Circles Trouwringen

Trouwringen Sliedrecht

Sliedrecht, deel uitmakend van de Drechtsteden en gelegen aan de beneden Merwede, staat bekend om zijn baggerbedrijven. Het is dan ook niet gek dat hier het nationaal baggermuseum gevestigd is. Een leuk gegeven is dat Ikea in Sliedrecht haar eerste vestiging opende. Dit heeft natuurlijk niet veel met trouwringen te maken, maar het zijn wel leuke weetjes over dit mooie plaatsje. Net zoals Ikea als eerste is gestart in de Drechtsteden, heeft ook Circles Trouwringen als eerste speciaalzaak in Nederland zich hier gevestigd. En wel in Zwijndrecht.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Op zoek naar een trouwringen specialist in de regio Sliedrecht? Circles!

Zoals gezegd, Circles startte als eerste trouwringen speciaalzaak in de Drechtsteden en wel in 1997 in een klein pandje aan het Veerplein No. 14 in Zwijndrecht. Al vanaf het eerste uur gerund door Herma de Nobel, eerst als bedrijfsleidster en nu als eigenaresse. De start van Circles Trouwringen was direct een succes en veel stellen kochten in deze jaren de ringen bij Circles. En dat er veel tevreden klanten zijn, getuigen de vele positieve reacties bij The Perfect Wedding!

Prijzen trouwringen bi color trouwringen met diamanten in randzetting

Trouwringen Sliedrecht – de collectie

Circles Trouwringen is gestart met een relatief kleine, maar kwalitatief hoogwaardige collecte. Naarmate de bekendheid van Circles groter werd, breidde de collectie zich langzaam uit. Zo werd een samenwerkingsverband aangegaan met een Duitse trouwringen leverancier die de ringen deels voor Circles ging maken. Daarnaast zijn ook andere lijnen aanwezig, zoals Edeldesign, Vinx Hollands Glorie, Gerstner, Fischer en Eduard G. fidel. Ook is het nog steeds mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid te laten maken.

Trouwringen-EGF-Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht-Sliedrecht-078-6200966

Trouwringen Sliedrecht, bijzondere modellen

Ook voor bijzondere trouwringen kunt u bij Circles terecht. In 1999 werd gestart met het zetten van de vingerafdruk van de partner in de trouwring. Een uniek concept, opgedaan na een bezoek aan een museum in Duitsland! Door de jarenlange expertise op dit gebied durven wij inmiddels te stellen dat de kwaliteit ongeëvenaard is. Circles zou Circles echter niet zijn als niet steeds weer naar nieuwe mogelijkheden gezocht zou worden. En daar zijn wij dan ook dagelijks mee bezig. In 2010 was het dan zover: als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator: een bijzonder ontwerpprogramma van ongekende klasse. Laat u inspireren door de vele pagina’s met ringen, zet uw favoriet in de configurator en pas deze aan uw eigen wensen aan. Werkelijk alles is te bewerken: model, breedte, dikte, aantal stenen, kleuren goud, legeringen, noem maar op. Op deze manier ontwerpt u zelf persoonlijke, one-of-a-kind trouwringen!

Breng een bezoek aan Circles Trouwringen!

Circles Trouwringen is gevestigd aan het Veerplein No. 14 met een prachtig uitzicht op de stad Dordrecht. (zie afbeelding) Alle ingrediënten om van het uitzoeken van uw trouwringen een ware beleving te maken, zijn aanwezig: een kop koffie, thee of glas wijn, gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en alle tijd. Kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven, de beleving zelf te ervaren en maak een mooi moment van het uitzoeken van uw trouwringen! Vanuit Sliedrecht is het mogelijk om met de Waterbus naar Zwijndrecht te varen. Deze legt aan de kop van het Veerplein aan. Circles bevind zich vanaf de aanmeer plek aan de rechterzijde aan het Veerplein. Voor een afspraak kunt u bellen met 078-620966 of online een afspraak maken op een tijd welke u het beste uitkomt.

Graag tot ziens aan het Veerplein!

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen