Trouwringen tricolor

Trouwringen tricolor - Circles trouwringenEr is de afgelopen jaren veel veranderd in de trouwringen wereld. Zo droeg men vroeger een gladde geelgouden trouwring, dat is heden ten dage wel iets anders. Zo is het tegenwoordig heel gebruikelijk trouwringen tricolor of bicolor te laten ontwerpen. Trouwringen tricolor bestaan vaak uit combinatie’s van wit-, geel-, rosé of roodgoud. Soms zijn tricolor ringen ook gemaakt in de combinatie goud met platina of palladium. Deze modellen zijn vaak wel wat kostbaarder, trouwringen tricolor worden namelijk samengesteld uit 3 verschillende ringen die door grote hitte en druk worden samengevoegd, het zogenaamde sinteren. Polijst je trouwringen tricolor, dan zijn de kleurverschillen veel moeilijker te zien, gematteerd komen deze het beste tot zijn recht.

De configurator

Trouwringen tricolor - Circles trouwringen Trouwringen zijn in onze configurator perfect zelf samen te stellen. Er is een optie indeling, hier is het mogelijk om verschillende banen samen te voegen, zo is het mogelijk om bicolor, tricolor, ja zelfs met 4 of 5 banen te gaan werken. Circles heeft zo’n model ook in de collectie. Het is mogelijk om tussen de verschillende kleuren goud een voeg te plaatsen via de optie voegen om nog meer accent te geven aan de kleuren. Onder het kopje legeringen is het mogelijk om uit de verschillende materialen te kiezen zoals 9, 14 of 18 karaat goud. Trouwringen tricolor zijn i.p net zo sterk als trouwringen uit één kleur, komt er toch een baan los, wat sporadisch gebeurd, valt dit bij normaal gebruik altijd onder de garantie.

Circles trouwringen specialist in tricolor ringen

Trouwringen tricolor - Circles trouwringenCircles trouwringen is gespecialiseerd in trouwringen tricolor, alles is hierin mogelijk. Van ambachtelijk tot fabrieksmatig of een eigen ontwerp tricolor trouwringen, het aantal mogelijkheden is oneindig. Ga zelf eens met de configurator aan de slag, als je een beetje creatief bent kun je hier een prachtige ring zelf ontwerpen. Maar als jullie een eigen ontwerp hebben is dit ook door de goudsmid te realiseren. De keuze uit materialen voor het maken van trouwringen tricolor is groot bij Circles. Rood-, wit-, geel-, roségoud, palladium en platina behoren tot de mogelijkheden. Goede hulp en adviezen zijn natuurlijk erg belangrijk bij het samenstellen van jullie ringen, ook dan zijn jullie bij Circles aan het goede adres, niet voor niets genomineerd als trouwringen speciaalzaak 2015! Zijn jullie op zoek naar trouwringen tricolor? Kom dan eens langs aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht en beleef hoe leuk het kan zijn om trouwringen uit te zoeken! Bel met 078-6200966 of vul ons contact formulier in.

Wie weet tot ziens,

Contact opnemen

TOP