Circles Trouwringen

Trouwringen Bicolor

Trouwringen in bicolor zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Jarenlang was de gladde geelgouden kogelring standaard, langzaam aan kwam hier verandering in. Eerst veranderde de modellen, soms met freeslijntjes er in of andere patroontjes. Daarna kwam het witgoud in opkomst, gevolgd door de combinaties van rood-, geel-, wit- en roségoud. De vraag naar trouwringen bicolor steeg. Nu is het mogelijk om te kiezen uit verschillende combinaties, trouwringen in bicolor maar ook in tricolor of zelfs multicolor met 4 of 5 verschillende kleuren goud.

Ontdek de ringen
Brochure aanvragen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Welke materialen worden er in bicolor ringen gebruikt?

In trouwringen bicolor wordt een heel palet aan verschillende kleuren goud, platina , zilver of palladium gebruikt. Goud is geel van nature, de kleuren worden “gemaakt”. Door het toevoegen van bijvoorbeeld palladium 20% en zilver wordt geelgoud wit. De toevoeging van roodkoper maakt dat ringen de kleuren rosé- of roodgoud krijgen, er is zelfs een legering groengoud. Om trouwringen bicolor te maken worden er eigenlijk twee ringen onder hoge druk en hitte aan elkaar gemaakt, het zogenaamde sinteren. Bicolor trouwringen zijn erg populair.

Trouwringen bicolor, welke combinaties zijn er mogelijk?

Trouwringen bicolor, tricolor of multicolor kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Dus niet alleen 14 of 18 karaat goud, maar ook de combinatie van banen goud met bijvoorbeeld platina of palladium. Het proces om deze ringen te maken is wel wat ingewikkelder, zo hebben de verschillende materialen ook weer allemaal verschillende smeltpunten. Maar goed, het uiteindelijk resultaat mag er wel wezen.

De configurator en de prijzen van meerkleurige trouwringen

Trouwringen bicolor zijn er in verschillende modellen maten en prijzen. Als je op de site van Circles bovenin het menu naar ontwerp uw eigen ring gaat kunt u zelf trouwringen bicolor samenstellen. U maakt een keuze uit één van de EGF collecties, kiest een model uit en zet hem in de configurator. Aan de linkerkant is de indeling aan te passen, hier kunt u banen toevoegen en veranderen in verschillende materialen of kleuren goud. Links bovenin verandert de prijs steeds mee met de aanpassing. Let op, hoe breder of dikker het model hoe kostbaarder! Dat heeft met het gewicht van het goud te maken.

Ontwerp uw eigen ringen

Circles trouwringen specialist

Circles trouwringen heeft een eindeloos aantal bicolor trouwringen in de collectie. En zoals eerder vermeld ook zelf aan te passen in onze configurator! Het is ook mogelijk een gratis workshop af te spreken. Bij het uitzoeken van trouwringen bicolor krijgt u altijd een deskundig advies! Er is namelijk veel prijs en kwaliteitsverschil in bicolor trouwringen. Circles adviseert u graag bij de keuze, in een heerlijk sfeervolle winkel nemen wij alle tijd voor u, komt u er niet direct uit dan gaan we een andere dag verder. Het is mogelijk om tijdens onze openingstijden te komen of op afspraak, eventueel in de avonduren of op zondag. De keus is aan u!

Wij zijn te vinden aan het Veerplein No14 in Zwijndrecht.

Herma en Wilfried de Nobel

Maak een afspraak