Circles Trouwringen

Trouwringen Den Haag

Zoekt u een professionele winkel voor het uitzoeken van trouwringen in Den Haag en omgeving? Kom langs in onze bijzondere trouwringen winkel in Zwijndrecht. Wij helpen u graag met onze uitgebreide service. Een trouwring uitzoeken bij Circles is altijd een aparte beleving. Onze uitgebreide collectie is uniek en bijzonder, daarnaast besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke wensen en uw verhaal.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Trouwringen specialist in de regio Den Haag

Bent u zich aan het oriënteren in de regio Den Haag op trouwringen? Dan kunt u op onze website alvast een voorproefje nemen, in onze winkel zult u een zeer uitgebreide collectie trouwringen aantreffen. U kunt kiezen uit goud in verschillende kleuren en legeringen, platina, river platina, palladium of palladium/zilver. Naar wens is er de mogelijkheid diamanten toe te voegen. Hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om in de configurator uw eigen ring te ontwerpen. Dit vergroot uw keuzevrijheid enorm, en zorgt ervoor dat u uw ideeën tot leven kunt laten komen. Voor iedere prijsklasse kunt u bij ons een bijzondere, unieke en persoonlijke ring vinden.

Trouwringen in het bicolor met vingerafdruk-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

De vingerafdruk, een uniek concept

Circles Trouwringen is gespecialiseerd in trouwringen met de vingerafdruk. De afdruk kan in veel verschillende modellen worden gezet en in meerdere legeringen, zoals: rood-,geel-,wit-, of roségoud, palladium, platina of river platina. Volop keuze dus. Door de vele materiaal mogelijkheden kunt u zelf voor een deel de prijs zelf bepalen. Zoekt u trouwringen met een vingerafdruk in de regio Den Haag? Wij van Circles, dé trouwringjuwelier, adviseren u graag bij het maken van uw keuze!

Legeringen: EGF trouwringen in rood met witgoud uit de collectie van Circles Trouwringen

Prijzen van trouwringen

Prijzen van trouwringen vergelijken is hetzelfde als appels en peren vergelijken. Tussen twee identieke ringen kan toch een flink prijsverschil zitten. Dat heeft te maken met de legering welke is gebruikt, het gewicht van de ring en de zuiverheid van de diamanten. De legering zijn de metalen waar een ring uit is samengesteld. Zo is het mogelijk met mangaan witgouden ringen te maken, een goedkope oplossing. Het kan ook met palladium, de ringen zijn dan wat kostbaarder maar ook een stuk beter. Er zit dus altijd een kwaliteit verschil tussen een goedkope en een duurdere variant. Bij Circles leveren wij uitsluitend ringen die gemaakt zijn van de beste materialen. In de configurator kunt u alvast een kijkje nemen, hier kunt u de trouwring helemaal zelf samenstellen, de prijs verandert met elke aanpassing mee. Zo kunt u zien wat de prijs van een trouwring bepaald. U bent van harte welkom om u voor te laten lichten over alle mogelijkheden die Circles u te bieden heeft.

Komt u uit de Haag? Wij nemen alle tijd voor u!

Het uitzoeken en kopen van trouwringen is een bijzondere ervaring. In onze prachtige winkel, centraal gelegen tussen Dordrecht en Rotterdam, bieden wij u dan ook  een uitgebreide en persoonlijke service. Samen met u kijken wij naar de trouwring die het beste bij u past, en luisteren uitgebreid naar uw wensen en voorkeuren. Wij garanderen, dat u met een tevreden gevoel én met de perfecte ring onze winkel verlaat!

Bekijk een voorproefje van de collectie alvast online, of ervaar het zelf in onze winkel. Wij helpen u graag!

Bent u nieuwsgierig geworden? Komt u zich dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Heeft u nog vragen? Bel dan met 078-6200966 maak online een afspraak of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen