Trouwringen Breda

Dé Trouwringen specialist in de regio Rotterdam

Jullie wonen in Breda en hebben trouwplannen. Gefeliciteerd! De voorbereidingen zijn in volle gang. De trouwlocatie, jurk en het pak zijn geregeld. En dan zijn jullie toe aan de aanschaf van de trouwringen. Op zoek naar een winkel met sfeer en betrokkenheid. Want laten we eerlijk zijn, de Brabanders zijn toch Bourgondisch ingestelde mensen.

Niet ver van Breda, op zo’n 40 kilometer rijden, vind je Circles Trouwringen. Sinds 1996 gevestigd op een schitterende plek aan de Oude Maas in Zwijndrecht. De sfeer is uniek, in een heerlijk rustige omgeving worden jullie met veel passie, geduld en deskundigheid geholpen door Herma en Wilfried de Nobel. Veel trouwlustigen uit Breda hebben de weg naar Circles al gevonden, door mond op mond reclame of door het beursbezoek in de buurgemeente Etten-Leur.

Trouwringen Spijkenisse - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Dé trouwringen specialist in de regio Breda

Trouwringen Breda - Circles Trouwringen specialist

Dat mensen uit Brabant, of zij nu uit Oosterhout, Breda of Etten-Leur komen, gezelligheidsmensen zijn, is al langer bekend. Maar onze ervaring is ook dat zij doorgaans kwalitatief goede producten hoog in het vaandel hebben staan.Wat dat betreft zijn jullie in Zwijndrecht aan het goede adres. Wij hebben een fantastisch mooie collectie trouwringen, in alle kleuren en combinaties. Zoals bijvoorbeeld, rood-, wit-, geel- of roségoud. Maar ook een combinatie van deze kleuren goud is mogelijk. Of kies voor de bijzondere materialen platina en palladium. Dit zijn mooie alternatieven voor witgoud en erg hard. Al de modellen zijn natuurlijk te combineren met mooie diamanten. Dat kan in verschillende slijpvormen zoals brilliant, princess, baquette of emeraude. Circles heeft de keuze uit verschillende collecties zoals bijvoorbeeld Gerstner, Edeldesign, Vinx Hollands Glorie, Fischer, eduard G. fidel en Prestige.

Ambachtelijke trouwringen van onze eigen goudsmid

Bij een Bourgondische leefstijl horen vaak ook ambachtelijke producten. Zo is het mogelijk om buiten de kwalitatief erg goede fabrieksringen te kiezen voor ambachtelijke trouwringen. Laat jullie eigen ontwerp maken door één van de goudsmeden van Circles. Ook Vinx Hollands Glorie heeft bijzondere ambachtelijke trouwringen voor mensen met een bijzondere smaak. Basisringen gecombineerd met een geel-, rood-, wit- of roségouden draad er omheen. Te leveren in verschillende modellen, met of zonder diamanten. Ja, en dan natuurlijk het huismerk van Circles! De vingerafdruk in de trouwringen, dat is natuurlijk wel heel persoonlijk! Ook deze ringen zijn te leveren in verschillende modellen en kleuren goud. Kijk dus voor ambachtelijke trouwringen in de regio Breda ook eens bij Circles, jullie zullen niet teleur gesteld worden.

Legeringen - Roodgoud-carbon met rozenpatroon - Circles Trouwringen

Zelf je eigen trouwringen ontwerpen

Juwelier Zwijndrecht - Circles Trouwringen

We leven in een tijd van individualisatie. Iedereen wil graag iets bijzonders, een trouwring die niemand anders heeft. Dit is iets waar Circles rekening mee houdt. Brabanders zijn bijzondere mensen, maar wat hebben wij jullie te bieden? Jaren geleden zijn wij begonnen met vingerafdrukken in trouwringen te graveren. Iets dat wij nog steeds doen. In 2010 hebben wij ook iets heel anders vernieuwends op de Nederlandse bodem gebracht: de trouwringen configurator. Dit is een programma waar jullie zelf de eigen trouwringen in kunnen samenstellen.
Hoe werkt dit? Ga op onze website naar de trouwringen configurator en maak een keuze uit de verschillende modellen. Klik op een model en plaats de set in de configurator. Vervolgens is alles aan de ring aan te passen. Breedte, dikte, kleur, legering of diamanten. Maar ook is de ring te verdelen in verschillende banen en zijn er voegen in te plaatsen. Dit kunnen jullie allemaal thuis doen achter de pc. Ben je klaar? Sla je model in de favorieten op en kom naar Circles! In de winkel hebben wij alle modellen die in het programma aanwezig zijn in huis, want een ring wil je toch ook graag in het echt en om je vinger zien. Daarnaast kijken we mee met jullie ontwerp en adviseren jullie verder over de materialen, stenen, groeven, breedte en dikte.

De lijn trouwringen eduard G. fidel is de Mercedes onder de ringen. Bekijk ook zeker de andere collecties van EGF, zoals Couture en de Creative collectie. Ook deze hebben wij in de winkel staan en zijn tevens te bekijken op de website.

Trouwringen Breda, Oosterhout, Etten-Leur of Oosterhout

Of je nu uit Breda, Oosterhout of Etten-Leur komt, in de zoektocht naar trouwringen zijn prijzen uiteraard voor iedereen belangrijk. De trouwring is een symbool wat jullie voor de rest van je leven uitkiezen. Aan de kwaliteit en het uiterlijk van de ring moet natuurlijk veel aandacht besteedt worden. Dat hier een prijskaartje aanhangt is daarom te begrijpen. Bij Circles gaat geen trouwring de deur uit die niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Dat neemt niet weg dat wij ook zeer scherp geprijsde trouwringen kunnen leveren. Dit komt door de enorme keuze uit materialen die wij te bieden hebben. Op deze manier is het mogelijk om een ring die vervaardigd wordt uit bijvoorbeeld platina in combinatie met 18 karaat goud, ook in een andere samenstelling te leveren .Denk hierbij aan palladium met 14 of eventueel 9 karaat goud. De ring halveert in prijs, maar de kwaliteit blijft gewaarborgd. Daar staat Circles voor.

Het gevolg van de keuze die wij maken op het gebied van kwaliteit, service en nazorg is wel dat wij niet stunten met acties als 50% korting of de herenring gratis. Ieder weldenkend mens snapt wel dat dit niet in de haak is.

Trouwringen Breda - Princess slijpsel - Circles Trouwringen

De route van Rotterdam naar Circles in Zwijndrecht

Zoals gezegd is de afstand van Breda naar Zwijndrecht maar een kleine 30 kilometer. Ook met de trein is Circles goed te bereiken, vanaf het station is het ongeveer zo’n 15 minuten lopen.

Het is leuk om van deze dag een romantisch uitje te maken. Op en rond het Veerplein zijn goede restaurants gevestigd, met of zonder uitzicht over de Oude Maas. Met het zicht op de oude geveltjes van Dordrecht waan je je even in de middeleeuwen. Van Zwijndrecht kan je met de pont over varen naar Dordrecht, zeer de moeite waard!
Wij verwelkomen jullie graag om onze woorden om te zetten in daden en de beleving kunnen laten voelen waar wij voor staan.

Herma en Wilfried de Nobel

Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht
TOP