Exclusieve materialen en verfijnde legeringen bij Circles Trouwringen

Verscheidenheid in edelmetalen

Bij het kiezen van de perfecte trouwringen komt meer kijken dan vaak wordt gedacht. Het is niet alleen een kwestie van het kiezen van een ontwerp dat u aanspreekt, maar ook het materiaal van de ringen speelt een essentiële rol. Bij Circles, dé specialist in trouwringen, vindt u een uitgebreide selectie van materialen, legeringen en merken. Met een scala aan opties kunt u er zeker van zijn dat u ringen vindt die niet alleen aan uw esthetische wensen voldoen, maar ook passen bij uw budget.

Een wereld aan materialen

Goud in verschillende tinten en zuiverheden

Goud is de tijdloze keuze voor trouwringen en Circles biedt het aan in diverse tinten zoals: Witgoud, Roodgoud, Geelgoud en Roségoud

Deze gouden ringen zijn verkrijgbaar in 9, 14 en 18 karaat. Het is interessant om op te merken dat 9 karaat goud niet officieel als goud wordt bestempeld vanwege het lagere goudgehalte. ( 375/1000, dus minder dan de helft )

Trouwringen in bi color Circles-Trouwringen-Zwijndrecht
Platina-trouwringen-Circles

Een symbool van duurzaamheid en zuiverheid

Platina: Bekend om zijn hardheid en gewicht, een schitterend alternatief voor witgoud.
River platina: Een unieke, spierwitte legering die qua hardheid en gewicht overeenkomt met platina.
Platina 600: Een wat donkerder platina variant

Palladium: De witte pracht

Palladium en Palladium-zilver: elegante en betaalbare keuzes

Palladium: Met zijn schitterende witte kleur en opmerkelijke sterkte, is palladium een symbool van pure elegantie en duurzaamheid. Dit zeldzame metaal is een prachtig alternatief voor traditioneel witgoud, en brengt een luxe uitstraling naar elke ring die het siert. Zijn eigenschappen maken het een comfortabele keuze voor dagelijks dragen, terwijl het toch een buitengewone weerstand biedt tegen beschadigingen.

Palladium-zilver: Voor diegene die verlangen naar de allure van palladium maar met een meer toegankelijk prijskaartje, is zilver-palladium een ideale optie. Of het nu een strak ontwerp of een sierlijke gedetailleerde ring is, palladium en palladium-zilver zijn keuzes die zowel esthetiek als de praktische overwegingen van moderne liefde belichamen.

Witgouden trouwringen trouwringen met diamanten in randzetting
Circles-trouwringen -legeringen en materialen -

Hoe legeringen de eigenschappen bepalen

De keuze van de legering

Goud en zijn varianten zijn legeringen die bestaan uit een mix van metalen zoals, koper, zilver, palladium of rhodium, die de kleur en hardheid bepalen. Zo kunnen witgouden ringen die met mangaan zijn gelegeerd, na verloop van tijd een gelige tint krijgen, terwijl legeringen met palladium hun witte glans behouden. Vergelijk dus geen appels met peren!

Personalisatie: bicolor, tricolor en multicolor opties

Innovatieve combinaties

Circles biedt hiernaast nog de mogelijkheden om al deze materialen met elkaar te combineren om unieke bicolor, tricolor en multicolor ringen te creëren. Dit geeft u de mogelijkheid om iets echt unieke en persoonlijks te ontwerpen dat uw verbintenis symboliseert.

Circles-trouwringen-legeringen en materialen-Mokume-Gane

Ontdek de mogelijkheden van exclusieve materialen en verfijnde legeringen bij Circles

Bij Circles Trouwringen kunnen we elke ring aanpassen aan uw smaak en budget. Door variaties in metaalkeuze, legeringen en zelfs het ontwerp, kunnen wij een ring creëren die uw liefde vertegenwoordigt zonder uw financiële grenzen te overschrijden. Van de meest kosteneffectieve ontwerpen in zilver tot de ultieme uiting van luxe in platina, de keuze is eindeloos en geheel aan u, bij Circles vindt u de ring die perfect bij u past.

Bel, kom langs, bel met 078-6200966 of maak online een afspraak om uw reis naar de perfecte trouwringen te beginnen.

Tot snel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen