Circles Trouwringen

Trouwringen Breda

U woont in Breda en heeft trouwplannen? Gefeliciteerd! De voorbereidingen zijn in volle gang. De trouwlocatie, jurk en het pak zijn geregeld. En dan bent u toe aan de aanschaf van de trouwringen. Op zoek naar een winkel met sfeer en betrokkenheid. Want laten we eerlijk zijn, de Brabanders zijn toch Bourgondisch ingestelde mensen.

Niet ver van Breda, op zo’n 30 kilometer rijden, vindt u Circles Trouwringen. Sinds 1996 gevestigd op een schitterende plek aan de Oude Maas in Zwijndrecht. De sfeer is uniek, in een heerlijk rustige omgeving wordt u met veel passie, geduld en deskundigheid geholpen door Herma en Wilfried de Nobel. Veel trouwlustigen uit Breda hebben de weg naar Circles al gevonden, door mond op mond reclame of door het beursbezoek in de buurgemeente Etten-Leur.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Dé trouwringen specialist in de regio Breda

Dat mensen uit Brabant, of zij nu uit Oosterhout, Breda of Etten-Leur komen, gezelligheidsmensen zijn, is al langer bekend. Maar onze ervaring is ook dat zij doorgaans kwalitatief goede producten hoog in het vaandel hebben staan. Wat dat betreft bent u in Zwijndrecht aan het goede adres. Wij hebben een fantastisch mooie collectie trouwringen, in alle kleuren en combinaties. Zoals bijvoorbeeld, rood-, wit-, geel- of roségoud. Of kies voor de bijzondere materialen platina en palladium. Dit zijn mooie alternatieven voor witgoud en erg hard. Al de modellen zijn natuurlijk te combineren met mooie diamanten. Dat kan in verschillende slijpvormen zoals Brilliant, Princess, Baquette of Emeraude. Circles heeft de keuze uit verschillende collecties zoals bijvoorbeeld Gerstner, Edeldesign, Vinx Hollands Glorie, Fischer en eduard G. fidel. 

Trouwringen Signs of Love-Ruesch-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Ambachtelijke trouwringen van onze eigen goudsmid

Bij een Bourgondische leefstijl horen ook ambachtelijke producten. Zo is het mogelijk om buiten de kwalitatief erg goede fabrieksringen te kiezen voor ambachtelijke trouwringen. Laat uw eigen ontwerp maken door één van de goudsmeden van Circles. Ook Vinx Hollands Glorie heeft bijzondere trouwringen voor mensen met een bijzondere smaak. Basisringen gecombineerd met een geel-, rood-, wit- of roségouden draad er omheen. Te leveren in verschillende modellen, met of zonder diamanten. Ja, en dan natuurlijk het huismerk van Circles! De vingerafdruk in de trouwringen, dit is natuurlijk wel heel persoonlijk! Ook deze ringen zijn te leveren in verschillende modellen en kleuren goud. Kijk dus voor ambachtelijke trouwringen in de regio Breda ook eens bij Circles, u zult niet teleur gesteld worden.

Zelf uw eigen trouwringen ontwerpen

We leven in een tijd van individualisatie. Iedereen wil graag iets bijzonders, een trouwring die niemand anders heeft. Dat is iets waar Circles rekening mee houdt. Brabanders zijn bijzondere mensen, maar wat hebben wij u te bieden? Jaren geleden zijn wij begonnen met vingerafdrukken in trouwringen te graveren. Iets dat we nog steeds doen. In 2010 hebben wij iets heel anders vernieuwends in Nederland geïntroduceerd: de trouwringen configurator. Dit is een programma waar u zelf uw eigen trouwringen in kunt samenstellen.
Hoe werkt dit? Ga op onze website naar de trouwringen configurator en maak een keuze uit de verschillende modellen. Klik op een model en plaats de set in de configurator. Vervolgens is alles aan de ring aan te passen. Breedte, dikte, kleur, legering of diamanten. De ring is te verdelen in verschillende banen en er zijn voegen in te plaatsen. Dit kunt u allemaal thuis doen achter de pc. Bent u klaar? Sla het model in de favorieten op en kom naar Circles! In de winkel hebben wij alle modellen staan die in het programma aanwezig zijn, want een ring wilt u toch ook graag in het echt om uw vinger zien. Daarnaast kijken wij mee met uw ontwerp en adviseren u verder over de materialen, stenen, groeven, breedte en dikte.

De lijn trouwringen eduard G. fidel is de Mercedes onder de ringen. Bekijk zeker de andere collecties van EGF, Luce di Luna of de Mokume Gane collectie. Deze hebben wij in de winkel staan en zijn tevens te bekijken op de website.

Brede Gerstner trouwringen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Of u nu uit Breda, Oosterhout of Etten-Leur komt, in de zoektocht naar trouwringen zijn prijzen uiteraard voor iedereen belangrijk. De trouwring is een symbool wat u voor de rest van uw leven aanschaft. Aan de kwaliteit en het uiterlijk van de ring moet natuurlijk veel aandacht besteedt worden. Dat hier een prijskaartje aanhangt is daarom te begrijpen. Bij Circles gaat geen trouwring de deur uit die niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Dat neemt niet weg dat wij ook zeer scherp geprijsde trouwringen kunnen leveren. Dit komt door de enorme keuze uit materialen die wij te bieden hebben. Op deze manier is het mogelijk om een ring die vervaardigd wordt uit bijvoorbeeld platina in combinatie met 18 karaat goud, ook in een andere samenstelling te leveren. Denk hierbij aan palladium met 14 of eventueel 9 karaat goud. De ring halveert in prijs, maar de kwaliteit blijft gewaarborgd. Daar staat Circles voor, dé trouwring juwelier uit de regio!

Het gevolg van de keuze die wij maken op het gebied van kwaliteit, service en nazorg is wel dat wij niet stunten met acties als 50% korting of de herenring gratis. Ieder weldenkend mens snapt wel dat dit niet in de haak is.

De route van Rotterdam naar Circles in Zwijndrecht

Zoals gezegd is de afstand van Breda naar Zwijndrecht maar een kleine 30 kilometer. Ook met de trein is Circles goed te bereiken, vanaf het station is het ongeveer zo’n 15 minuten lopen.

Het is leuk om van deze dag een romantisch uitje te maken. Op en rond het Veerplein zijn goede restaurants gevestigd, met uitzicht over de Oude Maas. Met het zicht op de oude geveltjes van Dordrecht waant u zich even in de middeleeuwen. Van Zwijndrecht kunt u met de pont over varen naar Dordrecht, zeer de moeite waard!
Wij verwelkomen uw graag om onze woorden om te zetten in daden en de beleving kunnen laten voelen waar wij voor staan.

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen