Circles Trouwringen

Carbon ring

Voor een carbon ring bent u bij Circles aan het juiste adres. Wij hebben verschillende modellen in onze collectie, gecombineerd met wisselende materialen zoals rosé-, wit-, en geelgoud. Trouwringen van carbon in combinatie met goud geeft echt een prachtig effect en een bijzondere uitstraling. Zeker de moeite waard om u hier eens in te oriënteren.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

TROUWRINGEN VAN CARBON

Carbon is een koolstof vezel en geeft een mooi effect in de trouwringen. Een carbon ring is ook erg slijtvast, het wordt niet voor niets in bijvoorbeeld spatborden en onderdelen van motorfietsen gebruikt. De sterkte maakt ook dat het geschikt is om het te verwerken in ringen. Uiteraard is alles aan slijtage onderhevig, gelukkig kan carbon ook gepolijst worden.

Goud carbon trouwringen-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

DE COLLECTIE CARBON VAN CIRCLES

Circles Trouwringen kan erg veel modellen leveren. Wij hebben carbon trouwingen van Edeldesign en Fischer en EGF in onze configurator is het mogelijk om in bepaalde modellen carbon te verwerken. Het leuke is dat u zo uw eigen design kan samenstellen dan heeft u een trouwring die verder niemand heeft. Bovendien ziet u de prijs rechtsboven in het scherm met elke aanpassing veranderen. Dit kan thuis op de pc, ga naar ontwerp uw eigen ring in het menu van Circles en vervolgens naar de configurator en klik op één van de collecties. Hulp nodig? Bel even met 078-6200966, wij staan u graag te woord.

PRACHTIGE DESIGNS MET CARBON

Bent u dus op zoek naar een carbon ring kom dan ook eens langs bij Circles. Onze collectie trouwringen is enorm met een grote variëteit. Wij leveren ringen in alle prijsklassen. Circles Trouwringen is gevestigd in Zwijndrecht aan de Oude Maas, het Veerplein No.14. U bent van harte welkom de collectie eens vrijblijvend te komen bekijken, wij weten zeker dat u hier geen spijt van krijgt! Dus kom langs of maak een online afspraak wanneer het u het beste uitkomt!

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

Trouwringen roodgoud carbon Fischer collectie Circles Trouwringen Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen