Circles Trouwringen

Zilveren trouwringen

De reden dat veel aanstaande bruidsparen kiezen voor goud is omdat dit een edelmataal is en geen verbinding aangaat met de buitenlucht. Toch heeft Circles trouw- en relatieringen een prachtige collectie zilveren ringen in de collectie. Eventueel in combinatie met 14 karaat goud. Uiteraard zijn zilveren trouwringen minder kostbaar dan gouden trouwringen. Het is mogelijk om zilveren trouwringen met diamant te laten zetten. Wat een goed en betaalbaar alternatief is zijn Moissanieten. Moissanieten hebben dezelfde eigenschappen als diamant maar worden gemaakt, onder hoge druk en temperatuur. Bel gerust voor meer informatie met 078-6200966

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Zilver of gouden trouwringen

Zoals in het vorige stukje aangegeven is zilver geen edelmetaal, dat is goud wel. een metaal is edel omdat het geen verbinding aangaat met de buitenlucht. Dat doen zilveren trouwringen wel. Echter door het dragen blijven zilveren trouwringen doorgaans ook netjes, maar de mogelijkheid bestaat dat de ringen zwart worden of zwart afgeven. Dit is op te lossen door een laagje rhodium over het zilver te laten aanbrengen. Rhodium is een erg hard edelmetaal wat de zilveren ring beschermd. Wel is het zo dat dit laagje er langzaam af kan slijten.

Mogelijkheden in zilveren trouwringen

Circles heeft een grote collectie zilveren trouwringen. De mogelijkheid bestaat om zilver te combineren met rood-, geel– of rosé goud. Wij werken met de configurator, een programma waar u zelf de trouwringen in kunt samenstellen. Alle is hier mogelijk, dikte, breedte, materialen en diamanten Deze modellen zijn ook in het zilver te bestellen. U wilt liever een andere steen in de ring zoals bijvoorbeeld Topaas of Robijn, dat is mogelijk!

Circles, uw leverancier voor zilveren trouwringen!

Een trouw- of relatiering aanschaffen doet u niet even, bij Circles nemen wij hier uitgebreid de tijd voor, of dit nu om een zilveren of gouden trouwring gaat. Wij laten u alle mogelijkheden zien in een ontspannen sfeer, en zijn pas blij en tevreden als u voldaan de winkel verlaat. Wij nodigen u dan ook uit om eens geheel vrijblijvend de sfeer te komen proeven aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Het is mogelijk om online een afspraak te maken, of bel met 078-6200966. U bent van harte welkom!

Herma en Wilfried de Nobel