Circles Trouwringen

Trouwringen geelgoud

Trouwringen in geelgoud waren jaren geleden de standaard, vaak een bol niet te breed model. De afgelopen jaren is hier wel een verandering in gekomen. Naast trouwringen in geelgoud is het voor u nu ook mogelijk te kiezen uit rood-, rosé– of witgouden trouwringen, of een combinatie hiervan. Trouwringen in geelgoud zijn er nu in allerlei profielen, breedtes en afwerkingen. Circles heeft een enorm assortiment trouwringen geelgoud staan, bovendien is het mogelijk om de ringen in andere kleuren goud in onze collectie ook in geelgoud te leveren.

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

De Configurator

Trouwringen geelgoud zijn in onze configurator helemaal naar uw eigen wensen aan te passen en te ontwerpen. Kies een model uit de collectie trouwringen, het maakt eigenlijk niet uit welke, zet hem in de configurator en ga er hier mee aan de slag. Bij algemeen is zowel de breedte als dikte in te stellen, maar ook de kleur zoals trouwringen geelgoud. Trouwringen geelgoud zijn verkrijgbaar in 14 en 18 en 22 karaat, dat is in te stellen bij legeringen. Rechts boven in beeld staat de prijs van de set ringen, deze veranderd mee met elke aanpassing die u aan de ringen doet. Heeft u hulp nodig bij het configureren? Bel dan even met 078-6200966 of volg een gratis workshop!

Herma met klanten bij de trouwringen configurator-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Eduard G. fidel, prachtige modellen trouwringen in geelgoud

Trouwringen geelgoud van eduard G. fidel zijn kwalitatief één van de beste producten wat Circles in huis heeft, ook terug te vinden in de configurator. Trouwringen geelgoud van eduard G. fidel zijn erg hard, dit komt door het proces wat deze ringen doormaken en de legering die gebruikt wordt. De modellen worden deels gemaakt in computer gestuurde machines, maar wel op de honderdste van een millimeter nauwkeurig. Ook komt er bij deze trouwringen in geelgoud toch ook nog veel ambacht kijken, het uiteindelijke product komt toch altijd tot stand door de goudsmeden en de zetters. Zij zetten de diamanten loepzuiver in de ringen. En niet onbelangrijk, de EGF collectie is ook nog eens scherp geprijsd.

Circles Trouwringen specialist

Circles bestaat 25 jaar, een mijlpaal. In deze jaren hebben wij vele trouwringen in geelgoud verkocht. Circles is genomineerd trouwringen specialist geworden, en daar zijn wij best trost op. Wij vinden het belangrijk dat ook bij het uitzoeken van trouwringen een sfeer is die u niet snel zult vergeten. Wij nemen dus uitgebreid de tijd voor u in een fijne rustige omgeving, dat kan tijdens onze openingstijden of in de avonduren wanneer het u het beste uitkomt. Dus bent u op zoek naar trouwringen geelgoud? Kom dan eens langs aan het Veerplein in Zwijndrecht. Een romantische plek aan het water met gezellige restaurantjes, en ook Dordrecht aan de overkant is een bezoek meer dan waard!

Wie weet tot ziens,

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren van Circles
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen