Witgouden trouwringen? Er zijn vele mogelijkheden!

Wat is witgoud?

Voor we verder gaan met de vele mogelijkheden in witte trouwringen eerst even de uitleg wat witgoud is. Witgoud wordt niet zo gevonden. Goud wat gedolven wordt is geel. Geelgoud wordt wit gemaakt door middel van bijzet. Dit zijn toevoegingen van verschillende metalen zoals bijvoorbeeld zilver, mangaan of palladium. De bijzet heeft nogal wat invloed op het witgoud, het maakt het hart en wit. Maar blijft het ook wit?

Verlovingsring platina - Circles Trouwringen -Zwijndrecht-078-6200966

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Mangaan versus palladium 20%, goedkoop is duurkoop!

Platina trouwringen met diamant in semi spanzetting - Circles Trouwringen

Trouwringen schaft u aan voor de rest van uw leven. U wilt dan dat de ringen ook nog na 15 jaar mooi wit blijven. Dit heeft dus te maken met o.a. de legering. Wat wordt er toegevoegd bij het geelgoud? Wij kunnen u twee identieke ringen laten zien met een flink prijsverschil, hoe komt dit? De ene ring is gelegeerd met mangaan en het andere model met palladium 20%. De laatste optie is het kostbaarste maar het resultaat mag er wezen, de ringen blijven mooi wit en zijn hard. Gelegeerd met Mangaan is een goedkopere optie, maar...... houdt u er rekening mee dat deze modellen na een jaar gelig gaan worden. Goedkoop is dan duurkoop! Ringen kunnen wit gemaakt worden met 14 of 20% palladium. bij Circles verwerken wij 20% voor het beste resultaat. Vergelijk dus nooit appels met peren, zeker niet bij een aanschaf van een product wat een leven lang mee moet gaan.

Welke witgouden mogelijkheden zijn er bij Circles?

Er is een grootte verscheidenheid in de mogelijkheden van wit kleurige ringen. Witgoud is er in 14 of 18 karaat, het heeft een licht grijze tint. Wilt u echt spierwitte ringen dan wordt er een laagje rhodium over de ringen aangebracht, een erg hard en wit edelmetaal. Dit laagje kan er op den duur afslijten. Naast witgoud kunt u een keuze maken uit:

Witgouden trouwringen - Circles Trouwringen specialist

Palladium 950

Palladium 950 komt uit de platina reeks, is mooi wit en in verhouding met goud ook wat harder. Een erg mooi alternatief voor witgoud. Een palladium ring is ongeveer in prijs te vergelijken met een 14 karaats gouden ring.

Platina

Platina is het hardste edelmetaal wat er bestaat met een hoor soortelijk gewicht. U voelt direct als u een platina ring in uw handen heeft. Het is een oerdegelijk materiaal wat wel kostbaarder is dan witgoud. Platina heeft een wit-grijze gloed.

River Platina

Wij hebben sinds korte tijd ook het mooie River Platina in onze collectie. River Platina heeft dezelfde eigenschappen als Platina, het is alleen spierwit, echt prachtig! Dus wilt u een Platina ring die toch mooi wit is dan kan dit nu!

Zilver-Palladium

Zilver-Palladium, de naam zegt het al, zilver waar Palladium aan is toegevoegd. Zilver wordt zwart en dof, door er Palladium aan toe te voegen blijft het wit en wordt minder snel dof. Het is een goedkoper alternatief voor de andere edelmetalen. Ook leverbaar in combinaties met andere kleuren goud.

Circles helpt u graag verder!

Op zoek naar een specialist op het gebied van witgouden trouwringen die u alles kan vertellen over slijtage, de materialen en vele mogelijkheden? Een specialist die waarde hecht aan kwaliteit en oog heeft voor detail? Iemand die weet welke rol de trouwring speelt in het huwelijk? Maak dan gerust een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen en ervaar Circles zelf.

Circles biedt u een prachtig en groot assortiment trouwringen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid uw gedroomde trouwring zélf te ontwerpen. Wij gebruiken hiervoor de trouwringen configurator. Het helpt ons te ontdekken wie u bent, wat u raakt en wat u belangrijk vindt in een ring. Zo ontstaat er een ring die enig is in zijn soort, voortgekomen uit uw wensen en voorkeuren. Pure romantiek.

Trouwringen en diamant - Circles Trouwringen

Wellicht vind je dit ook interessant!

TOP