Circles Trouwringen

Exclusieve trouwringen: unieke symbolen van liefde

Trouwringen zijn een persoonlijke expressie van liefde en verbintenis. Ze kunnen variëren van ringen met unieke materialen zoals hout, keramiek, en carbon tot ringen met persoonlijke elementen zoals vingerafdrukken. Meestal worden de luxere modellen, ingelegd met vakkundig geslepen diamanten, als exclusief beschouwd. Circles Trouwringen onderscheidt zich door een breed scala aan prachtige, exclusieve ontwerpen, alle gekenmerkt door buitengewone kwaliteit.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Exclusieve trouwringen met een persoonlijke touch

Sinds 1998 heeft Circles Trouwringen een exclusieve lijn van trouwringen met uw unieke vingerafdruk. Deze bijzondere ringen zijn verkrijgbaar in diverse edelmetalen, zoals goud, zilver en platina, en kunnen zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de ring van een vingerafdruk worden voorzien. Daarnaast is het mogelijk om de ringen te verfraaien met diamanten, of de vingerafdruk in een speciale vorm zoals een hart te laten laseren. Dezelfde personalisatie is ook mogelijk voor hangers, plaatarmbanden en manchetknopen, in verschillende materialen en legeringen.

Platina trouwringen een prachtig edelmetaal collectie Circles Trouwringen

Verscheidenheid aan edelmetalen en kleuren in exclusieve trouwringen

Goudlegeringen en kleurvariaties

Circles’ trouwringen zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan goudkleuren en -legeringen. De unieke eigenschappen van edelmetalen zoals platina en River platina, bekend om hun hardheid en zwaarte, maken elke trouwring op zich al exclusief. Daarnaast biedt Circles opties zoals palladium en 14 of 18 karaat goud in wit-, geel-, rood-, en roségoud, met de mogelijkheid om combinaties van deze metalen te kiezen.

Exclusieve trouwringen Gerstner-collectie Circles trouwringen - Zwijndrecht

Merken en maatwerk voor exclusieve trouwringen

Collecties en configuratie

Met collecties van gerenommeerde merken zoals Fischer, EGF, Sickinger, Gerstner, Edeldesign, Ruesch en Vinx Hollands Glorie, plus de optie om in onze configurator uw eigen ringen te ontwerpen, biedt Circles Trouwringen eindeloze mogelijkheden. Persoonlijke ontwerpen worden op aanvraag gerealiseerd, omringd door deskundige hulp en ondersteuning.

Exclusieve trouwringen-Egf--Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht-Rotterdam 078-6200966

De waarde van exclusiviteit

Kostenfactoren van trouwringen

De prijs van exclusieve trouwringen wordt bepaald door factoren zoals het gewicht, de afmetingen, het type edelmetaal, en de grootte en kwaliteit van de diamanten. Met de configurator van Circles heeft u direct invloed op deze aspecten, waardoor u de prijs naar wens kunt aanpassen. Één ding: vergelijk geen appels met peren. Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie belt u dan gerust met Circles, telefoon 078-6200966. Of maak online een afspraak.

Wie weet tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma met klanten en configurator-Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen