Circles Trouwringen

ONZE PARTNERS

Onderstaande bedrijven bevelen wij u van harte aan.

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Stijlvolle-trouwkaarten-partner-Circles-Trouwringen

Bij Stijlvolle Trouwkaarten bestel je online jullie trouwkaarten en overige drukwerk voor de bruiloft. Alle kaarten zijn unieke ontwerpen met een klassiek en stijlvol design. Jullie kunnen een bestaand ontwerp kiezen of zelf een kaart ontwerpen. Na het ontwerpen bestel je een proefdruk voor 1 euro, en met de code “stijlvol” zelfs GRATIS! Je ontvangt bij de proefdruk voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren enveloppen. Nog een paar voordelen: geen verzendkosten en voor 18.00 uur besteld is dezelfde avond verstuurd.

Circles Art & Jewelry partner van Circles Trouwringen

Bij een huwelijk mogen bruidssieraden natuurlijk niet ontbreken. Vaak worden er bij het aanschaffen van een trouwjurk nep parels cq sieraden aangeboden. Maar wisten jullie dat Circles Art&Jewelry, onderdeel van Circles Trouwringen prachtige betaalbare parelsets heeft voor bij de trouwjurk? Naast parels kunnen wij colliers op maat maken met verschillende edelstenen zoals: Amethist, Opaal, Bergkristal, Onyx etc. Vraag eens naar de mogelijkheden!

Natys Floral Design & Services-partner Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Welkom bij Natys Floral Design & Services, uw specialist in bruidsbloemwerk. Bij ons kunt u terecht voor een bloemenarrangement van klassiek tot modern en chic. Uw eigen stijl en uw wensen…ik zal u helpen met het creëren van een schitterend bruidsboeket op de meest romantische dag van uw leven. Het is voor mij een eer om op deze manier onderdeel te zijn van uw huwelijksdag. Ik wens u veel liefde en een gelukkig leven samen!

Wedding Eve weddingplanner partner Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Eveline van Wedding Eve helpt jullie graag verder bij de planning en voorbereiding van jullie grote dag. Een weddingplanner en professioneel ceremoniemeester maakt de voorbereiding en de dag zelf een stuk relaxter! Geniet van deze bijzondere tijd en laat het maken van de noodzakelijke lijstjes en het rennen & vliegen over aan Wedding Eve zodat jullie en jullie gasten heerlijk kunnen genieten.

Ara hotel Van der Valk partner Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Van der Valk Hotel ARA is een officiële trouwlocatie en heeft 7 bijzondere zalen met prachtig uitzicht op de Oude Maas. Van de huwelijksceremonie tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot een bruidssuite, bij Hotel ARA is jullie bruiloft compleet. Er zijn verrassend veel mogelijkheden en onze ervaren weddingplanner Carina Pluimert denkt graag met jullie mee. Aankomst per boot of helikopter? Geen probleem! Trouwceremonie buiten op het gras? Dat wordt geregeld! Laat je verrassen…

Circles partners The Dutch Tenors

Dit ‘sharp dressed’ kwartet bestaat uit 4 veelbelovende zangtalenten. Jonathan Vroege (o.a. The Lion King), Frank van Hengel (o.a. On Your Feet), Dirk van den Brand (o.a. Soldaat van Oranje) en Floris van Gulik (o.a. Die Fledermaus). Ze speelden al in diverse opera’s en musicals in Nederland ook op internationaal niveau. Nu bundelen ze hun krachtige stemmen met het vormen van The Dutch Tenors. Door fans beschreven als ‘the next Il Divo’, bezingen The Dutch Tenors een mix van opera en klassiek repertoire, met hedendaags repertoire. Alles op het hoogste niveau vocale gymnastiek, met bombastische klanken en indrukwekkende, lyrische samenzang. Met o.a.: ‘Time to say goodbye’ van Andrea Bocelli, ‘Somewhere’ uit West Side Story, ‘Perfect Sympony’ van Ed Sheeran en ‘When We Were Young’ van Adele. Laat je raken door The Dutch Tenors. Perfect voor: Concerten, Theater shows, Charity events, High-End gezelschappen, Huwelijksceremonies, Shows met orkesten, Shows voor expats.

circles trouwringen partners_Agnes Trouwt-babs

Als BABS en trouwambtenaar vervul ik misschien wel één van de mooiste rollen tijdens de huwelijksceremonie en ik neem jullie graag mee op dit pad vol avontuur. Ik mag bruidsparen trouwen in heel Nederland en ver daarbuiten, dus ja, ik wil heel graag jullie trouwambtenaar zijn. Ben jij nieuwgierig naar wie ik ben, naar mijn partners en recensies klik dan op mijn www.agnestrouwt.nl en laat je verder informeren.

circles trouwringen-partners-RossLovell trouwlocatie

‘Wat is er mooier dan in een romantische omgeving jullie trouwdag vieren? Door de unieke ligging van ons prachtige historische pand aan de Waal in Rijsoord en van de korenmolen aan de IJssel in Krimpen aan den IJssel, zijn beide locaties ideaal om de mooiste dag van jullie leven te vieren.

Beide locaties zijn officiële trouwlocaties zodat jullie ook voor de huwelijksceremonie bij ons terecht kunnen. Maar ook voor het proostmoment met bruidstaart, het diner of een volledig verzorgd feest/receptie zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Het gehele team van Ross Lovell zal voor een onvergetelijk dag zorgen.’

Valk roogvogels-ringen aanvliegen-partner Circles trouwringen

Om de mooiste dag van je leven nog romantischer en spectaculairder te maken kunnen we uw ringen door onze prachtige uilen laten aanvliegen. Dit leuke gebeuren, niet alleen voor jullie maar ook voor de genodigden kan op meerdere manieren worden gedaan

Hoe we het bij jullie doen willen we graag persoonlijk bespreken. We kunnen de vogels laten landen op de hand van bruid en/of bruidegom, maar bijvoorbeeld ook op de hand van familielid of vriend. Er is veel mogelijk maar goed overleg is erg belangrijk omdat we toch te maken hebben met dieren. Let wel, alle uilen die ringen aanvliegen worden hier speciaal voor getraind.

Daarnaast kunnen we ook ingezet worden voor speciale gelegenheden; Bijvoorbeeld een volledig verzorgd bedrijfsfeest of het aanvliegen van de ringen tijdens een huwelijksceremonie.
Heeft u een idee maar het staat hier niet bij neem dan gerust contact met ons op, nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Partners

La Nova bruidsmode
Bruids Kinderkleding Little Flowers
Natys Floral Design&Services
De Raedtskelder voor feesten en partijen
Hotel de La Sure – Honeymoon arrangementen.
Inspiration for your wedding
Ohio Entertainment
Onze bruiloft site
Circles Art&Jewelry
The Perfect Wedding
Trouwen in Zuid Holland

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen