Circles Trouwringen

Witte diamanten of kleurstenen

Ik wil hier een lans breken voor het gebruik van kleurstenen in trouwringen, waarom? Omdat het zo prachtig is! De ervaring leert dat er in Nederland relatief weinig trouwringen met kleurstenen worden verkocht, meestal worden het witte diamanten.

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Maak uw ring spannend met een gekleurde edelsteen!

Toch kan het heel mooi zijn om bijvoorbeeld een Cognac kleurige diamant in een herenring te zetten in bijvoorbeeld een Princess slijpsel. (vierkant) of Baquette (rechthoekig . Mannen klagen er vaak over dat de herenring t.o.v. de damesring er relatief saai uit ziet, maar de heren moeten natuurlijk ook wel durven! In Duitsland worden er al duidelijk meer kleurstenen verkocht, in de zuidelijke landen gebeurt dit echter nog veel meer. Diamanten zijn er in natuurlijke (fancy) kleuren, uiteenlopend van geel, cognac, blauw, groen, roze etc, ware kunstwerkjes uit de natuur, één voor één uniek. De prijs die aan een natuurlijk gekleurde diamant hangt is fors, maar er is nog een ander alternatief en dat is de synthetisch gekleurde diamant. Dit zijn diamanten die worden bloot gesteld aan straling waardoor de positie van de atomen veranderen en zo de kleur ontstaat. Begrijpelijkerwijs zijn deze diamanten minder kostbaar dan natuurlijk gekleurde stenen, maar de diamant is wel echt.

Gekleurde diamanten Triljant slijpsel-collectie Circles Trouwringen

Robijn, Smaragd of Saffier in uw trouwring?

Naast gekleurde diamanten levert Circles ook nog andere stenen zoals Robijn, Smaragd of Saffier. Een trouwring is redelijk kwetsbaar, maar gekleurde diamanten kunnen een stootje hebben. Gaat u echter met andere stenen werken dan wordt de hardheid minder, hier moet u dus rekening mee houden bij het dragen van uw trouwring. Dus aan alle aanstaande bruidsparen, breek de trend en ga voor een bijzondere trouwring met een mooie kleursteen erin, voor zowel de man als vrouw!

Kleurstenen zet Circles in verschillende modellen ringen in zowel rood, geel,wit en rosé goud. Ook is het mogelijk om zelf een ontwerp te maken waar wij deze stenen in verwerken. Kijk ook eens in ons trouwringen configuratie programma. Alle diamanten hierin zijn in principe in alle modellen te plaatsen.

Nog vragen over kleurstenen? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak we staan u graag te woord!

Tot ziens aan het Veerplein 14 in Zwijndrecht.

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen