Circles nieuwe modellen trouwringen 2023, laat u inspireren!

Nieuwe Circles modellen 2023, verrassende designs van een ongekende kwaliteit.

2023 is begonnen en daar horen natuurlijk weer nieuwe verrassende modellen trouwringen bij! Circles Trouwringen heeft de primeur om u te informeren over de nieuwe collecties trouwringen. Ringen die helemaal bij deze tijd horen maar welke tegelijkertijd tijdloos zijn. Nieuwe modellen met carbon, smaller dan de “oude” collectie carbon, maar prachtig afgewerkt met subtiele zwarte lijnen aangevuld met prachtige zettingen van diamanten. Zwart in combinatie met wit-, rood-, rosé- of geelgoud. Het zijn stuk voor stuk plaatjes!

Prachtig en onderscheidend zijn de ringen van Mokume Gane, wat een prachtig kleurenspel in deze uniek collectie. 14 Karaat rood-, geel-, rosé- of witgoud in combinatie met platina-, palladium of palladium zilver. Stuk voor stuk unieke ringen. Deze modellen zijn ook wat breedte en dikte aan te passen aan uw eigen wensen.

Kortom. lees deze blog en laat u inspireren. Een afspraak kunt u online maken of door te bellen met 078-6200966. Ringen in het echt en om uw vinger spreken het meest en wij staan u bij met een deskundig advies!

Subtiel lijnenspel in onze nieuwe Carbon collectie

Zwarte banen in combinatie met rood-, rosé-, wit- of geelgoud. Betoverend!

Circles heeft al een tijd trouwringen met Carbon in de collectie. De nieuwe collectie is verfijnder, met smalle banen en golven van Carbon in combinatie met schitterend gezette diamanten. Vind u de modellen te smal dan is er de mogelijkheid om in onze configurator deze aan te passen aan uw wensen. Dat kan de breedte zijn of andere kleur combinaties. Uw wens is onze uitdaging! Naast de collectie van Circles trouwringen hebben wij ook nog Carbon modellen van Edeldesign in onze collectie in de winkel. Loop gerust eens binnen om al deze mooie producten in het echt te bekijken.

Verantwoord trouwringen met Carbon kopen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Verantwoord trouwringen rosé met Carbon kopen bij Circles Trouwringen in Zwijndrecht
Verantwoord trouwringen van Mokume Gane kopen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Circles-trouwringen-legeringen en materialen-Mokume-Gane

Nieuwe modellen van Mokume Gane met een uniek kleurenspel

17 eeuwse smeedtechniek met een spectaculaire look.

Circles Trouwringen heeft al lange tijd ringen in huis die gemaakt zijn volgens een 17 eeuwse Japanse smeedtechniek. Verschillende materialen en kleuren goud worden hierbij door elkaar gesmeed zoals rood of geelgoud in combinatie met materialen als palladium, platina , palladium/zilver en zilver. Vervolgens worden hier ringen van gemaakt wat een typisch kleurenspel veroorzaakt. Het lijkt op een soort houtnerf. Mooi en tijdloos. De modellen zijn wat dikte en breedte aan te passen aan uw wensen. Laat u inspireren en kom eens geheel vrijblijvend langs om deze prachtige modellen te bekijken. Vind u het toch niets dan hebben wij nog keuze uit vele andere prachtige collecties.

Onze nieuwe collectie Cosmic diamanten maken deze collectie onderscheidend

Verschillende kleuren goud met span- of strooizetting. Prachtig!

Egf is al sinds 1996 hofleverancier van Circles, vakkundige ontwerpers staan aan de basis van de verschillende collecties die ontworpen zijn. Ook in 2023 is er weer een mooie nieuwe collectie genaamd Cosmic. De ontwerpers spelen met verschillende kleuren goud en briljant geslepen diamanten in spanzettingen of strooizettingen, wat deze modellen een luxe uitstraling geven. Wij kunnen de ringen in verschillende kleuren goud en materialen leveren zoals goud-, Platina-, River platina, palladium en Zilver palladium. Elk materiaal heeft weer een andere prijs, ook dikte en breedte van de ringen heeft hier uiteraard invloed op. Zo bepaalt u zelf voor een deel wat de ringen gaan kosten!

Verantwoord geelgouwen trouwringen kopen - Circles Trouwringen - Zwijndrecht
Roségouden trouwringen uit de Cosmic collectie-verantwoord trouwringen kopen bij Circles! Zwijndrecht
Nieuwe collectie Heritage 2023 in rood en witgoud Collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

De Heritage collectie ringen met facetten

Exclusieve ringen in verschillende kleur combinaties

Terug van weggeweest, onze nieuwe collectie trouwringen met de naam Heritage. Aangepast aan deze tijd door het gebruik van verschillende soorten profielen en kleur combinaties. Deze ringen met verrassende patronen spreken je aan of niet, een ding is zeker, ze zijn wel onderscheidend. De ring voor de bruid kan met verschillende zettingen van diamanten verfraaid worden. De kleuren en kleurcombinaties kunnen naar wens worden aangepast. Loop gerust eens binnen om deze collectie te komen bekijken, de koffie staat klaar!

Eternity, een schitterende diamant collectie met fraaie randzettingen

Luxe trouwringen, sieraden van een ongekende kwaliteit

Een echte top collectie, deze trouwringen met de toepasselijke naam Eternity. Hier komen design, vakmanschap en kwaliteit samen. De diamanten zijn werkelijk schitterend gezet aan de randen waardoor deze het licht maximaal reflecteert. Schitterend als trouwring en in de smalle versies ook mooi als aanschuif ring bij de trouwring te dragen. Er zijn vele mogelijkheden, een kwart gezet met briljanten, half of heel, u maakt de keuzes. Liever een andere kleur (combinatie ) ? Dat is mogelijk. Kortom, uw wens is onze uitdaging! U bent van harte welkom van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak, tevens in de avonduren.

Prachtige bicolor trouwringen
Roodgouden-nieuwe collectie trouwringen 2023 met een prachtige randzetting-collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens!

Het trouwringen “seizoen” is in volle gang, het aanschaffen van trouwringen voor trouwen in de lente en zomer is nu het moment. Bij Circles kunnen wij u nu  verrassen met een aantal nieuwe modellen trouwringen 2023. Onderscheidende en tijdloze modellen die een leven lang meegaan. Leverbaar in vele kleuren goud, platina, River platina, palladium, zilver/palladium en zilver. Als u bij Circles niet slaagt dan slaagt u nergens! Wij investeren in veel tijd en met een deskundig advies. Kortom: Kom langs en ervaar Circles Trouwringen!

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle winkel. Maak online een afspraak of bel met 078-6200966.

Tot snel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen