Trouwringen Gorinchem. (Gorkum)

Gorinchem ook wel Gorcum of Gorkum genoemd ligt in de mooie provincie Zuid-Holland. De gemeente, met aangrenzende gemeenten zoals Giessenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Lingewaal, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel, ligt aan de Linge en Boven Merwede. Daarbij op meerdere manieren bereikbaar via OV en de A15. Gorinchem is ontstaan doordat vissers en boeren in om en nabij het jaar 1000 hier een nederzetting stichtten. Tussen 1247 en 1267 kwam deze omgeving in het bezit van de heren van Arkel. In de 13e eeuw wierp de stad wallen op tegen de overheersing van de buurstaten Holland en Gelre. Halverwege de 14e eeuw ontstond zo een echte stadswal. Op 11 november 1382 kreeg Gorinchem stadsrechten. Op dit moment wonen in Gorinchem ongeveer 35.000 mensen.  Uiteraard ontstaan ook tussen inwoners van Gorinchem en omgeving relaties die op den duur leiden tot verlovingen en huwelijken. Dat merken wij bij Circles trouwringen ook aan het aantal bezoekers dat uit deze regio naar onze winkel in Zwijndrecht komt.

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen specialist in de regio Gorinchem. (Gorkum)

Trouwringen Zeeland - vingerafdruk met slijtage - de vingerafdrukring - Circles

Circles bestaat sinds 1996 en heeft zich gedurende deze periode helemaal toegelegd op trouwringen. Gevestigd op Veerplein 14 in Zwijndrecht, met uitzicht op de Oude Maas en Dordrecht. Circles is mede bekend geworden door het zetten van vingerafdrukken in trouwringen. Dit product leveren wij nog steeds en wij durven te stellen dat de kwaliteit hiervan ongeëvenaard is. Hiernaast hebben wij nog honderden andere modellen in de winkel, van Circles zelf, maar ook van andere merken. Om een aantal voorbeelden te noemen: EGF, Gerstner, Fischer, Edeldesign en Vinx Hollands Glorie. Waar wij ons in onderscheiden van andere zaken is de persoonlijke benadering die wij stellen die gaan trouwen bieden. De aanschaf van trouwringen doe je namelijk toch maar één keer. Hierbij komt dat het geen pakje boter is wat gekocht wordt en dit realiseren wij ons terdege. Dus ga ervan uit dat wij alle tijd aan jullie besteden om jullie van dienst te kunnen zijn. In deze tijd krijgen jullie alle collecties te zien en te passen. Ook laten we zien wat de mogelijkheden en valkuilen zijn. Twee ringen die op elkaar lijken kunnen namelijk totaal verschillend geprijsd zijn. Dit kan veel oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld de samenstelling van het materiaal (legering), de dikte van de ringen (gewicht) en de kwaliteit van diamanten. Ga dus geen appels met peren vergelijken, maar luister goed naar een specialist. Wat de prijs betreft: bij Circles kun je met ieder budget terecht, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Ontwerp jullie eigen trouwringen in de configurator

Uit ervaring blijkt dat het kiezen van ringen uit de collectie het prettigst is. Lekker in alle rust je oriënteren met deskundige begeleiding. In 2010 is echter bij Circles een makkelijke tool in huis gehaald: De configurator! In deze configurator is het mogelijk een ring uit te kiezen en deze helemaal naar jullie wens aan te passen. Speel bijvoorbeeld met het aantal diamanten, de kleur en het gehalte goud, de dikte, breedte en de vorm. Het mooie daarbij is: de prijs verandert met iedere aanpassing mee. Zo weet je zeker dat jullie droomring binnen het gestelde budget valt. Op de website van Circles kun je hier alvast mee aan de slag! Ook in de winkel hebben wij pc’s staan waar jullie samen met ons gebruik van kunnen maken. Wil je een gratis workshop? Ook die mogelijkheid bestaat! Circles heeft alle EGF collecties en pasvormen in huis, dus we kunnen jullie alles laten zien.

Trouwringen Spijkenisse - Circles Trouwringen

Trouwringen Route van Gorinchem naar Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein No.10 in Zwijndrecht, in een prachtig oud straatje wat uitkijkt op Dordrecht. De meeste inwoners van Dordrecht weten het Veerplein wel te vinden: aan de Dordtse zijde stap je op de Waterbus en vaar je makkelijk naar de overkant om aan te meren aan de kop van het Veerplein. Circles bevindt zich aan de rechterzijde.

Kom je met de auto? Bekijk dan hier wat de snelste route is.

Het Veerplein is een mooi plekje om er gelijk een romantisch uitstapje van te maken. Eerst gezellig trouwringen uitzoeken en daarna uit eten in één van de gezellige en uitstekende restaurants op het Veerplein!

Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kom je dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Hebben jullie nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

TOP