Circles Trouwringen

Trouwringen online

Trouwringen online kopen, is dit verstandig? Het is natuurlijk heel persoonlijk, wij vinden als deskundige dat u beter naar de winkel kunt komen. Bij het online kopen van trouwringen loopt u toch tegen problemen aan, om maar te beginnen bij de maat. Ook al weet u welke maat u hebt dan nog kan het ene profiel veel beter passen dan het andere. Het opnemen van een maat is lastiger dan het lijkt, met veel factoren moet rekening worden gehouden. Staat een ring om uw vinger? Ook daar komt u in de winkel pas achter als u de mogelijkheid heeft om ringen uitgebreid te passen.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

De configurator helpt u online verder

Wilt u toch trouwringen online kopen begin dan eens om een kijkje te nemen in de configurator van Circles. Hier kunt u een keuze maken uit verschillende collecties trouwringen. Zet een model uit één van de collecties in de configurator en bewerk hem. Het is mogelijk om de aangepaste ring op te slaan in het menu aan de rechter zijde. Bij bestellen kunnen wij het model dat u heeft gekozen openen in onze winkel. De prijs van de ring staat rechts bovenaan en is afhankelijk van de materiaalkeuze, de dikte, breedte en diamanten.
U kunt uw keuze doorgeven samen met de ringmaten en uw adres gegevens, nadat u het bedrag heeft overgemaakt zorgen wij dat de ringen binnen 4 weken bij u bezorgd worden.

Herma met klanten bij de trouwringen configurator-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Prijzen

Koopt u trouwringen online dan kost dit ongeveer evenveel als een bezoek aan de winkel, met het verschil dat u bij ons ruim de tijd krijgt om u te oriënteren onder professionele begeleiding. Online prijzen zijn afhankelijk van veel factoren, zoals dikte, breedte, de legering, zuiverheid van de diamanten en de zetting. Het is goed mogelijk dat u online twee trouwringen ziet die identiek lijken maar waar wel een prijsverschil in zit van bijvoorbeeld € 200,-. Dit kan dus komen door de factoren hiervoor genoemd. Ga zeker bij online trouwringen kopen geen appels met peren vergelijken!

Trouwringen online: toptrouwawards winnaar- Circles Trouwringen Zwijndrecht

Onze dochter site Circles Art&Jewelry

Na deze uitleg heb ik u wellicht overgehaald om naar de winkel te komen. Ik kan me voorstellen dat er omstandigheden zijn die dit niet mogelijk maken, dan is het mogelijk om uw keuze, adres en ringmaten naar ons toe te mailen. Na ontvangst van uw aanbetaling gaan de ringen in productie. Binnen 4 weken ontvangt u de ringen dan thuis. Belangrijk om te weten bij trouwringen online bestellen dat u ten alle tijden zelf verantwoordelijk bent voor de maten en de keuze van de Trouwringen. Wij hebben nog een andere site genaamd Circles Art&Jewelry leverancier van echte prachtige parelcolliers en bruidssieraden. Een bezoek meer dan waard!

U bent altijd van harte welkom in onze winkel!

Herma en Wilfried de Nobel

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen