Circles Trouwringen

Trouwringen Rotterdam

De perfecte trouwring vindt u bij Circles, gevestigd in Zwijndrecht onder de rook van Rotterdam. Het is één van de oudste speciaalzaken voor trouwringen die ons land kent. Een bezoek aan onze winkel is een ervaring op zich, trendy en vernieuwend zijn we zeker. Wat ons onderscheid van de massa? Dat is onze persoonlijke benadering. Bij Circles bent u namelijk geen nummer maar een klant. Een klant die op het punt staat zich te verbinden met zijn partner.
Dat u een persoonlijke benadering verwacht vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Circles in Zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam, dé plek voor de aanschaf van een prachtige trouwring

Onze klanten weten waarom. Circles levert prachtige trouwringen van hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. Natuurlijk, daarin zijn wij niet de enige. Wat Circles zo uniek maakt? U wordt geholpen door de eigenaren, beide vol passie als het op trouwringen aankomt. Wij zijn zeer betrokken en bereid veel tijd in u te investeren. Want wij weten als geen ander dat het kiezen van een ring een bijzondere gebeurtenis is. Heeft u altijd een drukke agenda? Wij blijven ’s avonds graag wat langer open voor u. Komt u liever in het weekend? Geen enkel probleem, wij houden de deur voor u open.

Trouwringen in het bicolor met vingerafdruk-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Van oudsher vooruitstrevend

Wist u dat Circles trouwringen de ring met vingerafdruk geïntroduceerd heeft in Nederland? Een unieke vondst die de oprichters ontdekten tijdens een bezoek aan een museum in Duitsland. Nog een leuke wetenswaardigheid: Circles was de eerste trouwringen speciaalzaak van Nederland die haar klanten bediende met de trouwringconfigurator. En niet zomaar één, het was de beste en meest geavanceerde configurator ter wereld. Circles heeft vernieuwing en vooruitstrevendheid hoog in het vaandel en dat ervaart u zodra u bij ons binnen stapt.

Ga bij Circles zelf aan de slag met onze trouwringconfigurator

De configurator geeft u de mogelijkheid zélf uw trouw- cq aanzoeksringen te ontwerpen. Inspiratie opdoen? Onze collectie exclusieve trouwringen gaat u hierbij helpen. Kies een set die u mooi vindt, plaats deze in de configurator en pas meteen de ring aan. Breder, smaller, dikker of dunner, alles is mogelijk. Wilt u de ring in een andere kleur zien? Met een andere legering? Geen probleem. Droomt u van een ring met diamanten? Voeg ze zelf toe daar waar u wilt.

Bepaal geheel naar eigen smaak de nuances tussen de heren- en damesring. Kies een moderne ring, een ring zonder poespas of juist een klassieke ring. U bent de ontwerper, dus u bepaalt. Circles heeft de champagne koud staan en onder het genot van een glas bubbels leggen wij u graag uit hoe het werkt. Onze high-end Apple displays tonen een loepzuivere weergave van uw eigen ontwerp. Liever thuis aan de slag met de configurator? Ook dat kan, de mogelijkheden zijn grenzeloos!

Bi-Color-trouwringen--Egf--Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht-Rotterdam 078-6200966

Voor de échte romanticus!

Bent u een romanticus pur sang? Dan heeft Circles een uniek concept voor u. Bij ons kunt u uw vingerafdruk in de ringen laten zetten. De verfijnde en hoogwaardige bewerking maakt iedere ring persoonlijk en speciaal. Circles biedt deze techniek sinds 1999 aan en is expert op dit gebied. De vingerafdruktechniek is toe te passen op verschillende materialen waaronder rood-, rosé-, geel- of witgoud. Het is zelfs mogelijk de techniek toe te passen op de hardere legeringen zoals palladium en platina.

Onder de indruk van de vingerafdruktechniek maar nog geen bruiloft in het verschiet? Of zoekt u een uniek aandenken voor uw trouwdag? Ook voor sieraden als hangers, plaatarmbanden of manchetknopen kan de techniek toegepast worden. Nieuwsgierig? Kom naar Zwijndrecht bij Rotterdam en wij laten u zien hoe Circles romantiek in een sieraad brengt.

Aanzoeksring bicolor-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Circles heeft trouwringen voor elk budget

Een jurk, een maatpak, een taart. Uitnodigingen, hapjes en een swingende band. Een huwelijk is zowaar een flinke uitgave. Dat mag ook, u gaat immers trouwen met de liefde van uw leven. Met dit in het achterhoofd hebben wij ons assortiment trouwringen samengesteld. De ring van uw dromen dat past in uw budget. In iedere prijsklasse is Circles concurrerend zonder in te leveren op kwaliteit. Die unieke propositie maakt ons ontzettend geliefd bij huwelijkspartners uit het hele land, het laat zien waarin wij ons onderscheiden van de concurrent.

De prijzen van onze trouwringen zijn afhankelijk van de goudprijs. De goudprijs wordt 24/7 in realtime doorberekend in onze sieraden zodat u nooit teveel betaald. Let hierop als u trouwringen aanschaft. Circles hecht veel waarde een openheid van zaken en garandeert haar klanten een actueel prijsniveau voor al haar sieraden.

Het romantische Zwijndrecht aan de prachtige Oude Maas

Circles is gevestigd in een klassiek pand aan het Veerplein in Zwijndrecht. Op steenworp afstand van de Oude Maas, onder de rook van Rotterdam. Het Veerplein, het oudste straatje van de stad, toont karakter en nostalgie. Het uitzicht op de oude stad Dordrecht met haar kenmerkende Onze-Lieve-Vrouwekerk is fenomenaal. Kortom, een locatie die romantiek en rust ademt en u als klant de perfecte omstandigheden biedt een trouwring uit te kiezen. Als u in de buurt van Rotterdam bent hoeft u niet lang te reizen, Zwijndrecht ligt namelijk vlak onder de havenstad. Maak de dag nóg specialer voor u en uw partner en geniet met een glas wijn of champagne aan de oever van de Oude Maas. Slenter door de authentieke straatjes in Dordrecht en sluit af met een culinaire ervaring bij restaurant Dok, Parmesan of Zomerlust. Circles is niet zomaar een juwelier, het is het centrum van de liefde en de romantiek.

Om u de tijd en service te bieden die wij nodig achten om tot de juiste keuze te komen raden wij u aan om voor een bezoek in het weekend telefonisch of via de afspraken tool een afspraak te maken. De zaterdagen en zondagen zijn vaak erg vol gepland en het zou zonde zijn als u voor niks komt. In onderling overleg kunnen we beter meteen een gepast weekend kiezen.

Heeft u een overvolle agenda en zijn de weekenden druk bezet? Geen probleem, het is ook mogelijk een afspraak buiten de reguliere openingstijden te plannen. Ook hier geldt: graag even van tevoren telefonisch contact met ons opnemen. Circles is te bereiken op 078 6200 966. Bel gerust, wij staan u graag ter woord!

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen