Circles Trouwringen

Slijtage van ringen met vingerafdruk

Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag hoe slijtage gevoelig de vingerafdruk in trouwringen is. Wij kunnen niet ontkennen dat de afdruk hier niet aan onderhevig is. Van belang is echter wel hoe snel dit proces gaat, want alles slijt, ook trouwringen. Het slijten heeft veel te maken welk beroep u uitoefent. Elke dag achter een pc? Dan zal het reuze meevallen. Heeft u een beroep waar handarbeid aan te pas komt? Dan zal het ongetwijfeld sneller gaan. Wij adviseren dan ook altijd om bij werkzaamheden zoals klussen of werken in de tuin etc, de trouwring af te doen. Ook de dominantie van uw hand heeft ermee te maken. U kunt zich voorstellen dat als u rechtshandig bent en u de ring links draagt hij minder onderhevig is aan slijtage

ringen met vingerafdruk wit met geelgoud collectie Circles Trouwringen

De materialen en slijtage

De hardheid van het materiaal waar de trouwring uit is vervaardigd heeft ook invloed op het slijtage proces. U kunt bij Circles kiezen uit veel verschillende legeringen waar trouwringen met vingerafdruk in gemaakt kunnen worden. Zoals: Zilver, palladium-zilver, rood-, geel-, wit– of roségoud, palladium, platina en river platina. De trouwringen die voor u in het goud gemaakt worden hebben al een ongekende hardheid, wilt u nog harder? Kies dan voor platina, het zwaarste en hardste edelmetaal wat er is. Platina heeft een mooie grijs- witachtige gloed. Wilt u graag een mooie spierwitte ring en hard? Dan is er nu ook river platina, dezelfde eigenschappen als platina maar echt prachtig wit!

Bijzondere ringen: De vingerafdrukring van Circles Trouwringen

Kunnen we slijtage of krasjes voorkomen?

Nee! Mocht u dit te horen krijgen dan wordt u de waarheid onthouden. Alles, ook platina zal op een gegeven moment krasjes gaan vertonen. Dat kan al op zeer korte termijn. Als u bijvoorbeeld in aanraking komt met iets hards, een stalen leuning of een stenen muurtje, één onbewaakt moment en het kan gebeurt zijn. Wij krijgen soms te horen ” we snappen er niets van, er is niets mee gebeurt”, maar krasjes ontstaan niet uit zichzelf! Er wordt ook wel gezegd dat een ring gaat ‘leven’. Mocht u het willen dan kan een ring altijd weer opgeknapt worden. Wij vertellen er ook altijd bij om als u bijvoorbeeld naar het strand gaat de ring af te doen, zand is kwarts en krast cq polijst, hou hier dus rekening mee. Maar vooral, geniet van het huwelijk en van elkaar, laat daar geen krasjes ontstaan!

Circles helpt u graag verder!

Op zoek naar een specialist op het gebied van trouwringen die u alles kan vertellen over slijtage, de materialen en vele mogelijkheden? Een specialist die waarde hecht aan kwaliteit en oog heeft voor detail? Iemand die weet welke rol de trouwring speelt in het huwelijk? Maak dan gerust een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen en ervaar Circles zelf.

Circles biedt u een prachtig en groot assortiment trouwringen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid uw gedroomde trouwring zélf te ontwerpen. We gebruiken hiervoor de trouwringconfigurator. Het helpt ons te ontdekken wie u bent, wat u raakt en wat u belangrijk vindt in een ring. Zo ontstaat er een ring die enig is in zijn soort, voortgekomen uit uw wensen en voorkeuren. Pure romantiek.

Trouwringen speciaalzaak Circles Trouwringen Interieur Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen