Trouwringen Gorinchem (Gorkum)

Trouwringen Gorkum/Gorinchem - CirclesGorinchem ook wel Gorcum of Gorkum genoemd ligt in de mooie provincie Zuid-Holland. De gemeente, met aangrenzende gemeenten zoals Giessenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Lingewaal, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel, ligt aan de Linge en Boven Merwede. Daarbij op meerdere manieren bereikbaar via OV en de A15. Gorinchem is ontstaan doordat vissers en boeren in om en nabij het jaar 1000 hier een nederzetting stichtten. Tussen 1247 en 1267 kwam deze omgeving in het bezit van de heren van Arkel. In de 13e eeuw wierp de stad wallen op tegen de overheersing van de buurstaten Holland en Gelre. Halverwege de 14e eeuw ontstond zo een echte stadswal. Op 11 november 1382 kreeg Gorinchem stadsrechten. Op dit moment wonen in Gorinchem ongeveer 35.000 mensen.  Uiteraard ontstaan ook tussen inwoners van Gorinchem en omgeving relaties die op den duur leiden tot verlovingen en huwelijken. Dat merken wij bij Circles trouwringen ook aan het aantal bezoekers dat uit deze regio naar onze winkel in Zwijndrecht komt.

Trouwringen specialist in regio Gorinchem- Circles

Winkelpui - Circles

Circles bestaat sinds 1996 en heeft zich gedurende deze periode helemaal toegelegd op trouwringen. In eerste instantie gevestigd op Veerplein 14, maar in 2005 door toenemend bezoek zijn wij iets opgeschoven naar nummer 10: een prachtig karakteristiek pand met uitzicht op de Oude Maas en Dordrecht. Circles is mede bekend geworden door het zetten van vingerafdrukken in trouwringen. Dit product leveren wij nog steeds en wij durven te stellen dat de kwaliteit hiervan ongeëvenaard is. Hiernaast hebben wij nog honderden andere modellen in de winkel, van Circles zelf, maar ook van andere merken. Om een aantal voorbeelden te noemen: EGF, Gerstner, Fischer, Edeldesign en Vinx Hollands Glorie. Waar wij ons in onderscheiden van andere zaken is de persoonlijke benadering die wij stellen die gaan trouwen bieden. De aanschaf van trouwringen doe je namelijk toch maar één keer. Hierbij komt dat het geen pakje boter is wat gekocht wordt en dit realiseren wij ons terdege. Dus ga ervan uit dat wij alle tijd aan jullie besteden om jullie van dienst te kunnen zijn. In deze tijd krijgen jullie alle collecties te zien en te passen. Ook laten we zien wat de mogelijkheden en valkuilen zijn. Twee ringen die op elkaar lijken kunnen namelijk totaal verschillend geprijsd zijn. Dit kan veel oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld de samenstelling van het materiaal (legering), de dikte van de ringen (gewicht) en de kwaliteit van diamanten. Ga dus geen appels met peren vergelijken, maar luister goed naar een specialist. Wat de prijs betreft: bij Circles kun je met ieder budget terecht, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Ontwerp jullie eigen trouwringen in onze configurator

Trouwringen Gorinchem - Bicolor trouwringen met rondom diamant - CirclesUit ervaring blijkt dat het kiezen van ringen uit de collectie het prettigst is. Lekker in alle rust je oriënteren met deskundige begeleiding. In 2010 is echter bij Circles een makkelijke tool in huis gehaald: De configurator! In deze configurator is het mogelijk een ring uit te kiezen en deze helemaal naar jullie wens aan te passen. Speel bijvoorbeeld met het aantal diamanten, de kleur en het gehalte goud, de dikte, breedte en de vorm. Het mooie daarbij is: de prijs verandert met iedere aanpassing mee. Zo weet je zeker dat jullie droomring binnen het gestelde budget valt. Op de website van Circles kun je hier alvast mee aan de slag! Ook in de winkel hebben wij pc’s staan waar jullie samen met ons gebruik van kunnen maken. Wil je een gratis workshop? Ook die mogelijkheid bestaat! Circles heeft alle EGF collecties en pasvormen in huis, dus we kunnen jullie alles laten zien.

Trouwringen route Zwijndrecht Gorinchem

De weg naar Circles trouwringen is vanuit Gorinchem niet zo moeilijk. Al binnen een klein half uurtje sta je via de A15 op het Veerplein in Zwijndrecht. Neem de afslag Hendrik Ido Ambacht en volg de weg een aantal kilometer. Na een stuk over de dijk te hebben gereden met de Oude Maas aan de linkerkant, rijd je op een gegeven moment een oud stukje buitendijks Zwijndrecht binnen. Hier bevindt zich Circles aan de linkerkant. Parkeermogelijkheden zijn er in overvloed en het voordeel is dat je je niet door een stadscentrum hoeft heen te wringen.

Aan het Veerplein en aan het water bevinden zich een aantal goede restaurants. Ook is het mogelijk om een bezoekje aan het mooie oude Dordrecht te brengen. Opstappen op de veerboot en je staat in het centrum. Alle mogelijkheden dus om van jullie bezoek aan ons een romantisch uitstapje te maken. Wij vinden het belangrijk dat jullie ook na het huwelijk nog aan de leuke momenten bij Circles terugdenken!

Tot ziens!

Trouwringen Gorinchem - Eigenaren Herma en Wilfried de Nobel van Circles Trouwringen

 

TOP