Circles Trouwringen

Exclusieve trouwringen

Wat zijn exclusieve trouwringen? Voor de één zijn dat ringen met hout, voor de ander trouwringen met keramiek, carbon of vingerafdrukken. Exclusief is dus ook heel persoonlijk. Vaak worden er toch de wat duurdere modellen mee bedoeld, gezet met  geslepen diamanten. Circles Trouwringen heeft vele prachtige exclusieve modellen in de collectie uiteenlopend in verschillende designs. Wat zij allen gemeen hebben is de ongekende kwaliteit!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Exclusieve ring met vingerafdruk

Circles Trouwringen is in 1998 begonnen met exclusieve trouwringen met een vingerafdruk. De ringen worden voorzien van uw eigen unieke vingerafdruk. Deze modellen zijn leverbaar in verschillende legeringen zoals o.a. goud, zilver of platina. Het is mogelijk om de afdruk zowel aan de binnen als aan de buitenzijde te plaatsen. De ringen kunnen ook nog eens verfraaid worden met diamanten. Vaak wordt de vingerafdruk horizontaal in de ring gelaserd. Het is ook mogelijk om deze in verschillende vormen te laten zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hartvorm, of twee halve harten die samen één vormen. Zoals gezegd kan dit in ringen gezet worden, maar ook het laseren van de vingerafdruk in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen ook deze sieraden in verschillende materialen en legeringen geleverd worden.

Bicolor en Tricolor trouwringen van Gerstner collectie Circles- rouwringen Zwijndrecht

Legeringen en kleuren goud

De trouwringen van Circles zijn leverbaar in vele kleuren en legeringen. De bijzondere uitstraling van de verschillende edelmetalen maken een trouwring vaak al exclusief. Neem bijvoorbeeld het prachtige edelmetaal platina of River platina. De hardste edelmetalen met een hoog soortelijk gewicht en een enorme hardheid. Ook mooi om de vingerafdrukken in te zetten! Naast platina hebben wij palladium, 14 of 18 karaat goud in verschillende kleuren zoals: wit-, geel-, rood- of roségoud. Uiteraard ook mogelijk om een combinatie van deze edelmetalen te kiezen!

Trouwringen Flora-keramiek met goud van Fischer-collectie Circles Trouwringen.

Merken en mogelijkheden van exclusieve trouwringen

Bijzondere en exclusieve trouwringen hebben wij in verschillende collecties van zowel Fischer, EGF, Sickinger, Gerstner, Edeldesign, Ruesch en Vinx Hollands Glorie. Daarnaast is het mogelijk om prachtige exclusieve ringen zelf samen te stellen in onze trouwringen configurator. Hier kunt u kiezen uit vele legeringen, kleuren goud en diamanten. Bel voor hulp met het programma gerust met ons! : 078-6200966. Of maak een afspraak.

Heeft u zelf iets unieks in gedachten vertel het ons, wij gaan er mee aan de slag!

Exclusieve trouwringen-Egf--Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht-Rotterdam 078-6200966

 De prijzen van exclusieve trouwringen

Prijzen van exclusieve trouwringen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het gewicht, dikte en breedte van de ring, de soort edelmetaal, palladium en platina is bijvoorbeeld weer kostbaarder dan goud. En uiteraard de diamanten in de ring, hoe groter de diamanten hoe kostbaarder en exclusiever de ringen worden. Over duur kan alleen gesproken worden als u niet geleverd krijgt waarvoor u betaalt heeft!

Het is mogelijk om de prijs van uw ringen zelf deels te bepalen, dat doet u in de configurator. Hier heeft u invloed op de factoren gewicht, diamanten en legeringen! Bij elke aanpassing veranderd de prijs van de ringen.

Herma met klanten en configurator-Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen