De vingerafdruk ring

DE vingerafdruk ring - Circles Trouwringen

Aanstaand bruidspaar: jullie staan op het punt om een aanschaf te doen die blijvens is voor de rest van het leven: de trouwringen. Inmiddels leven we in een tijd waarin iedereen het steeds individueler wil. Circles Trouwringen komt hier jullie met de vingerafdruk ring tegemoet. Persoonlijker kan niet!

De vingerafdruk ring: een uitvinding van Circles

In 1999 op zoek naar inspiratie in Duitsland en tijdens een bezoek aan een museum deze ook gevonden! Daar lag hij: een ring met vingerafdruk. Wel een heel grove uitvoering hiervan, maar het idee was geboren! Inmiddels werken wij al ruim 13 jaar met het laseren van de vingerafdruk in de ring en inmiddels durven wij te stellen dat de kwaliteit nergens te evenaren is en de kwaliteit bijzonder hoog is.

De materialen

De vingerafdruk ring - Circles TrouwringenDe vingerafdruk . De goud legeringen die Circles hanteer, zijn allemaal enorm hard. Dit heeft te maken met het “geheime” procedé dat wij hanteren.
Het gebruik van een hard materiaal is ook zeker nodig bij het zetten van een vingerafdruk: een afdruk moet er natuurlijk niet binnen een maand uitslijten. Maken jullie de keuze voor witgoud, dan adviseren wij om ook eens na te denken over platina. Dit is een schitterend mooi en hard witgrijs materiaal. Uitstekend dus om een vingerafdruk of een andere vorm van inscriptie, zoals een gravure in eigen handschrift, in te laten zetten.

Prijzen vingerafdruk ringen

Door de enorme keuze uit de verschillende legeringen zoals 9, 14 of 18 karaat goud, kunnen jullie ook de prijs van de ring  met de vingerafdruk voor een deel laten bepalen. Zo is een ring in 14 karaat goud goedkoper dan 18 karaat. Ook zijn er tegenwoordig mooie alternatieven van bijvoorbeeld witgoud: palladium, zilver- palladium of zelfs nog goedkopere alternatieven. Genoeg te kiezen dus!

Aandenken trouwdagDE vingerafdruk ring - Circles Trouwringen

Je ouders een leuk aandenken van jullie huwelijksdag meegeven? Denk dan ook eens aan een zilveren of gouden hanger, plaatarmband of manchetknopen met jullie vingerafdruk erin. Een uniek en persoonlijk cadeau.Wij weten zeker dat de tranen niet weg blijven!

Meer informatie over de ring met vingerafdruk?

Wij laten jullie graag alle mogelijkheden met de vingerafdruk vrijblijvend zien. Kom gezellig langs, de koffie staat altijd klaar!

Tot ziens op het Veerplein!

Nog vragen over de vingerafdruk? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

TOP