Trouwringen online – Circles

Trouwringen online kopen - circlesTrouwringen online kopen, is dit verstandig? Het is natuurlijk heel persoonlijk, wij vinden als deskundige dat je beter naar de winkel kunt komen. Bij het online kopen van trouwringen loop je toch tegen problemen aan, om maar te beginnen bij de maat. Ook al weet je welke maat je hebt dan nog kan het ene profiel veel beter passen dan het andere. Het opnemen van een maat is lastiger dan het lijkt, met veel factoren moet rekening worden gehouden. Staat een ring om je vinger? Ook daar kom je in de winkel pas achter als jullie de mogelijkheid hebben om ringen uitgebreid te passen.

 

De configurator helpt je online verder

Trouwringen online - CirclesWil je toch trouwringen online kopen begin dan eens om een kijkje te nemen in de configurator van Circles. Hier kan je een keuze maken uit verschillende collecties trouwringen. Zet een model uit één van de collecties in de configurator en bewerk hem. Het is mogelijk om de aangepaste ring op te slaan in het menu aan de rechter zijde. De prijs van de ring staat rechts bovenaan en is afhankelijk van de materiaalkeuze, de dikte en breedte.
Hem direct bestellen kan niet, wel is het natuurlijk mogelijk om uw keuze door te geven samen met de ringmaten en uw adres gegevens, dan zorgen wij dat de ringen binnen 4 weken bij u bezorgd worden.

 

Prijzen

Trouwringen online, vergelijk geen appels met peren - CirclesKoop je trouwringen online dan kost dit ongeveer evenveel als een bezoek aan de winkel, met het verschil dat je bij ons ruim de tijd krijgt om je te oriënteren met een professionele begeleiding. Online prijzen zijn afhankelijk van veel factoren, zoals dikte, breedte, de legering, zuiverheid van de diamanten en de zetting. Het is goed mogelijk dat je online twee trouwringen ziet die identiek lijken maar waar wel een prijsverschil in zit van bijvoorbeeld € 200,-. Dit kan dus komen door de factoren hiervoor genoemd. Ga zeker bij online trouwringen kopen geen appels met peren vergelijken!

 

Onze dochter site Pearls&Stones

Na deze uitleg heb ik je wellicht overgehaald om naar de winkel te komen. Ik kan me voorstellen dat er omstandigheden zijn die dit niet mogelijk maken, dan is het mogelijk om de keuze, adres en ringmaten naar ons toe te mailen. Na ontvangst van jullie aanbetaling gaan de ringen in productie. Binnen 4 weken ontvangt je de ringen dan thuis. Wij hebben nog een andere site genaamd Pearls&Stones waar het mogelijk is om trouwringen online aan te schaffen. De keuze is hier wel een stuk beperkter dan bij Circles. Maar wellicht is dit voor u toch een uitkomst!

Contact opnemen

Bel bij vragen even met Circles – 078-6200966

Herma en Wilfried de Nobel

 

Trouwringen online - Winkel zitje bij spiegel Circles

 

 

TOP