Carbon ring

Voor een carbon ring bent u bij Circles aan het juiste adres. Wij hebben verschillende modellen in onze collectie, gecombineerd met wisselende materialen zoals rosé-, wit-, en geelgoud. Trouwringen van carbon in combinatie met goud geeft echt een prachtig effect en een bijzondere uitstraling. Zeker de moeite waard om u hier eens in te oriënteren.

Carbon trouwringen - Circles trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen van Carbon

Carbon trouwringen met roségoud en diamant van 0.2ct - Circles Trouwringen - 078-6200966

Carbon is een koolstof vezel en geeft een mooi effect in de trouwringen. Een carbon ring is ook erg slijtvast, het wordt niet voor niets in bijvoorbeeld spatborden en onderdelen van motorfietsen gebruikt. De sterkte maakt ook dat het geschikt is om het te verwerken in ringen. Uiteraard is alles aan slijtage onderhevig, gelukkig kan carbon ook gepolijst worden.

Onze collectie Carbon

Circles Trouwringen kan erg veel modellen leveren. Wij hebben carbon trouwingen van Edeldesign en Fischer, in onze configurator is het mogelijk om in bepaalde modellen carbon te verwerken. Het leuke is dat u zo uw eigen design kan ontwerpen dan heeft u een trouwring die verder niemand heeft. Bovendien ziet u de prijs rechtsboven in het scherm met elke aanpassing veranderen. Dit kan thuis op de pc, ga naar ontwerp uw eigen ring in het menu van Circles en vervolgens naar de collectie Sickinger. Hulp nodig? Bel even met 078-6200966, wij staan u graag te woord.

Carbon trouwringen met 5 diamanten - Circles

Circles trouwringen voor prachtige designs met carbon

Carbon ringen

Bent u dus op zoek naar een carbon ring kom dan ook eens langs bij Circles. Onze collectie trouwringen is enorm met een grote variëteit. Wij leveren ringen in alle prijsklassen. Circles Trouwringen is gevestigd in Zwijndrecht aan de Oude Maas, het Veerplein No.14. U bent van harte welkom de collectie eens vrijblijvend te komen bekijken, wij weten zeker dat u hier geen spijt van krijgt! Dus kom langs of maak een afspraak wanneer het u het beste uitkomt!

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

TOP