Circles Trouwringen

Trouwringen kopen in 2021 – Waar moet u op letten

Het zijn rare tijden, wel trouwen of niet trouwen? Veel hangt af van het wel of niet open zijn van trouwlocaties en hoeveel personen er tijdens het huwelijk aanwezig mogen zijn. Iedereen met een mondkapje op tijdens een feest daar worden we ook niet vrolijk van. Als het dan toch zover is en u gaat de trouwringen kopen, waar moet u dan op letten?

Inscriptie in trouwringen

Het enige echt belangrijke punt in deze tijd is de inscriptie in de trouwringen. Wij hebben al veel trouwdata moeten aanpassen. Ons advies is dan ook om buiten het graveren van de naam nog te wachten met het graveren van de trouwdatum. Mocht er om wat voor reden weer uitstel komen dan is het later mogelijk om de juiste trouwdatum in de ringen te zetten

Lettertypes-Circles Trouwringen
Sfeer impressie-website Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Kiezen voor platina of river platina?

We leven in een tijd dat het platina in verhouding tot goud relatief “goedkoop” is. Wat de goudprijzen gaan doen en hiermee ook de prijzen van platina dat weten wij niet. Het zou zo maar kunnen dat platina volgend jaar weer stukken duurder is dan goud. Platina is het hardste en zwaarste edelmetaal wat er bestaat, in 2021 kiezen hiervoor zou dus een optie zijn. Naast platina hebben wij ook river platina in de winkel, een spierwit edelmetaal met dezelfde eigenschappen als platina. Een slimme investering, zeker als blijkt dat platina volgend jaar weer een stuk prijziger is.

Verloven cq een aanzoek doen in 2021 en trouwen in 2022

Wij snappen dat het voor velen een teleurstelling is, maar hier kunnen we natuurlijk ook op een positieve manier op anticiperen en nog langer genieten op weg naar de trouwdatum. Dat zou kunnen door bijvoorbeeld een verloving aan te kondigen ( wel of niet met uitzet ) of een aanzoek te doen en hierbij de ringen aan elkaars vinger te schuiven. Dat is ook vast een bijzonder moment, daarna kunt u zich helemaal focussen op het huwelijk zelf. Ook daar gaat vaak veel tijd in zitten!

Bruidspaar poster groot Circles Trouwringen

Voorbereiden bij Circles Trouwringen

U bent van harte welkom bij Circles Trouwringen om u voor te bereiden op het huwelijk, of dat nu in 2021 of in 2022 gebeurt, wij staan voor u klaar! U heeft een keuze uit vele prachtige collecties. Ook werken wij met de trouwringen configurator, een tool waarin u zelf uw ringen tot in detail kunt samenstellen, de prijzen ziet u direct rechtsboven en veranderen met elke aanpassing! Circles is ook partner van de trouwring juwelier, daarnaast hebben wij nog vele andere collecties van verschillende merken zoals EGF, Sickinger,Edeldesign, Fischer, Gerstner, Vinx Hollands Glorie, Ruesch etc.

Wij helpen u graag met passie en nemen alle tijd voor u. Ook is het mogelijk om een afspraak ( online of telefonisch ) te maken in de avonduren, wij hebben dan zeker alle tijd voor u!

Wij zien u graag terug aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht waar wij al 25 jaar trouwstellen aan prachtige ringen helpen!

Interieur Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen