Prijzen van trouwringen bij Circles

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

De prijs van een verlovingsring of trouwring wordt hoofdzakelijk bepaalt door de materialen die zijn gebruikt. Ook de hoeveelheid speelt hierbij een rol. De stelregel luidt: hoe dikker en breder de ring des te hoger de waarde en daarmee ook de prijs. Wij van Circles vinden kwaliteit belangrijk. Kwaliteit ongeacht de breedte of dikte van een ring. Want wij willen dat u naar huis gaat met het allerbeste. Met minder nemen wij geen genoegen. Kies daarom bij Circles uit een groot assortiment aan kwaliteitsringen. En bepaal tenslotte zélf uw prijs.

Trouwringen met diamant € 250,00 tot €500,-

3,5mm breed 1,7mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 251,00

5 mm breed 1,7 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 334,00

3,5 mm breed 1,5 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 486,00

Keuze uit alle denkbare materialen

Heeft u altijd al van een geelgouden trouwring gedroomd? Of gaat uw voorkeur uit naar witgoud? Liefst een gladde gepolijste ring zonder tierlantijnen? Of toch een glinsterende diamant? Het is aan u welke materialen er worden gebruikt. Zelfs het aantal karaat laten wij aan u over. Gaat u voor 14 karaat goud? Of toch liever voor 18 of 22 karaat?  Bij ons is alles mogelijk. En wij adviseren u bij elke keuze.

Alleen het beste voor onze klanten

Onze ringen worden gemaakt van de beste materialen. Het toevoegen van een bepaald materiaal aan een ring heet bijzetten. De zogeheten ‘bijzet’ is van invloed op de prijs van de ring. Zo dankt witgoud zijn witte kleur aan het ‘bijzetten’ van mangaan of palladium. Circles heeft ervoor gekozen met palladium te werken. Een duurder maar ook beter alternatief. Uw ring is hierdoor niet alleen witter van kleur maar blijft ook nog langer mooi door een aanzienlijke hogere hardheid. Maximale kwaliteit gaat hand in hand met zeer tevreden klanten.

Trouwringen met diamant € 600,00 tot € 1000,-

6 mm breed 2 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 655,-

3,5 mm breed 1,8 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 721,-

5,5 mm breed 1,6 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 891,-

Tilt u zwaar aan vakwerk?

Uiteindelijk bepaalt onder meer het gewicht de prijs van uw trouwring. Het zal u niet verbazen dat er in een zwaardere ring meer goud is verwerkt. Ziet u uw ring graag in twee kleuren goud? Dan kan dat geregeld worden. Dergelijke extra bewerkingen hebben ook invloed op de prijs. Maar u kunt dan rekenen op vakwerk én een resultaat om uw (ring)vingers bij af te likken!

Wie betaalt, wie bepaalt!

U leest het goed: bij Circles bent u diegene die de prijs bepaalt. U ontwerpt uw eigen droomring met behulp van onze trouwringconfigurator. U bent zélf de ontwerper! Ook bepaalt u welke materialen er worden gebruikt voor het vervaardigen an de ring. Bij elke keuze die u maakt berekent de trouwringconfigurator wat dit met de prijs doet. In realtime. Wilt u liever witgoud dan geelgoud? Pas dit aan en zie direct wat het kost. Toch twee diamanten in plaats van één? Stel het in en zie meteen wat dit met de prijs doet. Uiteraard begeleiden wij u bij het gehele ontwerpproces. Zo worden alle mogelijkheden bekeken en komt u tot het design van uw dromen.

Trouwringen met diamant € 2000,- en hoger

3,5 mm breed 1,8 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 3748,00

5,5 mm breed 1,6 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 3087,00

Roségouden ring met witte buitenbaan in combinatie met een rozenpatroon - Circles

7,5 mm breed 2 mm dik
Verkrijgbaar vanaf € 2650,00

Maak uw keuze met Circles

Een trouwring is niet voor even. Die draagt u uw leven lang bij u. Het is daarom van belang dat u zich laat begeleiden en adviseren door vakspecialisten. Specialisten die weten wat er technisch mogelijk is. Nog belangrijker: die samen met u willen ontdekken wat u raakt. Wat u écht belangrijk vindt in een ring. Wij hopen dat zodra u die weg inslaat, de weg van het aanschaffen van een trouwring eenvoudiger is. Als u bij ons binnen stapt dan bewandelen we die weg graag samen.

In de winkel of online

Circles biedt u de mogelijkheid uw trouwring bij ons in de winkel te kopen of om dit online te doen. Wij als vakspecialist raden u aan om dit bij ons in de winkel te doen. Trouwen is een bijzondere aangelegenheid. Gun uzelf de tijd maar vooral het plezier om de ringen met eigen ogen te zien. Ze aan te raken. Ze te ervaren. Maak er een belevenis van! En maak gebruik van onze kennis en ervaring. Wij ontdekken graag samen met u waar u naar op zoek bent. En dat doen we graag bij ons in de winkel. Samen met u. Waar u van harte welkom bent.

Wilt u graag eerst online bekijken wat er zoal mogelijk is en wat alles kost? Dan kan dat natuurlijk ook. Onze website is er zelfs speciaal voor ingericht. U kunt direct aan de slag met onze trouwringconfigurator. U bekijkt online alle mogelijkheden. U ontwerpt online uw eigen ringen. En de actuele prijs wordt steeds in realtime aangegeven. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar het kan bij Circles! Wilt u hier gebruik van maken of gewoon eens kijken hoe het werkt? Ga dan naar de trouwringconfigurator en probeer het vandaag nog uit!