Trouwringen Rotterdam

Dé Trouwringen specialist in de regio Rotterdam

Onder de rook van Rotterdam ligt Zwijndrecht, waar je aan het Veerplein 14 Circles trouwringen vindt. Circles is een van de oudste trouwringen speciaalzaken van Nederland, maar even trendy en vernieuwend als het dynamische Rotterdam. Circles Trouwringen introduceerde als eerste de  vingerafdruk in de ring- een vondst van Circles na een bezoek aan een museum in Duitsland. En als eerste in Nederland startte Circles Trouwringen met de beste en meest geavanceerde configurator te wereld. Met  de configurator kunnen jullie je eigen trouwringen ontwerpen. Aparte trouwringen, alternatieve trouwringen! Wij zorgen vervolgens voor de perfecte uitvoering van jullie ontwerp.

Trouwringen Spijkenisse - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Ontwerp zelf de trouwringen in onze configurator

Aparte trouwringen - Circles Trouwringen

In het configurator programma kunnen jullie zelf aan de slag met het ontwerpen van jullie droomringen. Laat je inspireren door de vele bijzondere en exclusieve trouwringen op onze pagina's. Kies een set ringen en plaats deze in de configurator. Pas de trouwringen vervolgens aan jullie eigen wensen aan. Breder of smaller, dikker of dunner. Pas de kleur en de legering aan. Voeg diamanten toe. Alles is mogelijk. Bepaal zelf het genuanceerde verschil tussen herenringen en een damesring. Zo geef je jullie ringen karakter. Kies voor stoere trouwringen, simpele trouwringen, alternatieve trouwringen, moderne of klassieke trouwringen. Maar altijd je eigen unieke design. Circles is dealer van eduard G. fidel voor de regio Rotterdam e/o.

Je  kunt met de configurator thuis aan de slag, maar ook bij ons in de winkel. Onder het genot van een kop koffie of thee, krijg je deskundig advies en hulp om de vele mogelijkheden van de configurator optimaal te benutten. Onze Apple PC's geven een loepzuivere en mooie grafische verbeelding van jullie eigen ontwerp.  In een één-op-één-gesprek nemen Herma en Wilfried de Nobel, eigenaren van Circles Trouwringen, alle tijd voor jullie.

Vingerafdruk in de trouwringen van Rotterdammers, een uniek concept

Jullie eigen vingerafdruk in de trouwringen .Circles biedt die mogelijkheid al vanaf 1999 en heeft er in die jaren veel ervaring mee opgedaan. Voor het beste resultaat. De verfijnde techniek en de hoogwaardige uitvoering van deze bijzondere trouwringen maken van jullie ringen met een vingerafdruk een topproduct. De vingerafdruk is te zetten in verschillende materialen, zoals rood-, rosé-, geel of witgoud. Maar ook in palladium en platina, mooie harde legeringen welke uiterst geschikt zijn voor de vingerafdruk in de trouwringen. Door de ruime keuze uit verschillende materialen en modellen, zijn deze bijzondere trouwringen leverbaar in verschillende prijsklassen.

Wil je een leuk aandenken aan je trouwdag? Voor jezelf of voor je ouders? Jullie vingerafdrukken kunnen wij ook laten zetten in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen. Zo maken we van veel bruidssieraden iets bijzonders.

Juwelier Zwijndrecht - de vingerafdrukring - Circles

Trouwringen Rotterdam - Prijzen

Witgouden Verlovingsrings en relatieringen Rotterdam - met diamant of moissaniet? Circles trouwringen

Bij Circles Trouwringen vind je een ruime sortering alternatieve en exclusieve trouwringen. En in elke prijsklasse is Circles absoluut concurrerend wat betreft prijs en kwaliteit. Door de mogelijkheid zelf je trouwringen te ontwerpen en samen te stellen, heb je die prijs voor een belangrijk deel ook zelf in de hand. Bijvoorbeeld door te variëren met de dikte, de breedte, de legering en - als je daarvoor kiest - de kwaliteit van de diamanten. Bij Circles slaag je altijd voor betaalbare trouwringen.
Bovendien garanderen de persoonlijke aandacht en het deskundig advies van Circles Trouwringen dat je de juiste keuze maakt bij de aanschaf van jullie trouwringen. En je bent bij ons verzekerd van een goede aftersale. De prijzen van trouwringen zijn afhankelijk van de goudprijzen op het moment. De Acredo configurator geeft een indicatie, maar let wel op: de legering van de trouwringen heeft invloed op de prijzen. Deze kun je instellen van 9 tot 18 karaats goud. Maar het is ook mogelijk om te kiezen uit platina, palladium, palladium-zilver of zilver.

De route van Rotterdam naar Circles in Zwijndrecht

Circles Trouwringen is gelegen aan het Veerplein in Zwijndrecht, vlakbij Rotterdam. Het Veerplein is het oudste straatje van Zwijndrecht, met veel karakter en nostalgie. Die sfeer van rust en romantiek past goed bij het maken van de juiste keuze voor trouwringen. Want dat doe je in alle rust. Daar neem je de tijd voor. Wij doen dat voor jullie.

De locatie van Circles Trouwringen draagt eraan bij om van het uitzoeken van jullie droomringen een onvergetelijk romantisch uitje te maken. Slenter langs de Oude Maas, kijk uit over het water naar de oude geveltjes van Dordrecht en de machtige Dordtse Dom, geniet van een kop koffie bij de Franse bistro Zomerlust, verwen jezelf met een culinair uitstapje in een ontspannen sfeer -  Italiaans bij Parmesan, Grieks bij Mythos of middeleeuws in het gezellige eetcafé Florizz.

Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht

Al eerder in de sfeer komen en op aangename wijze onthaasten? Neem vanuit Rotterdam de Fast Ferry naar Dordrecht, en stap daar over op de waterbus naar Zwijndrecht. Je vindt Circles Trouwringen als je afmonstert aan je rechterhand, op Veerplein nummer 14.

Is de boot geen alternatief voor je of geef je toch de voorkeur aan de auto? Vanaf de A 16 is het slechts 5 minuten rijden naar Circles Trouwringen, waar in de buurt volop parkeergelegenheid is.

Hebben jullie vragen over Circles Trouwringen? Bel dan even met 078-6200966. Wij staan je graag te woord. Of stuur ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.
Graag tot ziens op het Veerplein!

TOP