Reviews over Circles Trouwringen

Marvin en Froukje, hun ervaring bij Circles

Op kerstavond vroeg ik mijn vriendin Froukje in een restaurant ten huwelijk. Ik had de perfecte avond gepland, met kaarsen en romantische muziek. Na een volmondig “ja” begon onze zoektocht naar de trouwringen. Froukje en ik waren al bij verschillende juwelierszaken geweest, maar konden niet de ringen vinden die onze liefde liefde op de juiste manier kon symboliseren. Wij waren op zoek naar ringen die onze liefde vertegenwoordigt en weerspiegelt. Het was dus een belangrijke zoektocht.

Lees meer

Het verhaal

Mooie momenten

Op de huwelijksdag van Marvin en Froukje straalden de twee als nooit tevoren. Zij waren omringd door vrienden en familie en hun liefde voor elkaar was voelbaar voor iedereen om hen heen. Het was een dag vol mooie momenten en herinneringen die zij voor altijd zouden koesteren.

Lees meer

Circles trouwringen

THE PERFECT WEDDING

Wij zijn geholpen door Herma en ze was heel geduldig en begrijpt naar onze wensen. En uiteindelijk hebben wij onze ringen voor de grote dag. echt super aanrader! geweldig ervaring en nogmaals bedankt!

Cindy & Jeffrey 9 november 2019

Ik heb in 2018 hier een verlovingsring gekocht waarbij ik door Herma van A tot Z perfect geholpen ben. Ruim een jaar later zijn mijn partner en ik hier gaan kijken voor onze trouwringen. We werden nog herkend en werden ditmaal door Wilfried uitmuntend geholpen. Prijs en kwaliteit verhouding is echt fantastisch evenals het aanbod en de expertise. Jammer dat er geen 6 sterren voor ‘Begrip voor wensen’ gegeven kan worden want hier blinkt Circles toch echt in uit. Mocht je twijfels hebben om de zaak binnen te wandelen, hetzij over jullie budget of de afstand van je woonadres, is mijn advies: ‘Niet twijfelen, stap gewoon naar binnen!’ Ken je die online reviews waarbij je gevraagd wordt: ‘Zou je (…) aanbevelen aan vrienden/familie?’ wat je met ‘Ja’ beantwoord en vervolgens toch niet doet?… Als je eenmaal hier geholpen bent doe je dit WEL! Herma en Wilfried, nogmaals bedankt en we kunnen niet wachten om de trouwringen om onze vingers te hebben!

Ralph & Melinda 15 december 2019

Erg uitgebreide collectie trouwringen en daarnaast ook de mogelijkheid om zelf een ring te ontwerpen. Er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven en geluisterd. Echt een belevenis die we niet zullen vergeten. Prachtige zaak ook met een huiselijke sfeer en zeer lieve mensen.

Marion 14 oktober 2020

Zeer rustige en hele lieven mensen Vakkundig en betrouwbaar Zeker een aanrader!!!!

Dennis & Yolanda 26 augustus 2021, Your Content Goes Here

Op 13 maart hebben wij onze trouwringen gekocht! Na een mindere ervaring bij een andere zaak, was dit echt een ware verademing. We zijn zeer hartelijk ontvangen en het was fijn om in alle rust geholpen te worden met onze keus. Alles werd goed uitgelegd en in alles kwam terug hoeveel passie Herma voor het vak heeft. Er werd rekening gehouden met onze wensen en budget en we zijn echt super blij met onze ringen! We raden iedereen aan om hier naartoe te gaan voor de trouwringen. We kijken enorm ernaar uit om onze ringen op te gaan halen!Nalini & Michael

Nalini & Michael 16 maart 2022

We zijn geweldig geholpen door Herma. Bij binnenkomst was het al heel gemoedelijk. Gelukkig zijn we via onze BABS bij Circles terecht gekomen. We zijn heel erg tevreden met onze ringen!

Annabel en Mitchell 30 augustus 2022, Your Content Goes Here

Wat een geweldige ervaring om bij Circles trouwringen te kopen. Herma neemt echt de tijd voor je, heeft ontzettend veel keuze en maakt het uitzoeken van ringen een ware belevenis. Wij raden iedereen aan om hier heen te gaan.

Rik en Tamara 16 maart 2023, Your Content Goes Here

Hele fijne service en top kwaliteit! De eigenaren nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Daarnaast denken ze mee wat voor trouwring bij jou wensen past en geven ze advies en verschillende mogelijkheden. Wij voelde ons meteen op ons gemak en zijn super geslaagd.

Marjolijn 23 maart 2023

Circles Trouwringen

aandacht tijd en betrokkenheid

Circles Trouwringen is een winkel waar klanten niet alleen prachtige trouwringen vinden, maar ook een bijzondere ervaring hebben. Dat blijkt uit de vele positieve reviews die ze ontvangen. Het belangrijkste aspect wat keer op keer wordt genoemd is de tijd die klanten krijgen om hun perfecte trouwringen uit te zoeken. Bij Circles wordt echt aandacht geschonken en geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant zodat het aanstaande bruidspaar uiteindelijk voldaan de winkel verlaat. 

Lees meer

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen