Circles Trouwringen

Een kijkje in de fabriek

Circles werkt met de Configurator waar jullie de trouwringen helemaal zelf in kunnen samenstellen. Maar hoe werkt het daarna, als de ringen besteld zijn? Fabrieksringen worden echt niet helemaal door machines geproduceerd, wel zijn het uiteraard hulpmiddelen bij het fabriceren van top kwaliteit ringen. In deze korte film kunnen jullie zien dat er nog steeds bij “fabrieksringen” heel veel handwerk komt kijken, met name de afwerking van het oppervlakte en het zetten van diamanten vergt uiterste precisie.

Top kwaliteit ringen uit de Circles collectie zijn o.a. EGF, COUTURE en MOKUME GANE.

Voor Circles werken uiteraard ook goudsmeden, het procedé daar is anders, minder machines en meer handwerk. Hetzij door gieten of door het bewerken van ringen die van tevoren gestantst of van buis gezaagd binnenkomen. Ook kunnen bij de goudsmid modellen geproduceerd worden die niet in de fabriek gemaakt worden, dat heeft met de complexiteit van het product te maken.

Circles werkt met beide, de topkwaliteit fabrieksringen en de ambachtelijke modellen. Kom gerust eens langs om naar al deze schitterende modellen te kijken!

Kiezen voor platina of river platina?

We leven in een tijd dat het platina in verhouding tot goud relatief “goedkoop” is. Wat de goudprijzen gaan doen en hiermee ook de prijzen van platina dat weten wij niet. Het zou zo maar kunnen dat platina volgend jaar weer stukken duurder is dan goud. Platina is het hardste en zwaarste edelmetaal wat er bestaat, in 2021 kiezen hiervoor zou dus een optie zijn. Naast platina hebben wij ook river platina in de winkel, een spierwit edelmetaal met dezelfde eigenschappen als platina. Een slimme investering, zeker als blijkt dat platina volgend jaar weer een stuk prijziger is.

Sfeerbeeld bruidspaar Circles website

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen