Circles Trouwringen

Roodgouden trouwringen

Steeds vaker kiezen aanstaande stellen voor andere kleuren goud dan geel of wit. Roodgoud is één van de prachtige keuzes die Circles te bieden heeft. In combinaties met verschillende legeringen zoals bijvoorbeeld wit-, rosé- of geelgoud. Of de mooie combinatie met Platina. Er zijn vele mogelijkheden, laat u daarbij goed informeren door een specialist en vergelijk geen appels met peren!

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Hoe wordt goud rood gemaakt? De bijzet

Goud is van zichzelf geel, roodgoud wordt dus niet zo gedolven maar gekleurd door bijzet. In het geval van roodgoud wordt dit gedaan met koper.
Deze bijzet maakt niet alleen de kleur, maar zorgt er ook voor dat de roodgouden trouwringen harder worden. Zo wordt bij witgoud palladium toegevoegd, wat de ringen mooi wit en hard maakt. Naast koper en palladium wordt vaak ook zilver gebruikt in de bijzet. Roodgouden trouwringen zijn ook leverbaar in combinatie met andere kleuren goud of platina.

Ringmaten Circles Trouwringen Zwijndrecht

Eigen ontwerp roodgoud

Bij Circles is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren goud, zoals rood-, geel-, wit– of rosé. Ook is het mogelijk om hier een combinatie van te maken. Kijk ook eens op onze website bij EGF, hier kunt u roodgouden trouwringen ontwerpen geheel naar eigen smaak en prijs. Alles is aan te passen: kleur, legering, diamanten, dikte en breedte. Eenmaal ontworpen kunt u ring opslaan, een print hiervan maken en naar de winkel komen waar we de ring verder verfijnen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met ons de ringen te ontwerpen. Het grote voordeel is dat wij veel modellen en alle profielen in de winkel hebben staan, zodat u ook daadwerkelijk kan zien hoe de ring om uw vinger staat.

Locatie Circles

Circles Trouwringen bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Wij nodigen u geheel vrijblijvend uit om eens naar onze mooie collectie roodgouden trouwringen te komen kijken. Passie, kwaliteit en betrokkenheid is ons motto! Wij nemen alle tijd voor u.

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

Ringenstok en ringmaten-Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen