Circles Trouwringen

Configurator fabels

Er bestaan rond de configurator nogal wat fabels. Wetenswaardigheden die we zo nu en dan horen die door verschillende leveranciers en klanten de wereld in worden geholpen maar waar niets van klopt. Circles is in 2010 als eerste in Nederland met de configurator gestart, dat staat als een huis. Met ringen in de configurator van EGF, een hoogstaand bedrijf wat alleen ringen van top kwaliteit levert. Het neusje van de zalm in de configurator is het merk eduard G. fidel, onderscheidend in hardheid en legeringen. Maar ook de collecties van Safari, Luce di Luna en Sickinger zijn kwalitatieve topringen met een enorme hardheid.

Trouwringen rood met witgoud-collectie Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Configurator fabels: EGF trouwringen zijn hetzelfde als andere ringen in de configurator

De volgende fabel welke de wereld in wordt geholpen is dat de collecties die in andere configuratoren verkocht worden hetzelfde zouden zijn als de EGF ringen, onzin! In trouwringen zijn grote verschillen, net zoals met auto’s. Je kan een Daihatsu kopen of een Mercedes, allebei rijden ze en brengen je van a naar b, maar we weten dat er wel degelijk verschillen zijn in prijs en kwaliteit van deze merken. Zo ook met trouwringen. Twee voor het oog identieke ringen kunnen toch aardig wat in prijs verschillen.

Klassieke witgouden trouwringen-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

De verschillen

De oorzaak hiervan zit hem in verschillende factoren. Ringen worden gemaakt van goud, geen puur goud maar een samenstelling van materialen die de kleur (echtheid) en hardheid bepalen. Daarnaast is er nog de kwaliteit van diamanten en de zettingen hiervan, niemand verliest zijn diamant graag, dus een belangrijk punt om op te letten! Dit kan dus een verklaring zijn voor de prijs verschillen die jullie tegenkomen. Ook het gewicht speelt een rol, we kunnen een ring ontwerpen met een dikte van 2,2 mm of in 1,8 mm, twee identieke ringen maar met een flink prijsverschil!

Vergelijk dus geen appels met peren!

Advies, ga naar een specialist.

Ons advies ga naar specialisten die het beste met jullie voor hebben, die tijd en aandacht aan jullie besteden en in alle rust samen met jullie op zoek gaan naar trouwringen. Het is een emotionele beslissing die je niet in een uurtje maakt. Het is zonde als je buiten staat en achteraf toch net niet de juiste keuze hebt gemaakt, de ringen moeten als het goed is wel een leven lang mee! Bovendien heeft een specialist veel meer dan alleen ringen uit de configurator, andere merken en modellen die nooit in de configurator gemaakt kunnen worden.

Wij wensen jullie veel wijsheid bij het uitzoeken van de trouwringen.

Bruidspaar-poster-groot-Circles Trouwringen

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen