Circles Trouwringen

Trouwringen roségoud

Roségouden trouwringen zijn momenteel erg populair, een prachtig edelmetaal met een roze gloed. Zeker in de combinatie met andere legeringen zoals bijvoorbeeld platina of witgoud. Schitterende combinaties met een luxe uitstraling. Leverbaar in vele uitvoeringen en verschillende merken. Met name Fischer werkt erg veel met rosé goud (apricot), en in verschillende combinaties. De ringen met carbon zijn ook zeker de moeite waard!

Rosé of roodgoud?
Rosé of roodgoud, dat is de vraag die wij stellen aan bruidsparen bij een bezoek aan Circles Trouwringen. Dat dit niet zo’n rare vraag is blijkt wel als wij deze twee legeringen naast elkaar laten zien. De bedoeling is dan toch meestal roodgoud. Dat is sprekender dan rosé, wat van zichzelf niet zoveel afwijkt van geelgoud, iets donkerder en een licht roze gloed.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Wat zijn de mogelijkheden van trouwringen in het roségoud?

De mogelijkheden van trouwringen in roségoud zijn groot. Wij kunnen in principe aan al uw wensen voldoen. Breedte en dikte kunnen aangepast worden, dit bepaald het gewicht en dus ook voor een deel de prijs van de ringen. Maar ook de oppervlakte bewerking, lijnen in ringen, twee of drie kleuren goud en de profielen zijn te veranderen. U bepaald dus zelf deels de prijs van uw ringen! Dit doen wij in de trouwringen configurator. U kunt hier thuis al op kijken en uw favoriete ring samenstellen! Het is hier ook mogelijk om roségouden verlovingsringen te bewerken.

carbon-roségouden trouwringen met geelgoud en strooizetting diamant-Circles Trouwringen

Prijzen van trouwringen

De prijzen van trouwringen zijn sterk van de goudkoers afhankelijk. Maar daarnaast uiteraard ook van een aantal andere factoren zoals: breedte en dikte (gewicht), de legering waar de ring van gemaakt is, de diamanten, hoe groot en hoeveel en het aantal kleuren goud. Wij hebben de volgende legeringen in huis: 9, 14 en 18 karaat goud, platina, River platina, palladium, zilver palladium en zilver. Goud kan geleverd worden in geel-, rood-, rosé-, of witgoud. Neemt u voor vragen over de prijzen desnoods even contact op met ons via tel: 078-6200966

Rosé gouden trouwringen, het procedé

Goud wat gedolven wordt is geel, puur goud is een relatief zacht materiaal. Dat betekend dus dat de kleuren wit-, rood-, en roségoud gemaakt worden. Elke leverancier heeft hier zijn “geheime” samenstellingen voor. Deze legeringen kleuren het goud en maken ringen hard. Rood en rosé gouden ringen worden gemaakt door hier koper aan toe te voegen, veel koper maakt een ring rood en weinig koper maakt een ring rosé kleurig. Daarnaast kunnen er nog vele andere materialen worden gebruikt zoals zilver of palladium. Vroeger werd veel Nikkel gebruikt maar dat doen wij niet meer i.v.m. allergieën.

Nog vragen over trouwringen in het rosé of roodgoud? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak, we staan u graag te woord!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen