De vingerafdruk ring

De unieke afdruk van je partner in de trouwring

Aanstaand bruidspaar: U staat op het punt om een aanschaf te doen die blijvend is voor de rest van uw leven: de trouwringen. Inmiddels leven we in een tijd waarin iedereen het steeds individueler wil. Circles Trouwringen komt u hier met de vingerafdruk ring in tegemoet. Persoonlijker kan niet!

Trouwringen Zeeland - vingerafdruk met slijtage - de vingerafdrukring - Circles

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

De vingerafdruk ring, een uitvinding van Circles

Trouwringen Roterdam met vingerafdruk - Circles Trouwringen

In 1999 op zoek naar inspiratie in Duitsland en tijdens een bezoek aan een museum deze ook gevonden! Daar lag hij: een ring met vingerafdruk. Wel een heel grove uitvoering hiervan, maar het idee was geboren! Inmiddels werken wij al ruim 13 jaar met het laseren van de vingerafdruk in de ring en inmiddels durven wij te stellen dat de kwaliteit nergens te evenaren is en de kwaliteit bijzonder hoog is.

De materialen

De goud legeringen die Circles gebruikt bij de vingerafdruk, zijn allemaal enorm hard. Dit heeft te maken met het “geheime” procedé dat wij hanteren.
Het gebruik van een hard materiaal is ook zeker nodig bij het zetten van een vingerafdruk: een afdruk moet er natuurlijk niet binnen een maand uitslijten. Maakt u de keuze voor witgoud, dan adviseren wij om ook eens na te denken over platina. Dit is een schitterend mooi en hard witgrijs materiaal. Uitstekend dus om een vingerafdruk of een andere vorm van inscriptie, zoals een gravure in uw eigen handschrift in te laten zetten.

WAt is een ring met vingerafdruk? - Vingerafdruk ring - Circles Trouwringen

Prijzen van vingerafdruk ringen

Trouwringen met vingerafdruk - Vingerafdrukl ring - Circles Trouwringen

Door de enorme keuze uit de verschillende legeringen zoals 9, 14 of 18 karaat goud, kunt u ook de prijs van de ring  met de vingerafdruk voor een deel zelf bepalen. Zo is een ring in 14 karaat goud goedkoper dan 18 karaat. Ook zijn er tegenwoordig mooie alternatieven van bijvoorbeeld witgoud: palladium, zilver- palladium of zelfs nog goedkopere alternatieven. Genoeg te kiezen dus!

Aandenken trouwdag

De ouders een leuk aandenken van uw huwelijksdag meegeven? Denk dan ook eens aan een zilveren of gouden hanger, plaatarmband of manchetknopen met de vingerafdruk erin. Een uniek en persoonlijk cadeau.Wij weten zeker dat de tranen niet weg blijven!

Een vingerafdruk hanger met jullie unieke afdruk

Meer informatie over de ring met vingerafdruk?

Vingerafdruk trouwringen wit met geelgouden randen - Circles

Heeft u nog vragen over de vingerafdruk ring? Schroom niet om te bellen, er zijn nogal wat mogelijkheden wat betreft de materialen en legeringen en dus ook de prijzen! Vergelijk ook hier geen appels met peren. Circles is gevestigd aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, een prachtige plek aan de Oude Maas met een bijzonder mooi gezicht naar Dordrecht. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Wilt u toch op een ander moment komen, bijvoorbeeld op een andere avond of op zondag, bel even dan plannen wij dat in!

Wie weet tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel.

Zilveren trouwringen - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
TOP