Trouwringen Den Haag

Zoeken jullie een professionele winkel voor het uitzoeken van trouwringen Den Haag en omgeving? Kom langs in onze bijzondere trouwringen winkel in Zwijndrecht. Wij helpen jullie graag met onze uitgebreide service. Een trouwring uitzoeken bij Circles is altijd een bijzondere beleving. Onze uitgebreide collectie is uniek en bijzonder, en daarnaast besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke wensen en jullie verhaal.

Trouwringen Spijkenisse - Roodgoud-carbon met rozenpatroon - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen specialist in de regio Den Haag.

Trouwringen Den Haag Aparte trouwringen van Gerstner met bijzondere bewerking - Circles trouwringen

Zijn jullie je aan het oriënteren in de regio Den Haag op trouwringen? Dan kunnen jullie op onze website alvast een voorproefje nemen, en in onze winkel zal je een zeer uitgebreide collectie trouwringen aantreffen. Jullie kunnen kiezen uit goud in verschillende kleuren, platina, palladium of palladium/zilver. Naar wens is er de mogelijkheid diamanten toe te voegen, vanaf 0.01 tot 1 caraat. Hiernaast heb je ook nog de mogelijkheid om in het configurator je eigen ring te ontwerpen. Dit vergroot jullie keuzevrijheid enorm, en zorgt ervoor dat je jullie ideeën tot leven kunt brengen. Voor iedere prijsklasse kan je bij ons een bijzondere, unieke en persoonlijke ring vinden.

Trouwringen Den Haag, de vingerafdruk, een uniek concept.

Circles Trouwringen is gespecialiseerd in trouwringen met de vingerafdruk. De afdruk kan in veel verschillende modellen worden gezet en in meerdere legeringen, zoals: rood-,geel-,wit-, of roségoud, palladium, platina of river platina. Volop keuze dus. Door de vele materiaal mogelijkheden kunt u zelf voor een deel de prijs zelf bepalen. Naast de vingerafdruk is het ook mogelijk om de hartslag van je partner in de ring te laten zetten. Zoeken jullie trouwringen met een vingerafdruk in de regio Den Haag? Wij adviseren jullie graag bij het maken van de keuze!

Trouwringen Oud Beijerland - vinger afdruk - Circles Trouwringen

Prijzen van trouwringen

Trouwringen Dordrecht - multicolor - Circles Trouwringen

Prijzen van trouwringen vergelijken is hetzelfde als appels en peren vergelijken. Tussen twee identieke ringen kan toch een flink prijsverschil zitten. Dat heeft te maken met de legering welke is gebruikt, het gewicht van de ring en de zuiverheid van de diamanten. De legering zijn de metalen waar een ring uit is samengesteld. Zo kan je met mangaan witgouden ringen maken, een goedkope oplossing. Het kan ook met palladium, de ringen zijn dan wat kostbaarder maar ook een stuk beter. Er zit dus altijd een kwaliteit verschil tussen een goedkope en een duurdere variant. Bij Circles leveren wij uitsluitend ringen die gemaakt zijn van de beste materialen. In de configurator kunt u alvast een kijkje nemen, hier kunt u de trouwring helemaal zelf samenstellen, de prijs verandert met elke aanpassing mee. Zo kunt u zien wat de prijs van een trouwring bepaald. U bent van harte welkom om u voor te laten lichten over alle mogelijkheden die Circles u te bieden heeft.

Komen jullie uit de Haag? Wij nemen alle tijd voor jullie!

Het uitzoeken en kopen van trouwringen is een bijzondere ervaring. In onze prachtige winkel, centraal gelegen tussen Dordrecht en Rotterdam, bieden wij jullie dan ook  een uitgebreide en persoonlijke service. Samen kijken we naar de trouwring die het beste bij je past, en we luisteren uitgebreid naar jullie wensen en voorkeuren. Wij garanderen, dat je met een tevreden gevoel én met de perfecte ring onze winkel verlaat!

Bekijk een voorproefje van de collectie alvast online, of ervaar het zelf in onze winkel. Wij helpen jullie graag!

 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kom je dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Hebben jullie nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

TOP