Circles Trouwringen

Trouwringen Oud Beijerland

Jullie gaan trouwen en komen uit de mooie gemeente Oud-Beijerland: een dorp met veel geschiedenis! Wisten jullie bijvoorbeeld dat de omgeving waar jullie vandaan komen in de 15e eeuw onbewoonbaar was na de Sint Elisabethsvloed in 1421? Door de vloed veranderde het gebied in een landschap van kleiplaten en gorzen, welke regelmatig overstroomde. Pas in de eeuwen na de Sint Elisabethsvloed werden de stukken land weer omdijkt, waarna de gemeente Beijerland in 1559 werd gesticht door graaf Lamoraal van Egmont. Sinds 1582 veranderde de naam van Beijerland in Oud-Beijerland nadat enkele kilometers westwaarts het dorp Nieuw-Beijerland werd gesticht.

In de loop der jaren is de gemeente Oud-Beijerland gegroeid tot een van de belangrijkste handelsplaatsen van de Hoeksche Waard. Het dorp leefde van de handel, industrie, landbouw en visserij. De rijkdom die dit gebracht heeft, is nog steeds terug te zien in de statige huizen die tot op heden nog steeds aan de Vliet te vinden zijn. Inmiddels zijn de meeste industrieën uit het centrum verdwenen, maar vervult de gemeente nog steeds een centrumfunctie in de Hoeksche Waard op het gebied van wonen, werken en onderwijs. De N217 die Oud-Beijerland verbindt met A29 speelt hierin een grote rol. En via diezelfde A29 rijdt je nog binnen 30 minuten Zwijndrecht binnen, waar Circles trouwringen zich vestigt in de historische straat Veerplein. Wij kijken over de Oude Maas naar Dordrecht.

Ontdek de ringen
Brochure aanvragen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Circles trouwringen specialist in de regio Oud Beijerland

Al sinds 1996 is Circles een begrip in de omgeving wanneer het gaat om trouwringen. Eigenaren Wilfried en Herma de Nobel doen er dan ook alles aan om hun bezoekers te helpen bij het uitzoeken van de gedroomde trouwring. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee worden de verschillende collecties en mogelijkheden doorgenomen. Met daarbij natuurlijk van grootst belang dat dit in alle rust en privacy gebeurd. Circles heeft verschillende collecties in huis, zoals Eduard G. fidel, Gerstner, Fischer, Vinx en EdelDesign. Daarnaast is het ook mogelijk zelf jullie trouwringen te ontwerpen, bijvoorbeeld met behulp van de trouwringenconfigurator van Acredo of door onze eigen goudsmid. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Trouwringen Oud Beijerland en eduard G. fidel

In 2010 is Circles als eerste begonnen met het online configuratieprogramma: het meest geavanceerde online ontwerpprogramma ter wereld. Met behulp van verschillende inspirerende collecties stellen jullie zelf jullie trouwringen samen. Bekijk online de verschillende modellen, kies jullie favoriet uit en plaats deze in de configurator. Ga daarna direct aan de slag met het doorvoeren van de door jullie gewenste aanpassingen: kleur, legering, breedte, model, groeven of aantal stenen. De aanpassingen die jullie doen worden direct doorgevoerd en op het beeldscherm getoond. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe jullie droomringen eruit komen te zien. Daarbij zie je bij iedere verandering die jullie doorvoeren de prijs mee veranderen. Ideaal wanneer je zoekt binnen een bepaald budget. Uiteraard heeft Circles de verschillende collecties, modellen, soorten goud en verschillende stenen allemaal in de winkel staan, zodat je ook daadwerkelijk weet wat je aanschaft. Ook thuis kun je hiermee alvast aan de slag via de configurator op onze website. Sla jullie ontwerp op onder ‘Favorieten’ en kom gezellig langs in de winkel om met één van onze adviseurs jullie ontwerp verder te verfijnen.

Op zoek naar een persoonlijke touch

De verschillende aanpassingen die bij al onze ringen door te voeren zijn, zorgen er voor dat jullie ringen zijn samengesteld op jullie persoonlijke voorkeuren. Maar wat is er nu nog mooier dan dat ene unieke element van jouw partner in je ring te hebben: zijn of haar vingerafdruk. Ook dit is mogelijk bij Circles. Al sinds 1999 biedt Circles deze mogelijkheid aan haar klanten. Inmiddels is de techniek zo verfijnd, dat de vingerafdruk haarscherp in de ringen kan worden gelaserd. Dit is mogelijk in verschillende legeringen, zoals goud, palladium of platina, in alle modellen ringen, met of zonder steentjes. Persoonlijker kun je het niet krijgen!

Trouwringen Oud Beijerland – de collecties

Circles werkt samen met leveranciers van verschillende trouwringen merken, die allen kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij zijn we altijd op zoek naar merken die exclusieve modellen op de markt brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ambachtelijkheid die de ringen van EdelDesign en Vinx uitstralen, de moderne ringen met carbon die Fischer levert of de Corona ring van Gerstner, waarbij de stenen op een bijzondere wijze gezet zijn. De mogelijkheden binnen de verschillende merken zijn daarbij eindeloos.

Ontwerp uw eigen ringen

De route van Oud Beijerlandt naar Circles in Zwijndrecht

Nieuwsgierig geworden naar de trouwringen die Circles biedt? Kom dan zeker eens langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak voor een tijdstip dat jullie beter uitkomt. Je bent welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Op donderdagavond hebben we koopavond tot 21.00 uur. Daarnaast kun je altijd langskomen op één van de overige avonden, op zondag of maandag. Zwijndrecht is een klein half uurtje rijden vanaf Oud Bijerland. Bel van tevoren even, zodat wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Heb je nog vragen, bel ons dan ook gerust op het telefoonnummer 078-6200966.Graag tot ziens bij Circles trouwringen!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kom je dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Hebben jullie nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

Maak een afspraak