Carbon ring

Carbon ringen - Circles

Voor een carbon ring zijn jullie bij Circles aan het juiste adres. Wij hebben verschillende modellen in onze collectie, gecombineerd met vwisselende materialen zoals rosé-, wit-, en geelgoud. Trouwringen van carbon in combinatie met goud geeft echt een prachtig effect en een bijzondere uitstraling. Zeker de moeite waard om je hier in te oriënteren.

Carbon Trouwringen

carbon trouwringen - Circles ZwijndrechtCarbon is een koolstof vezel en geeft een mooi effect in de trouwringen. Een carbon ring is ook erg slijtvast, het wordt niet voor niets in bijvoorbeeld spatborden en onderdelen van motorfietsen gebruikt. De sterkte maakt ook dat het geschikt is om het te verwerken in ringen. Uiteraard is alles aan slijtage onderhevig, gelukkig kan carbon ook gepolijst worden.

 

 

De collectie Carbon

Carbon ringen - CirclesCircles Trouwringen kan erg veel modellen leveren. Wij hebben de carbon ring van Edeldesign en Fischer, in onze configurator is het mogelijk om in bepaalde modellen carbon te verwerken. Het leuke is dat je zo je eigen design kan ontwerpen dan heb je een trouwring  die verder niemand heeft. Bovendien zie je de prijs rechtsboven in het scherm met elke aanpassing veranderen. En dit kan thuis op de pc, ga naar ontwerp je eigen ring in het menu van Circles en vervolgens naar de collectie Sickinger. Hulp nodig? Bel even met 078-6200966, wij staan je graag te woord.

Circles Trouwringen voor prachtige ringen met Carbon

Zijn jullie dus op zoek naar een carbon ring kom dan ook eens langs bij Circles. Onze collectie trouwringen is enorm met een grote variëteit. Wij leveren ringen in alle prijsklassen. Circles Trouwringen is gevestigd in Zwijndrecht aan de Oude Maas, het Veerplein No.14. Jullie zijn van harte welkom de collectie eens vrijblijvend te komen bekijken, wij weten zeker dat je hier geen spijt van krijgt! Dus kom langs of maak een afspraak wanneer het jullie het beste uitkomt!

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

 

Trouwringen carbon - Circles Trouwringen

TOP