Circles Trouwringen

Prijzen trouwringen collecties Circles

Aanstaande bruidsparen, welkom op de prijzen pagina van Circles Trouwringen. Tijdens de voorbereiding van uw huwelijk bent u terecht gekomen op de site van Circles. Bij de verschillende collecties die hier staan vindt u geen prijzen. Hier is een reden voor. Ten eerste zijn wij afhankelijk van de goudkoers, hierdoor verandert de prijs per dag, u krijgt op deze manier altijd een eerlijke prijs aangeboden. Ten tweede is het zo dat de meeste modellen in verschillende legeringen en materialen leverbaar zijn, zoals: goud 14 of 18 karaat, zilver, palladium, zilver palladium, platina, River platina of een combinatie van deze materialen. U begrijpt dat aan elk materiaal een andere prijskaartje hangt. De meeste modellen zijn dus in verschillende prijsklasse leverbaar, wat maakt dat veel van onze ringen voor elk budget haalbaar zijn. Wij vragen u dan ook om vooraf de prijs bij ons aan te vragen, dat kan via tel: 078-6200966 of een email te sturen naar info@circles-trouwringen.nl

Bicolor trouwringen-collectie Eternity-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen online bestellen

Via het bestelformulier zijn trouwringen online te bestellen. Daar het een product is wat vele jaren mee moet gaan, in combinatie met de vele mogelijkheden, is het belangrijk dat wij van tevoren even contact hebben over de uitvoering waarin u de ring wilt bestellen. Tevens kunnen wij u dan prijzen van de trouwringen collecties doorgeven. Na overmaken van 30% van de factuur gaan uw ringen in productie. Daar het om maatwerk gaat hebben wij een levertijd van +/- 4 weken.

Ontwerp uw eigen ring

Het is mogelijk om prijzen te bekijken onder het kopje Ontwerp uw eigen ring in het menu. Hier ziet u vele verschillende collecties en modellen. Plaatst u deze ring in de configurator dan ziet u rechtsboven de prijs van de set ringen. Echter, dit model kan aangepast worden naar uw wensen, wat kan betekenen dat een bepaald model van bijvoorbeeld 1800,- ook geleverd kan worden voor 1500,-. Dus vraag altijd ook hier de prijs bij ons op van het model of configureer zelf, de prijs zal zich steeds aanpassen. Voor hulp belt u gewoon even met ons: 078-6200966

bicolor Edeldesign trouwringen uit de collectie van Circles Trouwringen
Sfeer impressie-website Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Prijzen trouwringen, duur of goedkoop?

In het artikel appels en peren, over het vergelijken van prijzen van trouwringen hebben wij al e.e.a. uitgelegd hoe prijzen trouwringen tot stand komen. Maar wat is nu duur en wat is goedkoop? Vaak horen wij, zo dat zijn dure ringen! Maar is dat terecht? Een artikel, of dit nu een trouwring is of bijvoorbeeld een auto is pas duur als u niet krijgt wat u ervoor betaalt. Een brede en dikke platina ring met veel stenen is kostbaar, daar u krijgt wat u ervoor moet betalen, zeker niet duur. Duur wordt de ring pas als u verteld wordt dat deze ring van platina is en bijvoorbeeld achteraf blijkt dat er niet geleverd is waarvoor u heeft gekozen. (ander materiaal) Laat u dus altijd professioneel voorlichten.

Bezoek aan Circles trouwringen

Circles heet u van harte welkom in onze sfeervolle winkel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht! Trouwringen uitzoeken is een bijzonder moment waar tijd en aandacht aan moet worden besteed. Samen met een vakkundig advies. U kunt online een afspraak maken of ons bellen op 078-6200966. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u spontaan binnen stapt!

Wij hopen dat u wat meer zicht heeft gekregen over waarom er geen prijzen bij de ringen staan, heeft u toch meer informatie nodig, bel dan even met ons.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen