Circles Trouwringen

Trouwringen voor elk budget

Alles wordt duurder op dit moment, maar hoe zit het met de prijzen van trouwringen? Prijzen van trouwringen waren al een tijd aan stijgingen onderhevig, zodra er ergens een crisis in de wereld is merk je dat aan de goudprijzen. Er wordt minder belegd in aandelen en meer in goud, dat stuwt de prijs op. Extreme stijgingen merken wij nu nog niet en hopen dat dit zo blijft. Circles Trouwringen heeft gelukkig ringen voor elk budget  zonder dat er aan de kwaliteit wordt ingeboet!

Trouwringen-geelgoud-palladium-zilver-€-1123,- Collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Geelgoud/palladium-zilver

Prijs € 1123,-
Trouwringen-geelgoud-palladium-950-geelgoud-18-karaat-€2248,- Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Palladium 950/ 18 krt geelgoud

Prijs € 2248,-
Trouwringen-geelgoud-platina-€2140,---Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

14 krt Geelgoud/platina

Prijs € 2140,-
Trouwringen-Geelgoud-Zilver-€899,--Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Geelgoud 14 krt/zilver

Prijs €899,-

Hoe kan één type ring verschillende prijzen hebben?

Deze verschillende prijzen van dezelfde trouwringen kunnen wij aanbieden omdat wij met erg veel legeringen werken. Zo is er naast 14 en 18 karaat goud ook een legering van 375 = 9 karaat gemaakt. In 14 karaat goud zit minder goud dan in 18 karaat. De meest verkochte legeringen zijn van 14 karaat. In 9 karaat zit 375/1000 goud, de rest is bijzet. Dat kan zilver, koper, of palladium zijn. Dus hoe lager het karaat hoe minder kostbaar de ringen.

Naast goud hebben wij ook palladium, zowel palladium 600 als palladium 950. Een minder dure opties voor witgoud is palladium /zilver. Dit is een legering, en de naam zegt het al, zilver waaraan palladium is toegevoegd. Dan is er uiteindelijk ook nog zilver, de meeste modellen uit onze collectie zijn in zilver te leveren.

Witgoud versus platina

Platina is altijd het meest kostbare en hardste edelmetaal geweest. Dat is het nog steeds, maar overweegt u ringen in het witgoud aan te schaffen? Denk dan ook eens aan platina! Het prijsverschil tussen witgoud en platina is erg klein, ons advies is dan ook altijd: kunt u het zich veroorloven neem dan deze stap.

Trouwringen-palladium-zilver-€1295,----Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Palladium/zilver

Prijs €1295,-
Trouwringen-platina-€2912,----Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Platina 950

Prijs € 2912,-
Trouwringen-witgoud-€1645,----Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Witgoud 14 krt

Prijs €1645,-
Trouwringen-zilver-925-prijs-€931,--Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Zilver 925

Prijs €931,-

River platina

Naast platina hebben wij sinds kort ook de legering van River platina. Platina heeft van zichzelf een zacht grijze gloed, erg mooi! Maar wilt u toch liever de spierwitte variant? Kies dan voor River platina, witter bestaat niet! En het heeft dezelfde hardheid en soortelijk gewicht als platina. Ook in combinatie met andere kleuren goud zoals: rood-, geel- of roségoud is dit prachtig.

EXTRA BEWERKINGEN?

Wilt u uw ring gepolijst, mat of misschien wel geslepen? Of kiest u bijvoorbeeld voor gravures?  Dan heeft dit ook invloed op de prijs. Maar u kunt rekenen op vakwerk én een resultaat!

verlovingsring-bicolor-briljant-0-40-crt-collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

De configurator

Trouwringen voor elk budget kunt u vinden in onze configurator! U stelt hier zelf de ringen in samen, het profiel, breedte en dikte ( gewicht) dit bepaald voor een groot deel de prijs. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bewerkingen, lijnen, inscripties, en uiteraard een keuze uit de verschillende legeringen zoals in het voorgaande is besproken. Zo kunt u één type ring maken uit verschillende materialen! En dus verschillende prijzen! Dit kunt u zelf thuis al doen onder het kopje ontwerp uw eigen ring. U bent ook van harte welkom in onze winkel aan het Veerplein in Zwijndrecht, waar wij u met passie terzijde staan!

Verlovingsring witgoud egf diamant-in spanzetting collectie-Circles-Trouwringen

Trouwringen voor elk budget. Is goedkoop duurkoop?

Dat is natuurlijk maar de vraag! Als u twee ringen neemt en de één is € 1000,- en de andere € 800,- dan lijkt de ‘goedkopere’ de beste keuze. Maar wat als ik u vertel dat door de legering de goedkopere na een jaar gelig wordt en de ring van € 1000,- mooi wit is na een jaar? Dan is uiteindelijk de ring van €  800,- duur t.o.v. de ring van € 1000,- !

Duur is iets als u niet krijgt waar u voor heeft betaald, dus een ‘goedkope ring die na een jaar geel wordt!

Gaat u binnenkort trouwen dan kunnen wij u helpen aan kwalitatief hoogstaande ringen in verschillende prijsklassen. U krijgt van ons alle tijd en een deskundig advies. In een gezellig sfeervolle ambiance kunt u terecht van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00. Hierbuiten kunt u ook een afspraak maken met onze online planner buiten deze openingstijden en in de avond of het weekeinde!

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen