerd? Laat u geen appels voor peren verkopen! Bij aanschaf goedkoper maar u krijgt er gegarandeerd spijt van! Wilt u een goed en uitgebreid advies? Kom dan langs bij ons of maak een afspraak. U krijgt een deskundig advies op maat!

Herma en Wilfried de Nobel

TOP