Onze partners

Onderstaande bedrijven bevelen wij u van harte aan.

Stijlvolle Trouwkaarten

Bij Stijlvolle Trouwkaarten bestel je online jullie trouwkaarten en overige drukwerk voor de bruiloft. Alle kaarten zijn unieke ontwerpen met een klassiek en stijlvol design. Jullie kunnen een bestaand ontwerp kiezen of zelf een kaart ontwerpen. Na het ontwerpen bestel je een proefdruk voor 1 euro, en met de code "stijlvol" zelfs GRATIS! Je ontvangt bij de proefdruk voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren enveloppen. Nog een paar voordelen: geen verzendkosten en voor 18.00 uur besteld is dezelfde avond verstuurd.

Pearls & Stones

Bij een huwelijk mogen bruidssieraden natuurlijk niet ontbreken. Vaak worden er bij het aanschaffen van een trouwjurk nep parels cq sieraden aangeboden. Maar wisten jullie dat Pearls&Stones, onderdeel van Circles Trouwringen prachtige betaalbare parelsets heeft voor bij de trouwjurk? Naast parels kunnen wij colliers op maat maken met verschillende edelstenen zoals: Amethist, Opaal, Bergkristal, Onyx etc. Vraag eens naar de mogelijkheden!

Natys Floral Design & Services

Welkom bij Natys Floral Design & Services, uw specialist in bruidsbloemwerk. Bij ons kunt u terecht voor een bloemenarrangement van klassiek tot modern en chic. Uw eigen stijl en uw wensen...ik zal u helpen met het creëren van een schitterend bruidsboeket op de meest romantische dag van uw leven. Het is voor mij een eer om op deze manier onderdeel te zijn van uw huwelijksdag. Ik wens u veel liefde en een gelukkig leven samen!

Wedding Eve

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Eveline van Wedding Eve helpt jullie graag verder bij de planning en voorbereiding van jullie grote dag. Een weddingplanner en professioneel ceremoniemeester maakt de voorbereiding en de dag zelf een stuk relaxter! Geniet van deze bijzondere tijd en laat het maken van de noodzakelijke lijstjes en het rennen & vliegen over aan Wedding Eve zodat jullie en jullie gasten heerlijk kunnen genieten.

Van der Valk Hotel Ara

Van der Valk Hotel ARA is een officiële trouwlocatie en heeft 7 bijzondere zalen met prachtig uitzicht op de Oude Maas. Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, bij Hotel ARA is jullie bruiloft compleet. Er zijn verrassend veel mogelijkheden en onze ervaren weddingplanner Carina Pluimert denkt graag met jullie mee. Aankomst per boot of helikopter? Geen probleem! Trouwceremonie buiten op het gras? Dat wordt geregeld! Laat je verrassen...

DeValk Roofvogels

Wij zijn Gerard en Bettine van den Brink en onze gezamenlijke passie is het werken met roofvogels. Wij bezitten op dit moment zo rond de 20 verschillende soorten roofvogels en uilen. Wij vliegen onze vogels 365 dagen per jaar, een complete dagtaak maar in onze ogen wel een verplichting richting onze dieren. Graag willen we een zo breed mogelijk publiek laten kennis maken met deze prachtige vogels. Daarom zetten wij onze vogels op vele manieren in; Niet alleen voor demonstraties maar ook voor het op een originele en spectaculaire wijze laten aanvliegen van trouwringen. Om de mooiste dag van je leven nog romantischer en spectaculairder te maken kunnen we uw ringen door onze prachtige uilen laten aanvliegen. Dit leuke gebeuren, niet alleen voor jullie maar ook voor de genodigden kan op meerdere manieren worden gedaan.
TOP