Ontwerp zelf je eigen trouwringen bij Circles

/ / nieuws

Ontwerp zelf je eigen trouwringen: de configurator .

Ontwerp zelf je eigen trouwringen bij Circles - aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen ZwijndrechtIn 2010 heeft Circles de trouwringen configurator naar Nederland gehaald. Ontwerp zelf je eigen trouwringen bij Circles met dit unieke programma. Alles is aan te passen, kleuren, modellen, breedte, dikte, diamanten en de materialen. In de rechter bovenhoek staat de prijs die bij elke aanpassing mee veranderd.

Ontwerp zelf je eigen Trouwringen: EGF

In de configurator zijn de trouwringen van EGF wel het neusje van de zalm . Ringen van top kwaliteit, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ontworpen door top ontwerpers. Ontwerp zelf je eigen trouwringen bij Circles met deze unieke EGF collectie. Ga via onze site naar ontwerp je eigen ring en kies een model uit de EGF collectie.

Ontwerp zelf je eigenTrouwringen: de materialen

Ontwerp zelf je eigen trouwringen -Trouwring met aparte zetting-baquette slijpsel 6 briljanten - Circles Trouwringen specialistDe configurator heeft een enorme keuze uit materialen. Te beginnen met goud in de gehaltes 9, 14, of 18 karaat in de kleuren rosé-, rood-, geel- of witgoud. Daarnaast is er nog de keuze uit het prachtige knalharde platina. Verder zijn er nog de materialen palladium, palladium-zilver, platina 600 en zilver. Uiteraard heeft elk materiaal zijn eigen prijskaartje. Ontwerp zelf je eigen trouwringen bij Circles met deze prachtige materialen.

Ontwerp zelf je eigen Trouwringen: de collecties

In de configurator zijn naast EGF meerdere collecties te vinden, allen van top kwaliteit. Zoals: Sickinger, Couture, Mokume Gane, Verlovingsringen, Solitair ringen, en Luce di Luna. De collecties zijn allen aan te passen, sommige uitgebreider dan de ander. Wat zij allen gemeen hebben is dat de kwaliteit van een uitzonderlijk hoog gehalte is.

Ontwerp zelf je eigen Trouwringen: prijzen

Op die prachtige dag in je leven wil je natuurlijk aparte exclusieve ringen hebben die een ander niet heeft, ontwerp zelf je eigen trouwringen bij Circles! Je hebt niet alleen invloed op hoe de trouwring er uit gaat zien maar ook op de prijs. Ringen die standaard bijvoorbeeld € 3000,- kosten in het witgoud zijn in het zilver palladium stukken goedkoper. Er zijn al trouwringen vanaf een paar honderd euro.

Ontwerp zelf je eigen Trouwringen: workshop

ontwerp zelf je eigen trouwringenTrouwringen ontwerpen is een leuke bezigheid. Wij kunnen ons voorstellen als je niet zo ervaren bent met de pc het wel eens lastig kan zijn door de vele mogelijkheden. Het is mogelijk om bij Circles een workshop te volgen in het gebruik van de configurator, maak hier wel even een afspraak voor zodat wij alle tijd voor jullie hebben. Hebben jullie zelf ringen ontworpen? Kom dan naar de winkel om de materialen en het model te bekijken, vervolgens kan de ring bij ons in productie gaan.

Nog vragen? Bel met 078-6200966 of vul het contact formulier in.