Exclusieve trouwringen

Wat zijn exclusieve trouwringen? Voor de één zijn dat ringen met hout, voor de ander trouwringen met keramiek, carbon of vingerafdrukken. Exclusief is dus ook heel persoonlijk. Vaak worden er toch de wat duurdere modellen mee bedoeld, gezet met prachtig geslepen diamanten. Circles Trouwringen heeft vele prachtige exclusieve modellen in de collectie uiteenlopend in verschillende designs. Wat zij allen gemeen hebben is de ongekende kwaliteit!

Exclusieve Trouwringen met keramiek - roségoud en diamant uit de Fischer collectie van Circles Trouwringen - Zwijndrecht

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Exclusieve ringen met vingerafdruk

Trouwringen Rotterdam met vingerafdruk in twee kleuren

Circles Trouwringen is in 1998 begonnen met exclusieve trouwringen met een vingerafdruk. De ringen worden voorzien van uw eigen unieke vingerafdruk. Deze modellen zijn leverbaar in verschillende legeringen zoals o.a. goud, zilver of platina. Het is mogelijk om de afdruk zowel aan de binnen als aan de buitenzijde te plaatsen. De ringen kunnen ook nog eens verfraaid worden met diamanten. Op het gebied van gravures is er veel mogelijk. afbeeldingen, eigen teksten of symbolen, zo maakt u de ringen toch heel persoonlijk!

Legeringen en kleuren goud

De trouwringen van Circles zijn leverbaar in vele kleuren en legeringen. De bijzondere uitstraling van de verschillende edelmetalen maken een trouwring vaak al exclusief. Neem bijvoorbeeld het prachtige edelmetaal platina of River platina. De hardste edelmetalen met een hoog soortelijk gewicht en een enorme hardheid. Ook mooi om de vingerafdrukken in te zetten! Naast platina hebben wij palladium, 14 of 18 karaat goud in verschillende kleuren zoals: wit-, geel-, rood- of roségoud. Uiteraard ook mogelijk om een combinatie van deze edelmetalen te kiezen!

Exclusieve trouwringen bicolor met diamant-Circles Trouwringen 078-6200966

Merken en mogelijkheden van exclusieve trouwringen

Exclusieve trouwringen multicolor - Circles Trouwringen 078-6200966

Bijzondere en exclusieve trouwringen hebben wij in verschillende collecties van zowel Fischer, EGF, Sickinger, Gerstner, Edeldesign, Ruesch en Vinx Hollands Glorie. Daarnaast is het mogelijk om prachtige exclusieve ringen zelf samen te stellen in onze trouwringen configurator. Hier kunt u kiezen uit vele legeringen, kleuren goud en diamanten. Bel voor hulp met het programma gerust met ons! : 078-6200966.

Heeft u zelf iets unieks in gedachten vertel het ons, wij gaan er mee aan de slag!

De prijzen van exclusieve trouwringen

Prijzen van exclusieve trouwringen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het gewicht, dikte en breedte van de ring, de soort edelmetaal, palladium en platina is bijvoorbeeld weer kostbaarder dan goud. En uiteraard de diamanten in de ring, hoe groter de diamanten hoe kostbaarder en exclusiever de ringen worden. Over duur kan alleen gesproken worden als u niet geleverd krijgt waarvoor u betaalt heeft!

Het is mogelijk om de prijs van uw ringen zelf deels te bepalen, dat doet u in de configurator. Hier heeft u invloed op de factoren gewicht, diamanten en legeringen! Bij elke aanpassing veranderd de prijs van de ringen.

Exclusieve trouwringen - carbon - witgoud 100 briljanten - Circles Trouwringen 078-6200966

Vele mogelijkheden in exclusieve trouwringen

Prijzen trouwringen Circles-Zwijndrecht-Herma en Wilfried de Nobel

Vaak wordt de vingerafdruk horizontaal in de ring gelaserd. Het is ook mogelijk om deze in verschillende vormen te laten zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hartvorm, of twee halve harten die samen één vormen. Zoals gezegd kan dit in ringen gezet worden, maar ook het laseren van de vingerafdruk in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen ook deze sieraden in verschillende materialen en legeringen geleverd worden.

Route naar Circles

U bent van welkom bij ons in de winkel om u te laten voorlichten bij uw zoektocht naar exclusieve trouwringen. Wij helpen u met veel passie en betrokkenheid en geven u een deskundig advies! Circles is gevestigd in Zwijndrecht aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, een mooi plekje aan de Oude Maas.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Herma en Wilfried de Nobel

TOP