Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

De prijs van een verlovingsring of trouwring wordt hoofdzakelijk bepaalt door de materialen die zijn gebruikt. Ook de hoeveelheid speelt hierbij een rol. De stelregel luidt: 'hoe dikker en breder de ring des te hoger de waarde en daarmee ook de prijs'. Wij van Circles vinden kwaliteit belangrijk. Kwaliteit ongeacht de breedte of dikte van een ring. Want wij willen dat u naar huis gaat met het allerbeste. Met minder nemen wij geen genoegen. Kies daarom bij Circles uit een groot assortiment aan kwaliteitsringen. En bepaal tenslotte zélf uw prijs!

Prijzen ringen 300-1500 - Circles Trouwringen

Ringen van zilver tot platina

Prijs tussen de €300,- en €1500,-
Trouwringen goedkoop - Circles Trouwringen

Afgebeeld model rood/witgoud

Prijs tussen de €1000,- en €2000,-
Gouden Trouwringen - Circles Trouwringen

Afgebeeld model bicolor

Prijs tussen de €2500,- en € 4500,-
diamanten trouwring- Circles Trouwringen

Afgebeelde ringen van Platina

Prijs tussen de €4500,- en € 7500,-

Waardoor wordt de prijs van een trouwring bepaald?

De prijs van een trouwring is afhankelijk van meerdere invloeden zoals:

Het materiaal van de ring

Heeft u altijd al van een geelgouden trouwring gedroomd? Of gaat uw voorkeur uit naar witgoud? Liefst een gladde gepolijste ring zonder tierlantijnen? Of toch een glinsterende diamant? Het is aan u welke materialen er worden gebruikt. Zelfs het aantal karaat laten wij aan u over. Gaat u voor 14 karaat goud? Of toch liever voor 18 of 22 karaat?  Bij ons is alles mogelijk. En wij adviseren u bij elke keuze.

  • Zilver: Is geen edelmetaal, hierdoor goedkoper dan goud maar wel kwetsbaarder, doordat het materiaal zachter is.
  • Geel-, wit-,rood- of roségoud: Zijn edelmetalen, gaan geen verbinding aan met de buitenlucht. Harder dan zilver door het procedé. Prijziger dan zilver of staal.
  • Staal, titanium: De meest goedkope optie voor een kleiner budget. Bij dit materiaal is het niet mogelijk om de ringen na een aantal jaar in maat aan te passen. Eigenlijk geen optie voor trouwringen. Wel leverbaar.
  • Platina of River platina: Duurder maar ook beter! Uw ring is hierdoor niet alleen witter van kleur maar blijft ook nog langer mooi door een aanzienlijke hogere hardheid. Het soortelijk gewicht is hoog. River platina heeft dezelfde eigenschap als platina maar is spierwit.
  • Bicolor of tricolor: U kunt uw ringen ook in meerdere kleuren laten vervaardigen. Dit brengt meer werk met zich mee en is daarom kostbaarder.

Onze ringen worden gemaakt van de beste materialen. Het toevoegen van een bepaald materiaal aan een ring heet bijzetten. De zogeheten ‘bijzet’ is van invloed op de prijs van de ring. Zo dankt witgoud zijn witte kleur aan het ‘bijzetten’ van mangaan of palladium. Circles heeft ervoor gekozen met palladium te werken. Een duurder maar ook beter alternatief. Uw ring is hierdoor niet alleen witter van kleur maar blijft ook nog langer mooi door een aanzienlijke hogere hardheid. Maximale kwaliteit gaat hand in hand met zeer tevreden klanten.

Het gewicht van de ring

Let voor het gewicht van de ring vooral op de breedte en dikte van de ring. Deze bepalen uiteindelijk het gewicht. Gulden regel: hoe hoger het gewicht, hoe duurder de ring.

De steen

Kiest u voor een kleine diamant? Gaat u voor een grote diamant? Of misschien wel meerdere! Ook dit heeft invloed op de prijs van de trouwringen.

Extra bewerkingen?

Wilt u uw ring gepolijst, mat of misschien wel geslepen? Of kiest u bijvoorbeeld voor gravures? Dan heeft dit ook invloed op de prijs. Maar u kunt rekenen op vakwerk én een resultaat!

Wie betaalt, bepaalt!

U leest het goed. Bij Circles bent u diegene die de prijs bepaalt!

U ontwerpt uw eigen droomring met behulp van onze trouwringconfigurator. U bent zélf de ontwerper! Ook bepaalt u welke materialen er worden gebruikt voor het vervaardigen van de ring. Bij elke keuze die u maakt berekent de trouwringconfigurator wat dit met de prijs doet.

Wilt u liever witgoud dan geelgoud? Pas dit aan en zie direct wat het kost. Toch twee diamanten in plaats van één? Stel het in en zie meteen wat dit met de prijs doet. Uiteraard begeleiden wij u bij het gehele ontwerpproces. Zo worden alle mogelijkheden bekeken en komt u tot het design van uw dromen.

Maak uw keuze met Circles

Een trouwring is niet voor even. Die draagt u uw leven lang bij u. Het is daarom van belang dat u zich laat begeleiden en adviseren door vakspecialisten. Specialisten die weten wat er technisch mogelijk is. Nog belangrijker: die samen met u willen ontdekken wat u raakt. Wat u écht belangrijk vindt in een ring. Wij hopen dat zodra u die weg inslaat, de weg van het aanschaffen van een trouwring eenvoudiger is. Als u bij ons binnen stapt dan bewandelen we die weg graag samen.

Circles biedt u de mogelijkheid trouwringen bij ons in de winkel te kopen of online. Wij als vakspecialist raden u aan om dit bij ons in de winkel te doen. Trouwen is een bijzondere aangelegenheid. Gun uzelf de tijd maar vooral het plezier om de ringen met eigen ogen te zien. Ze aan te raken. Ze te ervaren. Maak er een belevenis van! En maak gebruik van onze kennis en ervaring. Wij ontdekken graag samen met u waar u naar op zoek bent. En dat doen we graag bij ons in de winkel. Samen met u. Waar u van harte welkom bent.

TOP