Circles Trouwringen

Trouwringen tricolor

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de trouwringen wereld. Zo droeg men vroeger een gladde geelgouden trouwring, dat is heden ten dage wel iets anders. Zo is het tegenwoordig heel gebruikelijk trouwringen tricolor of bicolor te laten ontwerpen. Trouwringen tricolor bestaan vaak uit combinatie’s van wit-, geel-, rosé of roodgoud. Soms zijn tricolor ringen ook gemaakt in de combinatie goud met platina of palladium. Deze modellen zijn vaak wel wat kostbaarder, trouwringen tricolor worden namelijk samengesteld uit 3 verschillende ringen die door grote hitte en druk worden samengevoegd, het zogenaamde sinteren. Polijsten we trouwringen tricolor, dan zijn de kleurverschillen veel moeilijker te zien, gematteerd komen deze het beste tot zijn recht.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

De configurator

Trouwringen zijn in onze configurator perfect zelf samen te stellen. Er is een optie indeling, hier kunt u verschillende banen samenvoegen, zo is het mogelijk om bicolor, tricolor, ja zelfs met 4 of 5 kleuren te gaan werken. Circles heeft heeft deze modellen ook in de collectie. Het is mogelijk om tussen de verschillende kleuren goud een voeg te plaatsen via de optie voegen om nog meer accent te geven aan de kleuren. Onder het kopje legeringen is het mogelijk om uit de verschillende materialen te kiezen zoals 9, 14 of 18 karaat goud. Trouwringen tricolor zijn i.p net zo sterk als trouwringen uit één kleur, komt er toch een baan los, wat sporadisch gebeurd, valt dit bij normaal gebruik altijd onder de garantie.

Herma met klanten en configurator-Circles Trouwringen

Circles trouwringen specialist in tricolor ringen

Circles trouwringen is gespecialiseerd in trouwringen tricolor, alles is hierin mogelijk. Van ambachtelijk tot fabrieksmatig of een eigen ontwerp tricolor trouwringen, het aantal mogelijkheden is oneindig. Ga zelf eens met de configurator aan de slag, als u een beetje creatief bent kunt u hier een prachtige ring zelf ontwerpen. Maar als u een eigen ontwerp heeft is dit ook door de goudsmid te realiseren. De keuze uit materialen voor het maken van trouwringen tricolor is groot bij Circles. Rood-, wit-, geel-, roségoud, palladium en platina behoren tot de mogelijkheden. Goede hulp en adviezen zijn natuurlijk erg belangrijk bij het samenstellen van uw ringen, ook dan zijn jullie bij Circles aan het goede adres, niet voor niets genomineerd als trouwringen speciaalzaak 2015! Bent u op zoek naar trouwringen tricolor? Kom dan eens langs aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht en beleef hoe leuk het kan zijn om trouwringen uit te zoeken! Bel met 078-6200966 of vul ons contact formulier in.

UW  BEZOEK AAN CIRCLES

Circles heeft een onderscheidende collectie trouwringen in haar winkel. Het is mogelijk om samen met een deskundige de ringen te personificeren. Een persoonlijke tekst, of de vingerafdruk? Er is erg veel mogelijk, trouwringen die zich onderscheiden van de rest. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bekijken!

Uiteraard onder het genot van een kop koffie of een glaasje wijn.

Tot ziens in Zwijndrecht!

Nog vragen over Circles en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen