Circles Trouwringen

EGF en Circles

De liefdesrelatie tussen EGF en Circles bestaat al sinds 1996. Sinds die tijd levert de fabriek van EGF trouwringen aan ons. Officieel is Circles als eerste in Nederland gestart met een configuratie programma, en levert trouwringen van top kwaliteit. Eerst met Acredo en nu dus ook met EGF.

Trouwringen Mokume Gane-EGF-collectie Circles Trouwringen Zwijndrecht

Inscriptie in trouwringen

Het enige echt belangrijke punt in deze tijd is de inscriptie in de trouwringen. Wij hebben al veel trouwdatums moeten aanpassen. Ons advies is dan ook om buiten het graveren van de naam nog te wachten met het graveren van de trouwdatum. Mocht er om wat voor reden weer uitstel komen dan is het later mogelijk om de juiste trouwdatum in de ringen te zetten

Lettertypes-Circles Trouwringen
Trouwringen diamant in spanzetting bicolor Circles Trouwringen

EGF en Circles de collecties

EGF bestaat uit meerdere collecties trouwringen: Memoire, en Classic, Luce di Luna, Sickinger etc. Hiernaast levert EGF tevens prachtige verlovingsringen en bijbehorende oorstekers. EGF is het neusje van de zalm, geen andere configurator is hier tegen opgewassen.

EGF en Circles zelf ontwerpen

Jullie kunnen zelf met EGF aan de slag, ga hiervoor naar de website van Circles en vervolgens naar het kopje ‘ontwerp uw eigen ring’. Hier maak je een keuze uit de verschillende collecties. Kies uit één van de collecties een model en ga aan de slag! Alles valt aan te passen, zoals de breedte, dikte, kleur, het goud en de diamanten. Zo ontwerpen jullie samen je eigen droomringen!

EGF en Circles workshop

Het EGF programma is behoorlijk uitgebreid. Komen jullie er zelf niet uit of hebben jullie hulp nodig? Neem dan contact op met Circles, en wij bieden online of telefonisch hulp. Ook is het mogelijk om een gratis workshop te volgen. Jullie kunnen dan spelen met de verschillende materialen en profielen en ervaren hoe het werkelijk om de vinger voelt en hoe het er allemaal in het echt uitziet. Uiteraard onder deskundige begeleiding!

EGF en Circles versus ambacht

EGF is een prachtige collectie met veel mogelijkheden, maar als trouwringen speciaalzaak hebben wij uiteraard nog veel meer soorten en merken ringen in onze collectie, Voorbeelden hiervan zijn, Edeldesign, Fischer, Vinx Hollands Glorie en Gerstner, . Ook leveren wij prachtige Carbon ringen. Het ambacht van onze goudsmeden vertaalt zich in de bijzondere modellen die Circles in zijn collectie heeft.

Trouwringen collectie Elise van Fischer-Circles Trouwringen
Witgouden verlovingsring van EGF-collectie Circles Trouwringen

EGF en Circles prijzen

In de EGF confiurator is het mogelijk een keuze te maken uit verschillende materialen, legeringen en prijzen. Hierdoor is het mogelijk om voor elk budget prachtige ringen te vervaardigen. Aan de kwaliteit wordt geen concessie gedaan.

EGF en Circles Rotterdam

Voor de regio Rotterdam is Circles het aanspreekpunt. Gelegen aan de A16 tegen Rotterdam aan, op slechts een kleine 15 minuten rijden. Het grote voordeel is dat je kunt parkeren voor de deur! Dus geen gestress door een drukke stad of parkeer garages en dergelijke.

Afspraak met Circles

Jullie staan op het moment van trouwen en willen bijzondere trouwringen? Kom dan langs bij Circles. Deze beleving willen wij je niet laten missen. In een heerlijk rustige omgeving laten wij jullie de trouwringen en mogelijkheden zien. Daar nemen wij ruim de tijd voor, Niet 1,2,3, en je staat weer op de stoep, maar met aandacht en passie, dat is ons motto.

Bekijk online onze openingstijden of vul het contact formulier in.

Herma en Wilfried kijken uit naar jullie komst!

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen