Gravures

Perfect en uniek in zijn soort

Circles kent de mogelijkheid van verschillende gravures.

Dat kan aan de binnenzijde van de ring en aan de buitenzijde. Er is zelfs de mogelijkheid om een tekst naar keuze aan de zijkant van de ring te laten laseren.

Ook kunnen wij een symbool of een eigen handschrift in de ringen plaatsen.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Lettertypes

Wat letter types betreft hebben wij standaard de mogelijkheden die u hiernaast ziet. Wilt u hier van afwijken? Laat het ons weten!

Vingerafdruk

Neusje van de zalm is natuurlijk de vingerafdruk van je partner in de ringen, dit kan aan de binnen en aan de buitenzijde. Circles is het bedrijf dat deze mogelijkheid eind jaren 90 heeft gelanceerd na een bezoek aan een museum waar wij een afdruk in een voorwerp zagen. Zo is het idee geboren om dit in trouwringen te gaan toepassen.

Door de vele jaren ervaring is de kwaliteit tegenwoordig echt uitmuntend te noemen.

Trouwring met diamant en hartslag - Circles Trouwringen

Hartslag

Ook een trouwring met hartslag is te verwezenlijken! Deze kan zowel aan de buitenkant als binnenkant worden weergeven. Het is zelfs mogelijk om in de trouwring van de dame in het patroon van de hartslag diamanten te zetten, hoe uniek wil je het hebben? Naast een hartslag of vingerafdruk is het ook mogelijk om andere patronen of diamanten te laten zetten, zoals bijvoorbeeld jullie eigen sterrenbeeld.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Hebben jullie zelf nog wensen omtrent gravures of afbeeldingen in de ringen, laat het ons weten, bijna alles kunnen wij realiseren!

TOP