Roodgouden trouwringen

Roodgouden trouwringen - Circles TrouwringenSteeds vaker kiezen aanstaande stellen voor andere kleuren goud dan geel of wit. Roodgoud is één van de prachtige keuzes die Circles te bieden heeft. In combinaties met verschillende legeringen zoals bijvoorbeeld wit-, rosé- of geelgoud. Of de mooie combinatie met Platina. Er zijn vele mogelijkheden, laat je daarbij goed informeren door een specialist en vergelijk geen appels met peren!

Roodgouden trouwringen- Bijzet

Goud is van zichzelf geel, roodgoud wordt dus niet zo gedolven maar gekleurd door bijzet. In het geval van roodgoud wordt dit gedaan met koper.
Deze bijzet maakt niet alleen de kleur, maar zorgt er ook voor dat de ringen harder worden. Zo wordt bij witgoud palladium toegevoegd, wat de ringen mooi wit en hard maakt. Naast koper en palladium wordt vaak ook zilver gebruikt in de bijzet. Roodgouden trouwringen zijn ook leverbaar in combinatie met andere kleuren goud of platina.

Roodgouden trouwringen- Eigen ontwerp

Roodgouden Trouwringen diabolo modellen met vingerafdruk - Circles Trouwringen ZwijndrechtBij Circles is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren goud, zoals rood-, geel-, wit- of rosé. Ook is het mogelijk om hier een combinatie van te maken. Kijk ook eens op onze website bij EGF, waar je roodgouden trouwringen kunt ontwerpen geheel naar eigen smaak en prijs. Alles is aan te passen: kleur, legering, diamanten, dikte en breedte. Eenmaal ontworpen kan je ring opslaan, een print hiervan maken en naar de winkel komen waar we de ring verder verfijnen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met ons de ringen te ontwerpen. Het grote voordeel is dat wij veel modellen en alle profielen in de winkel hebben staan, zodat je ook daadwerkelijk kan zien hoe de ring om je vinger staat.

Nog vragen over roodgouden trouwringen? Neem dan contact met ons op, 078-6200966, we staan je graag te woord!

Contact opnemen

 

TOP