Edelsmid Rotterdam - modellen uit eigen Atelier

Onder de rook van Rotterdam ligt Zwijndrecht. Hier is sinds 1996 Circles Trouwringen gevestigd. In de beginjaren werden de meeste trouwringen door de edelsmid met de hand vervaardigd. In de winkel hadden wij een aantal showmodellen staan waaruit gekozen kon worden. Voor de modellen in de collectie waren al mallen gemaakt. Vanuit deze mal werd een ring gegoten, die na uitharden door de edelmid verder afgewerkt werd. Dat wil zeggen: eventuele groeven aanbrengen, polijsten of matteren en het aanbrengen van diamanten. Ook het vervaardigen van afwijkende modellen is altijd mogelijk geweest. Van tevoren moest dan wel eerst een nieuwe mal gemaakt worden voordat de ring gegoten kon worden.

Witgouden trouwringen met keramiek - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Ambachtelijke trouwringen Rotterdam

Ambachtelijke trouwringen Rotterdam - Circles

Geen fabriek die dit na kan maken, oer Hollands handwerk. Willen jullie zelf gaan ontwerpen? Dat kan thuis via de website van Circles of bij ons in de winkel samen met een deskundige. Wij hebben alle modellen die in het configuratie programma staan op voorraad. Uiteraard doen wij dit in een heerlijk rustige omgeving en nemen wij alle tijd voor jullie. Want buiten de ambachtelijke trouwringen om is ook het helpen bij de juiste keuze voor die éne mooie ring een ambacht op zich! Willen jullie dit alles echt beleven? Kom dan gezellig langs op het Veerplein nummer 14 in Zwijndrecht en ervaar zelf of wij één woord teveel hebben gezegd. Het is maar 15 minuten rijden van Rotterdam.

Circles Zwijndrecht-Rotterdam Route

Zoals gezegd ligt Circles onder de rook van Rotterdam, nog voor Dordrecht. Via de A16 richting Breda neemt u afslag 22. Bij de rotonde gaan jullie linksaf. Bij de volgende rotonde rechtdoor. Uiteindelijk onder het treinviaduct door en rechtsaf. Na de stoplichten rechtdoor. Bij volgende rotonde rechtdoor de Ringdijk op. Na +/- 900 meter ligt het Veerplein aan jullie rechterhand.

Op het Veerplein is volop parkeergelegenheid. Het uitzicht is hier prachtig naar het oude Dordrecht toe. Ook zijn tal van goede restaurants waar heerlijk gegeten kan worden aanwezig in deze bruisende straat. Kortom, een fantastische plek om eens een romantisch uitje aan te wagen en de dag af te sluiten met een heerlijk etentje. Tegenwoordig is het ook een optie om met de Fast Ferry naar Zwijndrecht te komen. Opstappen bij de Erasmusbrug naar Dordrecht en van hier varen naar het Veerplein. Uitstappen bijna voor de deur van Circles!

 

Trouwringen en diamant - Circles Trouwringen
Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht
TOP